Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.10  23:59

« Re: Barový koutek

Thomasino napsal celý můj nick a už mě to automaticky hlásí... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.10  23:55

Ronault to ještě stihl..., byl to dobrý host, jen trochu roztržitý, možná ze žárlivosti... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  23:53

A jéje, WL se opět zapnul radar >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.10  23:51

To bys ovšem musel stihnout ještě do 3. září... :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  23:50

Tak si pospěšte, zanedlouho končí sezona, já tam byl v úterý ;-) ... a všechno super, káva jako křen, jen ten vrchní, ten je nějakej divnej... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.08.10  23:42

No je pravda, že do Valtic jsem to bral taky malou projížďkou přes Ořechov, Silůvky a Dolní Kounice, terpve pak najel u Pohořelic na tu hlavní na Mikulov :-) Určitě se do White Labelova ještě letos na výlet chystám. Zkusím zlákat Mojita, nebo tam uděláme zase nějaký malý srázek, když jsou severomoraváci líní dojet do Humpolce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  23:25

65 km Valtice, 120 km ono město a to po fajných zatáčkách přes Bystřici a Holešov. Když si připočítáš, co za to dostaneš, tak tě to výjde ještě lépe než ty Valtice >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.08.10  23:17

Moooc pěkný !! Tak to doma určitě zkoušet nebudu ;-)
    Raději si ji dám zase někdy u tebe >:D >:D :yes:

Kurnik, proč je to nejmenované město na Valašsku tak daleko?? :-O Proč není součástí třeba Jižní Moravy? Včera jsme byli na výletě ve Valticích a v Mikulově a je tam moc krásně!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  14:47

Poustník: Člověče, možná jo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.08.10  14:42

Na holení se to asi použít nedá.... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  14:36

No mám takový ten vysokootáčkový co je klasicky na 220 a na konci nemá šlehač, ale ostří a dá se s ním nasekat i led. A našlehal jsem jenom to mléko s rozpustnou kávou po několika promíchání tak, že jsem měl v té nádobě jen pěnu >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.10  14:03

Nevím, jestli jen z mléka a rozpustné kávy uděláš takovou našlehanou pěnu...
    Podle mě je to chutnější s kondenzovaným mlékem, třeba ta Grand Tatra, jak jsem psal, v normálním (navíc jen polotučném) mléku je moc vody, které je tam už tak dost...

Jaký ruční mixér myslíš. Doma jsme měli (jako hračku) dětský mixer na malou kliku, ale ten asi nemyslíš... >:-[]
    Takový ten malý elektrický (i na baterku) do ruky je vhodný právě na to kávové frappe..., ale jako robertka jsem ho zatím opravdu nezkoušel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  13:32

WL: Takže to frappé dělám víceméně podobně, jen to dělám jen z mléka. Ještě jsem uvažoval, že místo polotučného z krabky použiju to z mlékomatu.

Co se týče ledové kávy, tak ty ingredience jsem už někde slyšel a mám pocit, že se dají pořídit jen v jednom nejmenovaném podniku v nejmenovaném městě na Valašsku a je to od tebe tak trochu reklama... >:-[] >:D

No a teď jak na nějaký dobrý koktéjl? Já mám teď totiž nový ruční mixér (tím opravdu nemyslím, žádnou sexuální praktiku, ať to nikam neotočíš jako obvykle...), tak jej chci trochu využít. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.08.10  13:30

WL: Takže to frappé dělám víceméně podobně, jen to dělám jen z mléka. Ještě jsem uvažoval, že místo polotučného z krabky použiju to z mlékomatu.

Co se týče ledové kávy, tak ty ingredience jsem už někde slyšel a mám pocit, že se dají pořídit jen v jednom nejmenovaném podniku v nejmenovaném městě na Valašsku a je to od tebe tak trochu reklama... >:-[] >:D

No a teď jak na nějaký dobrý koktéjl? Já mám teď totiž nový ruční mixér (tím opravdu nemyslím, žádnou sexuální praktiku, ať to nikam neotočíš jako obvykle...), tak jej chci trochu využír. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.08.10  13:24

Ledová/mražená káva (tzv. mražka) je především o dobré zmrzlině a šlehačce. Do sklenice dáš předem udělanou a dobře vychlazenou kávu (pečlivě a zavčasu zcezený "turek", příp "presso", nebo i káva z rozpustné kávy) a kvalitní zmzlinu (nejlépe nešizenou točenou vanilkovou), navrch kvalitní šlehačku, ušlehanou z právé (nerostlinné!) čerstvé (netrvanlivé!) 33% procetní smetany ke šlehání, ...ty spreje "z Lidlu" jsou dobré maximálně tak na "mléčný klistýr"... :no: :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.08.10  13:00

« Barový koutek

WL - moc pěkný! Tady se koukám člověk dozví zajímavé věci
    ;-) :yes: Třeba jak udělat správně Frapé..
    A je se má dělat třeba ledová káva, ta by mě zajímala více, tu mám celkem rád :-) Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  22:54

« Re: Riwax na asfaltové tečky na laku

Většinou hodně mladým ta 5ka nevadila, nejsou tolik ovlivnění delší tradicí značek a s tím souvisejícím stylem a designovými prvky...

Frappe je široký pojem, ale asi myslíš cafe-frappe, jasně že máme, ale máme třeba i různé ovocné frappé, což může být (zvlášť teď v létě) docela mňamka...

Do barového mixeru se dá trocha studené vody a malá lžička rozpustné kávy, případně (kdo sladí) cukr a z toho se krátce našlehá kávová pěna, do které se přídá větší lžička drceného ledu a to celé se (už ve sklenici) dolije mlékem (někdo mléko nemusí chtít), my používáme grand tatru.
    V Řecku se tě obvykle ptají, jestli chceš cukr a mléko...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  22:21

WL: Já si nezvykl, já to neměl zapotřebí. Ono sice asijské prvky to auto mělo, ale celkově pojetí bylo spíše evropské. Ono třeba ti Japonci si potrpí na detailech, ale jako celek to pak moc nefunguje, zatímco Evropani se zaměřují hodně na celek. U té BMW se mi právě ta přední světla ladící se zadními líbily, nemluvě o tom, že skvěle vymyšlená optika blikačů vpředu a zadních lamp... :yes: A i ty křivky se krásně prolínaly od přídě přes boky až na záď

P.S.: Počkej až zaprší, hned z něj bude pěkné auto >:D Ale má to své výhody, sousedé z řad jistých spoluobčanů se již přestali ptát, jestli je mé auto na prodej a hned se mi klidněji spí >:D >:D

PS2: Nabízíte u vás i Frappe? Máš na něj nějaký recept nebo rady? Já ho teď dělám často a to tak, že smíchám jen rozpustnou kávu s mlékem a cukrem v ručním mixéru a zaliju jí kostky ledu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.10  22:07

Jo, předešlá 5er, někdo si na ni "zvykl", já ne..., trošku jí pomohl face (vyrovnání světel apod.), ale i tak..., paradoxně mi u této 5er vadil méně kombík (ty BMW předtím nikdy moc neumělo, v porovnání se sedanem), než sedan, a to včetně M5...

P.S. "allhrouda" máš nově ty, já mám jen allroada... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.08.10  22:03

WL: Však já myslel předešlou 5-er, v té době, kdy jsi kupoval allhrouda (tohle označení si od tebe propůjčím a zůstane mu už >:-[] ) ještě současná 5-er nebyla ;-)

Nestačil jsem editovat, tak dodatečně EDIT: Co se týče mých sympatií k značkám, tak je všeobecně známo, že jsem naprosto nestranný a nesympatizující s jakoukoliv značkou o čemž mluví nejen můj nick, ale i to, že jezdím vozem, který se již nevyrábí a značka vlastně v základu taky ne. >:-[] >:D (Ale zcela vážně to není daleko od pravdy, vyloženou alergii krom čínských kopií k nějaké značce jako celku nemám)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…