Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 26.08.10 21:38
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
To mě blikalo vypnuté ESP celou dobu, takže nic nového nesvítilo
>:D Teda jen jsem vždy po 3 ostrých kolech viděl teplotu oleje 126 stupňů!! :-O Což nevím jestli je normální. Ale mám pocit, že to ukazuje stále nějak moc.. A už to v servise kontrolovali a nic.. Na jaře nechám asi dát lepší olej, zřejmě nový Castrol Edge 5W-40 ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.08.10 21:35
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
thomasino - Zatáčka je zrádná, ke konci jsem nějak ztratil koncentraci a šel na brzdy pozdě Nejdříve nedotáčivý smýček, pak korekce a myslím že pak i náznak přetáčení zadku.. Ale hned jsem srovnal a vešel se tam tak tak před rantlem..
To stejný se mi tam stalo taky a palubka mi svítila jako vánoční stromeček :-O 8-s >:-[] -
Thomasino 26.08.10 21:33
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
Dusím tam nemám :-O :-( Až budu mít příští sezonu druhou sadu kol jen na okruh, tak tam dusík dám. Stejně jako na 18" kola co budou asi jen na "normální" ježdění ;-) Asi půjdu do tebou doporučovaných "papuč" CSC3 :-)
edit: BERU, mluvíme obecně o všech HH.. Jsou na tom podobně ;-) Jak bílá, tak žlutá.. Jen zelená jsou nižší.. Ale taky je to HatchKupé
>:D >:D -
Thomasino 26.08.10 21:29
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
Zatáčka je zrádná, ke konci jsem nějak ztratil koncentraci a šel na brzdy pozdě :-( Nejdříve nedotáčivý smýček, pak korekce a myslím že pak i náznak přetáčení zadku.. Ale hned jsem srovnal a vešel se tam tak tak před rantlem..
WL - ano, všichni upouštíme kola. Předek o 0,4 a zadek jsem tentokrát upustil jen o 0,3 (minule o 0,4 taky) a měl jsem pocit, že to bylo o něco lepší.. Gumy začínají být po jedné sezoně a 3 návštevách okruhu docela sjeté >:-[] >:-[] >:D -
Thomasino 26.08.10 21:26
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
Ani ti nevím. Předjel jsem nějaký Maserati, starší Porsche 911.. Jel jsem před tím starším Cliem RS co ho tam potkáváme (ne ten hodně poladěný, jen ten mírně poladěný) a dokázel se držet stále před ním >:-[] Video jsem ještě ani nezkouknul, musím na něj mrknout, sestříhat a pak hodím na YT. Druhé a třetí kolo jsem se snažil zajet slušný čas, tak jsem zvědavý. Dokonce jsem jednou záměrně na výjezdu z první zatáčky to střihnul přes zelený pás za obrubníkem ;-) Teoreticky jsem si na tom výjezdu trochu pomohl, když už jsem šel do zatáčky zase o chlup dříve než jsem asi měl.. -
Thomasino 26.08.10 21:21
« Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra? :-)
Volné jízdy jsem dneska nakonec stihl, ale bylo to hodně na knop
:-O Jeli jsme s kolegou z Prahy služební Fóbií 1,2 HTP, musel jsem tomu šlápnout trochu na krk abych to stíhal. Auto jsem ráno zaparkoval v Bohunicích kousek od dálnice (a modlil se aby tam stálo i odpoledne >:-[] ), takže jsem dojel do Brna, přesedl do GTI a hned vyrazil na okruh. Stihl jsem jen rychle připevnit stativ, přezut boty, upustit kola, koupit druhou jízdu od 18,30 hod a vyrazit :-) Hezky jsem se projel po okruhu, gumy dostaly pořádně zabrat, brzdy samozřejmě trochu také >:-[]
Jednou jsem sice skončil málem v kačírku v "Mojitově" zatáčce před nájezdem na stadion (po krátce rovince a dvojité pravé) 8-s 8-s :-(
Tentokrát jsem jel celou dobu s vypnutým ESP, které ale samozřejmě párkrát zasáhlo a snažilo se mě umravnit :-) Měl jsem pocit, že s vypnutým ESP toho brzdy zvládnou více. Teoreticky není aktivní XDS a nepřibržďuje kola, na druhou stranu jsem měl možné méně trakce na výjezdech ze zatáček :-! -
Thomasino 24.08.10 18:41
« Re: Volné jízdy Brno tento čtvrtek ?
No právě že je poslední :-( :-O Proto se snažím to stihnout raději tento čtvrtek a kdyby nevyšlo počasí, tak náhradní termín v září :-) Sice se mi do toho teď nějak sune Praha, kde se mi posunulo jedno jednání tak, že bych to nestihl zpět do Brna, ale asi tam pošlu kolegu samotného, dostane důvěru ;-) Stejně je to jednání hlavně kvůli jeho produktům..