Volkswagen Golf VI (Thomasino)
white label 14.03.12 23:41
« Re: Perfektní
Osobně jsem nikdy neměl s "nepatrným" sploštěním volantu GTI 5/6 jediný problém (při nastupování je to u dlouhánů spíš malinko lepší ohledně prostoru na kolena) , přehnaný problém s tím mají především někteří autonovináři. Zajímavé je, že když vyšel Golf GTI 5 všichni jeho volant unisono opěvovali (včetně sploštění) a až mnohem později někoho napadlo, že je to vlastně "hrůza", všichni to začali papouškovat a dnes už je z toho klasická koncernová pseudoslabina a autonovinářské klišé. ;-) -
Nerez 14.03.12 21:32
« Re: Perfektní
Jooo, souhlasím. To ovládání radia a PP je návykový. Taky už nepoužívám normální knoflíky, vše z volantu :yes:
Nikdy jsem sploštělej volant nezkoušel, ale myslel jsem si, že s tím ručkováním může být trochu problém.
Jediné řešení na ten úchop je, nechat si tu úchopovou část ještě jednou obšít kůží, i třeba perforovanou. Když se to udělá dobře, není to vůbec poznat od originálu :yes: -
Thomasino 14.03.12 21:10
Díky moc za pochvalu! ;-) :yes:
Co se toho volantu týká, tak při ručkování jsem si už celkem zvykl, ale občas prostě chytnu hranu místo kulaté části :-O Spíše mi vadí že je v místě vybrání (třičtvrtě na tři) moc úzký. Ideální by byl kulatý a všude stejně tlustý. Zvykl jsem si ale na rychlé ovládání rádia či palubního compjůtru na tom volanto, to je fajn :-) -
Nerez 14.03.12 17:50
« Perfektní
Zdravím tě,
Parádní auto, perfektní fotogalerie, člověk se opravdu pokochá pohledem na ta krásná auta. Máš to tady moc pěkně udělané :yes:
Jinak všiml jsem si, že nejsi příliš nadšený z volantu v GTI. O co konkrétně jde? O to, že úchopová část je příliš tenká? A jak se jezdí s tím sploštělým volantem v běžném provozu? U aut, které mají strmý převod řízení bych to pochopil, ale u běžného auta kdy je třeba občas ručkovat si myslím, že to musí vadit. Jaké máš zkušenosti ty?
Já jsem teď řešil výměnu volantu u svojí Astry, dal jsem tam volant z Astry OPC a musím říct, že je to opravdu paráda. Tlustý věnec, měkká kůže, v úchopové části perforovaná. Jsem z něj nadšený >:-[] Fotky mám v profilu.
Ať to GTI slouží k tvojí radosti ;-)