Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.12  23:25

« Re: Perfektní

No to chápu, že nemáš rád moc tenké věci >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.12  13:22

Osobně mi vyhovuje i ta tloušťka..., nemám rád ani moc tenké, ale ani přehnaně silné věnce volantu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Nerez

Nerez 15.03.12  12:56

Tak to ani nevím, že to novináři tak hanili. Mě to právě zajímalo jaký to s tím je, tak jsem se jen zeptal majitele :-) A tlošťka věnce ti vyhovuje?
    Jinak s těma dokola opětovanýma slabinama to znám, viz moje páčky blinkrů a stěračů >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.03.12  23:41

Osobně jsem nikdy neměl s "nepatrným" sploštěním volantu GTI 5/6 jediný problém (při nastupování je to u dlouhánů spíš malinko lepší ohledně prostoru na kolena) , přehnaný problém s tím mají především někteří autonovináři. Zajímavé je, že když vyšel Golf GTI 5 všichni jeho volant unisono opěvovali (včetně sploštění) a až mnohem později někoho napadlo, že je to vlastně "hrůza", všichni to začali papouškovat a dnes už je z toho klasická koncernová pseudoslabina a autonovinářské klišé. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.03.12  23:31

« Re: Nová Audi A3 - co na ni říkáte?

Vypadá dobře, je to téměř předpisová evoluce.
    Jinak pro mě je A3 už od první generace spíš takový "dámský" Golf se čtyřmi kruhy...

• « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 14.03.12  22:54

« Re: Nová Audi A3 - co na ni říkáte?

Za mě palec :yes: vypadá výborně :-!
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.12  22:30

« Nová Audi A3 - co na ni říkáte?

Otázka na WL ale i ostatní, co říkáte na novou A3? V tom třídvířku vypadá celkem dobře, musím uznat :-! Samozřejmě je to zase hodně předvídatelné a žádné extravagance, ale to asi nikdo ani nečekal :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Nerez

Nerez 14.03.12  21:32

Jooo, souhlasím. To ovládání radia a PP je návykový. Taky už nepoužívám normální knoflíky, vše z volantu :yes:
    Nikdy jsem sploštělej volant nezkoušel, ale myslel jsem si, že s tím ručkováním může být trochu problém.
    Jediné řešení na ten úchop je, nechat si tu úchopovou část ještě jednou obšít kůží, i třeba perforovanou. Když se to udělá dobře, není to vůbec poznat od originálu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.12  21:10

Díky moc za pochvalu! ;-) :yes:
    Co se toho volantu týká, tak při ručkování jsem si už celkem zvykl, ale občas prostě chytnu hranu místo kulaté části :-O Spíše mi vadí že je v místě vybrání (třičtvrtě na tři) moc úzký. Ideální by byl kulatý a všude stejně tlustý. Zvykl jsem si ale na rychlé ovládání rádia či palubního compjůtru na tom volanto, to je fajn :-)
  • 00 Reagovat !

foto Nerez

Nerez 14.03.12  17:50

« Perfektní

Zdravím tě,
    Parádní auto, perfektní fotogalerie, člověk se opravdu pokochá pohledem na ta krásná auta. Máš to tady moc pěkně udělané :yes:

Jinak všiml jsem si, že nejsi příliš nadšený z volantu v GTI. O co konkrétně jde? O to, že úchopová část je příliš tenká? A jak se jezdí s tím sploštělým volantem v běžném provozu? U aut, které mají strmý převod řízení bych to pochopil, ale u běžného auta kdy je třeba občas ručkovat si myslím, že to musí vadit. Jaké máš zkušenosti ty?
    Já jsem teď řešil výměnu volantu u svojí Astry, dal jsem tam volant z Astry OPC a musím říct, že je to opravdu paráda. Tlustý věnec, měkká kůže, v úchopové části perforovaná. Jsem z něj nadšený >:-[] Fotky mám v profilu.

Ať to GTI slouží k tvojí radosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.03.12  15:21

« Re: pneu na leto 2012

Nebo taky ta korzují nula... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.12  22:21

WL - máš SZ

no právě: ZERO CORSO = žádné korzování...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.12  22:20

Ani ne:
    zero - nula
    corso - korzo (kurz, průběh)
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.12  22:20

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.12  22:15

to je ale Valašský překlad >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.12  21:54

To sis špatně vyložil, zero corso, je hodně volně přeloženo něco jako po Pařížské "corsující nula"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.12  21:52

To samozřejmě víme všichni... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.12  19:14

Myslíš ta od Durexu? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 09.03.12  18:48

tenhle "souboj titanu" bych si nechal libit,kazdopadne by to pro me byla nuda,protoze uz ted vim,ktera guma by vyhrala >:-[] >:D ..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.03.12  15:44

Ale ony se jmenují ZERO CORSO - takže to znamená ve volném překladu "nulové korzování po Pařížské", ale spíše ježdění na okruhu nebo pořádnou pilu po okreskách ;-) >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…