Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Krispos 27.08.10 16:41
« Neprustrelne gumy?
Zdarec lidi, vyuziju toho, ze to tu zije. Volal mi dneska tatka z Vietnamu, jestli bych se mu nepodival, kdo dela nejaky hodne odolny, nejlepe rovnou neprustrelny pneumatiky :-) Ze pry se jim posledni dobou mnozi hrebiky na silnicich jakozto dusledek kratochvile mistni mladeze.... orientujete se v tom nekdo? :-)
-
Thomasino 27.08.10 15:36
« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa
béé je správně! >:D Hlavně bylo minule trochu mokro... Ale postupně se zlepšuji, to zase joo :-) Už si ty zatáčky najíždím lépe, častěji se mi daří brzdit tam kde je třeba, ale stále je to tak 70% toho, jak by to mělo vypadat 8-s Těch chyb je ještě hodně, ale zlepšuje se to :-O -
-
Thomasino 27.08.10 14:16
A proč jsi to včera umýval, když hlásí na pátek deštivo už několik dní?? Buď jsi masochista nebo tě to baví >:-[] >:-[]
Já se tam stavil ráno, jen krátce opláchl auto (2x 10 Kč), hadrem umyl skla, předek a zadek (ten byl už hrozný) a tím jsem skončil
>:D >:D
Je to tak o 30% lepší než to bylo a evidentně to dnes nemá smysl nějak moc řešit :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10 14:11
thomasino - budeš se divit ale často mě to nebaví,jen si prostě nemohu pomoct 8-s
Včera jsem dělal káru a dnes po výjezdu z garáže a cestě do Hranic je to OPĚT erko zasviněný :no: ...prdím na to -
Thomasino 27.08.10 12:57
To ani nemusíš psát, to tady všichni přece dávno ví!! >:D >:D >:D
Hele, nemáš náhodou dnes dvě hodinky čas? GTI by taky potřebovalo pořádně umýt :-! >:-[]
edit: pak jukni na to třetí video na čas 1:10 a dále, jak se snažím udržet auto na trati v "Mojitovce" >:-[] -
Thomasino 27.08.10 12:56
WL - přiznávám, že mě to dost baví ;-) :-) Je to výzva, postupně se zdokonalovat a vidět na čase (a na záznumu z kamery) jak se dál zlepšovat, kde člověk dělá chyby apod. Na jaře chci dát jízdu se zkušeným instruktorem/závodníkem na místě spolujezdce, který mě bude opravovat :-)
Taky lehce vylepšíme auto, ale jen nezbytné věco jako lepší brzdovka, brzdové hadice a nižší gumy na předek.. -
Thomasino 27.08.10 12:44
Tentokrát tam nebylo tolik aut, což bylo fajn :-)
Hodně aut, které tam pravidelně vídám, tam tentokrát nebyly ;-)
Nevím jak to vypadalo na první jízdě, byl jsem rád, že jsem taktak stihl tu druhou >:-[]
V září ještě nevím, ale láká mě to :-! -
Ajin(MoDo Team) 27.08.10 12:17
Videa super, ale přijde mi jako bys tam jezdil sám, což má taky svá pozitiva když jedeš na čas. V září jedeš?
Jinak jsem koukal, že tu řešíte gumy, já teď na nordschleife viděl Conti Force Contact, což jsem neznal a vypadaly hodně sportovně, jak na omak tak i na trati ;-) -
Thomasino 27.08.10 10:53
Tak jsem včera večer nahrál na YT 3 videa ze včerejška. Hned v prvním ostrém kole jsem zajel čas 2:44,8 - takže zlepšení proti minule o 8 vteřin. Na druhém videu kolem profičel Nissan GT-R s hezkým zvukem ;-)
Na třetím videu menší problémy v "Mojitově" zatáčce - dvojzatáčka doprava před nájezdem na Stadion. Malá ztráta koncentrace, šel jsem pozdě na brzy a málem jsem byl v kačírku >:-[] >:-[]
Komentář vždy pod videem..
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 27.08.10 10:25
« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra?
Stačí, když mi ho občas půjčíš. Tebe stejně nejvíce baví to umývání a leštění a v tom jsi rozhodně lepší ;-) :yes:
Takže se o něj klidně starej dále, jezdi na služebky, já si ho jen občas půjčím na okruh >:-[] >:-[] Domluveno ;-)