Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10  17:47

« Re: dotaz: mytí nového auta

venom - buď v klidu,nepoškodí se ani kdybys ho umyl šamponem den odvezení ze showroomu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 27.08.10  17:45

« Re: Volné jízdy dnes a myčka v Řečkách zítra?

Každý správný okruhový speciál musí být TDI. Stačí juknout na WTCC, tam ani BMW nestíhá. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.08.10  17:44

« dotaz: mytí nového auta

Zdravim všechny, mam měsíc nové auto a už je dost zasviněné :-) Myslíte, že už mohu bez obav auto umýt šamponem ? Nepoškodí se nový lak? Díky...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  17:30

« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa

Krispos - s tímto já žádné zkušenosti nemám :-( Zkus se zeptat Co-Pilota, jestli nejsou na rally nějaké obzvláště odolné :-!
    Nebo v Rusku, tam mají určitě neprůstřelných velkou spotřebu >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 27.08.10  16:41

« Neprustrelne gumy?

Zdarec lidi, vyuziju toho, ze to tu zije. Volal mi dneska tatka z Vietnamu, jestli bych se mu nepodival, kdo dela nejaky hodne odolny, nejlepe rovnou neprustrelny pneumatiky :-) Ze pry se jim posledni dobou mnozi hrebiky na silnicich jakozto dusledek kratochvile mistni mladeze.... orientujete se v tom nekdo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  15:36

béé je správně! >:D Hlavně bylo minule trochu mokro... Ale postupně se zlepšuji, to zase joo :-) Už si ty zatáčky najíždím lépe, častěji se mi daří brzdit tam kde je třeba, ale stále je to tak 70% toho, jak by to mělo vypadat 8-s Těch chyb je ještě hodně, ale zlepšuje se to :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.10  15:32

Th
    Ty tvoje časy se zlepšují nějak moc skokově, buď si teď tak dobrý, nebo jsi byl předtím tak hrozný... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  15:07

Sklouzlo se to celkem dost >:-[] Nejdříve předek, pak trochu zadek.. Už jsem to viděl v kačírku, ale naštěstí jsem to ustál a auto se chovalo moc hezky a čitelně :-)
    Gumy toho pak měly taky plný kecky :-O :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.08.10  14:40

Thomasino: pěkný videa :yes: :yes: Jak jsi měl toho plný kecky v posledním videu, tak se mi zdá že to jednu chvíli se pěkně sklouzlo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  14:16

A proč jsi to včera umýval, když hlásí na pátek deštivo už několik dní?? Buď jsi masochista nebo tě to baví >:-[] >:-[]
    Já se tam stavil ráno, jen krátce opláchl auto (2x 10 Kč), hadrem umyl skla, předek a zadek (ten byl už hrozný) a tím jsem skončil
    >:D >:D
    Je to tak o 30% lepší než to bylo a evidentně to dnes nemá smysl nějak moc řešit :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10  14:11

thomasino - budeš se divit ale často mě to nebaví,jen si prostě nemohu pomoct 8-s

Včera jsem dělal káru a dnes po výjezdu z garáže a cestě do Hranic je to OPĚT erko zasviněný :no: ...prdím na to
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  12:57

To ani nemusíš psát, to tady všichni přece dávno ví!! >:D >:D >:D

Hele, nemáš náhodou dnes dvě hodinky čas? GTI by taky potřebovalo pořádně umýt :-! >:-[]

edit: pak jukni na to třetí video na čas 1:10 a dále, jak se snažím udržet auto na trati v "Mojitovce" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  12:56

WL - přiznávám, že mě to dost baví ;-) :-) Je to výzva, postupně se zdokonalovat a vidět na čase (a na záznumu z kamery) jak se dál zlepšovat, kde člověk dělá chyby apod. Na jaře chci dát jízdu se zkušeným instruktorem/závodníkem na místě spolujezdce, který mě bude opravovat :-)
    Taky lehce vylepšíme auto, ale jen nezbytné věco jako lepší brzdovka, brzdové hadice a nižší gumy na předek..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10  12:55

thomasino - videa i analýza jízdy...hmmmmmmmmmm :yes: ;-)

Jak bude čas mrknu na ně ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.08.10  12:53

thomasino - jak si přišel na to,že mě baví umývání a leštění,když jsem to NIKDY nenapsal? :*) :*)

add.okruh - nedomluveno
    >:-[]

white label - >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  12:44

Tentokrát tam nebylo tolik aut, což bylo fajn :-)
    Hodně aut, které tam pravidelně vídám, tam tentokrát nebyly ;-)
    Nevím jak to vypadalo na první jízdě, byl jsem rád, že jsem taktak stihl tu druhou >:-[]
    V září ještě nevím, ale láká mě to :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 27.08.10  12:17

Videa super, ale přijde mi jako bys tam jezdil sám, což má taky svá pozitiva když jedeš na čas. V září jedeš?
    Jinak jsem koukal, že tu řešíte gumy, já teď na nordschleife viděl Conti Force Contact, což jsem neznal a vypadaly hodně sportovně, jak na omak tak i na trati ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  10:53

Tak jsem včera večer nahrál na YT 3 videa ze včerejška. Hned v prvním ostrém kole jsem zajel čas 2:44,8 - takže zlepšení proti minule o 8 vteřin. Na druhém videu kolem profičel Nissan GT-R s hezkým zvukem ;-)
    Na třetím videu menší problémy v "Mojitově" zatáčce - dvojzatáčka doprava před nájezdem na Stadion. Malá ztráta koncentrace, šel jsem pozdě na brzy a málem jsem byl v kačírku >:-[] >:-[]
    Komentář vždy pod videem..

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.10  10:31

Thomasino se nám tu pomalu, ale jistě, profiluje jako okruhový jezdec, tak nevím jestli by mu spíš neslušela kombinace služební Octavie TDI + nějaký ten okruhový special... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  10:25

Stačí, když mi ho občas půjčíš. Tebe stejně nejvíce baví to umývání a leštění a v tom jsi rozhodně lepší ;-) :yes:
    Takže se o něj klidně starej dále, jezdi na služebky, já si ho jen občas půjčím na okruh >:-[] >:-[] Domluveno ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…