Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Thomasino 27.08.10 20:06
« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa
Raději odkazy znovu:
Tak jsem včera večer nahrál na YT 3 videa ze včerejška. Hned v prvním ostrém kole jsem zajel čas 2:44,8 - takže zlepšení proti minule o 8 vteřin. Na druhém videu kolem profičel Nissan GT-R s hezkým zvukem ;-)
Na třetím videu menší problémy v "Mojitově" zatáčce - dvojzatáčka doprava před nájezdem na Stadion. Malá ztráta koncentrace, šel jsem pozdě na brzy a málem jsem byl v kačírku >:-[] >:-[]
Komentář vždy pod videem..
Ronault. 27.08.10 19:03
« Re: dotaz: mytí nového auta
Vosk zanechá na povrchu vrstvu, která je "mastná" a nahradí tak to, co autošampon odmastí. Kvalitní autošampon by ale odmašťovat neměl. Nejhorší je auto umýt Jarem. Já používám autošampon s voskem a k tomu se snažím 3x do roku voskovat: Před zimou, po zimě a v létě před silnými paprsky, které lak dost ničí. Mojito voskuje třeba každý měsíc, co jsem slyšel >:-[] >:D -
Thomasino 27.08.10 19:01
« Re: dotaz: mytí nového auta
Já bych s tím mytím byl ale hodně opatrný, první 3-6 měsíců je ten lak hodně náchylný :-( Musíš si dát bacha, aby se ti do houby nedostala nějaká hrubší špína a nepodřel sis takto čerstvý lak. Mě se to stalo u nového auta na střeše :-( Vůbec nejlepší je první 3 měsíce nový čerstvý lak umývat jen wapkou a žádnou houbou ani hadrou na to nešehat, ale tady ostatní ti budou tvrdit, že je to blbost >:-[] >:-[] -
Ronault. 27.08.10 18:20
« Re: dotaz: mytí nového auta
Kvalitním šampomen s voskem mu neublížíš... spíš než o šampon jde u nového laku o kvalitu mycí houby. Teď jsem v Tescu okoukával perfektní houbu z jedné strany takovou chlupatou za 59 Kč. Asi si ji koupím :-) Vosk určitě, lepší i levný vosk než žádný. U nového a i starého laku nějaké leštěnky nemají smysl, když se auto leskne, ale vosk le paráda. Já mám obyčejný nano turtle a nebo nano color (střídám je) a auto se leskne a ani se tolik nešpiní.