Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dave333

Dave333 29.08.10  22:48

« Re: dotaz: mytí nového auta

Já mám možnost wapky vlastnoručně zdarma... moje auto má 8měsíců a bohužel hodně toho vyjde po umytí na povrch ;-\ třeba posekané dveře od * co neumějí otvítrat svoje dveře nebo těch co to neřeší se starou vránou atd. ale i na to si časem zvykneš ;-) k tomu mytí já prvně ovapuju od vetších nečistot pak autošampon a ruční houba celé auto umyju pak opláchu a nakonec nějaký čas na něj pumpuju vosk nechám chvíli stát a pak utřu vodu jelenicí ať tam nezůstane vodní kámen.. pak samozřejmě následuje vnitřek ale to už je jiná kapitola:-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  22:38

« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa

No o té geometrii taky uvažuji, ale asi to počká až po 16-tém září - to jsou poslední jízdy a možná si je dám taky ;-)
    Tak kdy mě svezeš? :-)

Nicméně přes obrubník jsem šel asi jen 3x nebylo to nic hrozného, ten vysoký profil pneu to jistě zvládl pobrat >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.08.10  22:33

thomasino - to je fakt,prachy na to nejsou :'-(

Dobrý videa,jen si na můj vkus jezdil až přespříliš přes obrubník,na tvým místě bych co nejdřív navštívil geometrii ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  22:32

Hele, kdy mě svezeš v eRku?? Potřeboval bych co nejdříve, dokud to mám v živé paměti, ať mohu porovnat dojmy z tvým podvozkem s DCC a s 18" koly ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  22:31

Okno bylo zavřený, ještě jsem ho zkoušel zavřít znovu, protože se mi to nezdálo, že je to takto OK :-( Opravdu je v tom rozdíl, ale tobě to nepřijde, protože jsi zvyklý ;-) Ono taky Golf 6 je hodně dobře odhlučněn, psali to ve všech testech, takže to není až tak divné.. Ale jak říkám, nic zásadního. Důležitější je zajímavější zvuk motoru a pár koníků navíc. Přehodit motor a výfuk do GTI, tak je z toho dokonalé auto. K tomu ještě kastlu z Toyoty FT86 a náhon na zadek a je vymalováno!! :yes: >:D >:D

Nevyfotil.. Stejně by sis je za ty prachy neobjednal.. Představ si svoje v černé lesklé a máš to ;-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 29.08.10  22:27

thomasino - musíš si úplně ZAVŘÍT okno!
    Vyfotil jsi ty elektrony?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  12:28

OS, ano upouštím tlak od začátku dle rad ostatních. Posledně vpředu o 0,4 a vzadu o 0,3 :-) Ale taky to pískání má na svědomí možná ten vyšší profil gumy 225/45 17" :-( Uvidíme na jaře, dám tam na předek na okruh asi 225/35 17", zadek nechám stejný a dojezdím je... Nové 18" kola budu používat na běžné ježdění a proto na ně dám CSC3 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  12:26

To Rocco R mělo najeto necelé 4000 km..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.08.10  12:25

Mojito - protože jsi s ním tak rychle ještě nejel!!! >:D >:D >:D

Nerad to říkám, ale je to o poznání hlučnější než v GTI :-O Ale asi to bylo tím, že jsem před tím strávil v GTI 2 hodiny jízdy a pak přes půl hodiny hned v Roccu R. Ten svistot vzduchu kolem auta je prostě méně utlumen a ozývá se to v rohu okna. Když se pozorněji podíváš na ty okna a konstrukci, je to jasné že to tak musí být - ty skla pořádně nedoléhají a z venku se nemají o co "opřít". To samé ale bylo i u Passatu CC. Je to daň za efektní bezrámová okna ;-) Ale není to nic dramatického, co by od koupi takového zajímavého auta odradilo. A myslím, že tvoje konfigurace Rocca R je ideální :-) Jen bych bral asi modrou.. Jo a měli tam vystavený ty tvoje kola z Rocca R v černé barvě, dají se objednat zvláště - vypadaly mooooc dobře :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.08.10  10:26

OS
    Hele, nech si ty "nemístné" poznámky na CSC... :-O >:-[]
    Ale jinak Thomasino tlak na okruh snižuje, už jsme to tu řešili...
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 29.08.10  08:38

tak to se nedivim, ale porad lepsi nez Continental sportcon... zkus snizit tlak v pneu nez pojedes na okruh ( teda pokud uz to nedelas )
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.08.10  23:54

Mojito: Ty bys se svým subwooferem (píšu to správně? neuznávám, neumím napsat >:D ) a typem hudby neslyšel hukot kolem skel dveří ani v 250 km/h >:-[] >:D

PS: Jinak z tvého auta si nějaký výraznější hukot kolem skel nepamatuju.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.10  23:52

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 28.08.10  23:51

ještě mu Tome řekni, že jsou vyrobené v Rumunsku. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.08.10  23:49

Th
    A kolik mělo to předváděcí rocco R najeto?
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 28.08.10  23:37

thomasino - na 120 km / h je v roccu slyšet hluk větru?Já o ničem takovým nevím :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.08.10  20:27

Ahoj OS, mám tam ty samé co má nyní Ypsi ;-) :-)
    Už víš? Nevíš? :-( Tak já tě teda nebudu napínat a dám nápovědu, jsou to japonské a začátek je BP ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 27.08.10  21:58

ahoj Thomasino. muzu se zeptat co mas na GTI za pneu? desne ti piskaji :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.10  20:25

Ano! Tedy 4000 Kč sleva z uvedené koncové ceny na webu Dellu na business model DELL Latitude :-) Pak se ozvi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.08.10  20:20

Thomasino: Čekal jsem Golf GTI na weekend s plnou nádrží, ale i tohle by se dalo... i když teda aktuálně nepotřebuju :-) Počet příspěvků odpovídá slevě? >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…