Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dave333 29.08.10 22:48
« Re: dotaz: mytí nového auta
Já mám možnost wapky vlastnoručně zdarma... moje auto má 8měsíců a bohužel hodně toho vyjde po umytí na povrch ;-\ třeba posekané dveře od * co neumějí otvítrat svoje dveře nebo těch co to neřeší se starou vránou atd. ale i na to si časem zvykneš ;-) k tomu mytí já prvně ovapuju od vetších nečistot pak autošampon a ruční houba celé auto umyju pak opláchu a nakonec nějaký čas na něj pumpuju vosk nechám chvíli stát a pak utřu vodu jelenicí ať tam nezůstane vodní kámen.. pak samozřejmě následuje vnitřek ale to už je jiná kapitola:-) ;-) -
Thomasino 29.08.10 22:38
« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa
No o té geometrii taky uvažuji, ale asi to počká až po 16-tém září - to jsou poslední jízdy a možná si je dám taky ;-)
Tak kdy mě svezeš? :-)
Nicméně přes obrubník jsem šel asi jen 3x nebylo to nic hrozného, ten vysoký profil pneu to jistě zvládl pobrat >:-[] >:-[] -
Thomasino 29.08.10 22:31
Okno bylo zavřený, ještě jsem ho zkoušel zavřít znovu, protože se mi to nezdálo, že je to takto OK :-( Opravdu je v tom rozdíl, ale tobě to nepřijde, protože jsi zvyklý ;-) Ono taky Golf 6 je hodně dobře odhlučněn, psali to ve všech testech, takže to není až tak divné.. Ale jak říkám, nic zásadního. Důležitější je zajímavější zvuk motoru a pár koníků navíc. Přehodit motor a výfuk do GTI, tak je z toho dokonalé auto. K tomu ještě kastlu z Toyoty FT86 a náhon na zadek a je vymalováno!! :yes: >:D >:D
Nevyfotil.. Stejně by sis je za ty prachy neobjednal.. Představ si svoje v černé lesklé a máš to ;-) -
Thomasino 29.08.10 12:28
OS, ano upouštím tlak od začátku dle rad ostatních. Posledně vpředu o 0,4 a vzadu o 0,3 :-) Ale taky to pískání má na svědomí možná ten vyšší profil gumy 225/45 17" :-( Uvidíme na jaře, dám tam na předek na okruh asi 225/35 17", zadek nechám stejný a dojezdím je... Nové 18" kola budu používat na běžné ježdění a proto na ně dám CSC3 ;-) -
Thomasino 29.08.10 12:25
Mojito - protože jsi s ním tak rychle ještě nejel!!! >:D >:D >:D
Nerad to říkám, ale je to o poznání hlučnější než v GTI :-O Ale asi to bylo tím, že jsem před tím strávil v GTI 2 hodiny jízdy a pak přes půl hodiny hned v Roccu R. Ten svistot vzduchu kolem auta je prostě méně utlumen a ozývá se to v rohu okna. Když se pozorněji podíváš na ty okna a konstrukci, je to jasné že to tak musí být - ty skla pořádně nedoléhají a z venku se nemají o co "opřít". To samé ale bylo i u Passatu CC. Je to daň za efektní bezrámová okna ;-) Ale není to nic dramatického, co by od koupi takového zajímavého auta odradilo. A myslím, že tvoje konfigurace Rocca R je ideální :-) Jen bych bral asi modrou.. Jo a měli tam vystavený ty tvoje kola z Rocca R v černé barvě, dají se objednat zvláště - vypadaly mooooc dobře :-) -
Ronault. 28.08.10 23:54
Mojito: Ty bys se svým subwooferem (píšu to správně? neuznávám, neumím napsat >:D ) a typem hudby neslyšel hukot kolem skel dveří ani v 250 km/h >:-[] >:D
PS: Jinak z tvého auta si nějaký výraznější hukot kolem skel nepamatuju.