Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 31.08.10 22:39
« Re: Volné jízdy na brněnském okruhu čtvrtek 26.8. - 3 nová videa
thomasino - já do rocca dával 10 W 60 i do zetka,ale on se strašně dlouho zahřívá,což je dost blbý při popojíždění po městě :'-( Co 5 W 40?
Drážkovaný kotouče jsou na prd,lepší jsou s dírama ;-) -
Thomasino 31.08.10 20:52
Mimochodem, Mojito, dneska jsem mluvil se známým (kamarád kolegy), co má v Brně firmu (servis na škody, VW má v malíku - pak osobně upřesním který to je) a je to bývalý závodník, navíc ještě teď chystají nějaká auta na závody a probíral jsem s ním jaký olej a jak často měnit, když dávám GTI občas do těla na okruhu. Probrali jsme i brzdy.. Takže žádný Longlife, to je prý pěkná hovadina jen aby si prodejci namastili kapsy, protože je na tom velká marže, ale pokud auto občas trápíš na okruhu, tak dávat olej 10W-60 nebo 5W-50 a měnit tak po roce, nebo max. po 15 tisících. Brzdovku vyměníme, hadice nejsou asi potřeba, do těchto aut se už dávají slušné. Pak kdyžtak ty lepší kotouče.. Třeba ty Bremba Sport co mají stejné rozměry a jsou drážkované, hlavně jsou z jiných materiálů.. -
Thomasino 31.08.10 20:48
Asi nějaké skvrny na slunci, nebo co 8-s
Vietnamci, důchodci s klouboukem s pousta ženských to je další nadělení :-O :-( Dost často to řeším tak, že jak je trochu místo, šlápnu na to a než se stačí leknout nebo probrat, tak přišlápnu plyn a jsem v trapu :-) Samozřejmě tak, aniž bych jim dal vůbec šanci mě ohrozit a nenutil hlavně je brzdit, to by mohlo dopadnout špatně >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 31.08.10 20:45
thomasino - tak to chápu,asi by mě to tady nasejřilo,ale fakt rostu,jak blikne zelená a nic...nic pak se rozjede jedno auto pak nic...nic a druhý a blik je tam zase červená.Proč si ti idioti nekoupí Sparky,vždyť to vyjde nastejno! -
Thomasino 31.08.10 20:40
Tak jsem si to v tom deštivém počasí teda užil :-O Občas jsem z toho vymáčkl i 150-160, pokud to bylo dostatečně z kopce >:-[]
Jinak radar klasicky v červené Felicii na kilometru 120, ale tentokrát na Brno, jak v 10 hodin cestou na tam, tak po 16-té cestou zpátky..
S tím ježděním po Brně Mojito celkem souhlasím, zrovna před hodinkou jsem trobil na borce/blbce, co na zelenou (u Moulen Rouge) čekal další půl minutu, než se rozjel :-! Tak jsem ho na tom krátkém úseku k Moravskému náměstí (křižovatka s Kounicovou) předjel pravým pruhem, abych se s ním nezdržoval. Pak se mi de.bil lepil na nárazník a na Kolišti mě nutně musel se svojí Oktávkou zpátky >:-[] >:D >:D

A koukám, že je tam občas dost hustý provoz :-O