Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.09.10  10:13

« Re: Volné jízdy Brno včera - hustý provoz jako na D1

Bylo tam hodně narváno, jak jsem psal :-( To se dá pochopit, že sis spíše hrál, než jezdil nějakou čistou stopu a na čas :-) Jen to chtělo o kousek větší driftíky :-)
    Je jasné, že se to s KSA srovnávat nedá, stejně asi jako když si okruh pronajme Testdrive apod. Také tomu pak odpovídá samozřejmě cena ;-)
    Příští rok mám taky v plánu si zajezdit aspoň jednou v Brně s Honzou Červenou a Testdrivem, abych se pořádně svezl a nezavazelo tam hafo amatérů >:-[] Jen to bude chtít koupit nebo půjčit helmu...
    Ale včera to byl extrém, normálně to tam takto nevypadá, zvláště o prázdninách je tam asi polovina aut - viz. moje videa z okruhu, ať už z kabiny nebo z pohledu diváka...
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 17.09.10  06:15

« Re: Volné jízdy Brno dnes vše špatně

Chapu te Sysoji, jizdy verejnosti nejlze s KSA srovnavat a brzd provozu tam vcera bylo opravdu dost, co se blbnuti s GT-R tyka, myslel jsem, ze se da vic, vzdy tam byl jen lehky naznak driftu, ze i Libor na svahu rikal, ze se asi krotis, nevim jake pomocniky jsi mel zaple ci vyple, to by si mohl napsat. Jinak zvuk a grip to ma paradni vo tom zadna, dokonce si jel vic nez 3 kola, takze olej byl OK?
  • « 00 Reagovat !

foto Sysoj-Psojic

Sysoj Psojič 17.09.10  00:00

Mrzí mně, že jsem Vás zklamal, ale co jsem měl jako předvést?
    Všichni tam akorát strašně zavazeli, tak jsem začal dělat blbosti, vozil jsem manželku, tak jsem ji ukazoval, jak se s tím dá blbnout, co GT-R snese, jak moc to může člověk přehánět beze strachu z průseru :-)
    Educational session bych to nazval.
    Navíc tam nějaký chobot s 350Z 2x vletěl do kačírku a všichni mavali žlutými vlajkami jak o život :o))))
    Nevím, jak vy na tribuně, ale my v autě jsme se parádně bavili :-! :yes:
    A stopa??? Když v ní "parkují" ostatní pretěkári, tak jedu, kudy chci. Schválně :o)
    Po dnešku můžu říct, zlaté srazy KSA. Lidi tam umí jezit, mají tu slušnost uhýbat a hlavně, je tam s kým závodit...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 16.09.10  23:26

tu černou RS500 znám a můžu Vás ujistit, že sedí stejně dobře jako klasické RS :-) :-)

2:35 je slušné na eRSo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.10  23:19

to Thomasino: sorry, je to jen pro klasiky, navíc - nechci, aby to znělo nabubřele - je to striktně jen pro pozvané chlápky se závodní licencí, co aktivně jezdí historiky. No a pokud mám možnost jezdit s lidmi, co jsou na okruhu jako doma, nemusím se bát, že se někdo rozmotá vedle mě v zatáčce.
    Na jízdách veřejnosti jsem byl jen jednou a v dešti. Bohužel tam byla vysoká koncentrace frajerů, co museli být všude první stopa nestopa, takže když mě předjeli a vzápětí šli do hodin, řekl jsem si, že mi to za to nestojí. Je o hubu jezdit s někým, kdo je přesvědčen, že pro něj fyzikální zákony neplatí ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.10  22:54

To by bylo samozřejmě fajn, nějaká základní pravidla by měla fungovat, občas nějaký blinkr kam člověk uhýbá, že uhnout se má z ideální stopy, ale zároveň si člověk musí hlídat zrcátka aby tam někomu nevjel atd... Je to hodně o zpětných zrcátkách, což si spousta lidí co jsou tam poprvé evidentně vůbec neuvědomují a jen koukají dopředu :-O ;-\
    Některé chumly 6-8 aut vypadaly ale dost zajímavě, tam nepomohou ani blinkry, když mají za sebou z každé strany rychlejší auto, které čeká kudy by je vzalo 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 16.09.10  22:49

S tím souhlasím, jen ať si každý vyzkouší svoje auto na limitu, ale okruh by k tomu měl vydat nějaká pravidla, jako třeba na Nordschleife, jak dávat znamení, jak předjíždět atd., takhle to je tam někdy dost o ústa viz stříbrný Civic s gepardími potahy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.10  22:45

Tak tu poladěnou červenou Corsu OPC jsem viděl v protisměru když jsme jeli na stadion koukat a koukal po ní :-) Vypadala dost dobře :yes: A druhá jízda byla už pak taky vyprodaná? Ještě v 17:45 bylo volno... To ML vypadalo, že se každou chvilku převrátí! >:D >:D
    Bylo tam dnes hodně aut a spousta začátečníků a pomalých aut. Ale každý si to chce někdy zkusit na okruhu... Jen se tam tentokrát sešlo nějak moc aut ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 16.09.10  22:41

Taky vám přišlo, že to RS500 sedělo hůř, než to bílé RS? Jinak Merkurův souboj s Z3m byl vidět. Co Pilot taky dobře, ale jinak tam bylo dost vyhrocených situací s řidiči, kteří tam byli evidentně prvně 8-s , měj nejvíc dostalo to ML >:D My přijeli mimo BMW s Corsou OPC, která je dost poladěná a od Renocaru v Brně nebyla, tak jsme chtěli testovat upgrady, holt next year.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.10  22:36

Essex, a budeme tam moc přijet i někteří z eMÁčka?? ;-) :-)

GOLF GTI se dělá již od roku 1976, to je přece "klasické sportovní auto"!! :-! Navíc zakladatel HotHatchů ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.10  22:34

Dneska tam bylo opravdu neskutečně mnoho aut!! :-O :-O Ještě že jsem dneska nechtěl jet a užil jsem si to posledně :-) Bylo tam tolik aut (hlavně na první jízdě), že snažit se zajíždět nějaké slušné časy moc nešlo :-(
    Co-Pilotovi jsme naměřili jedno kolo za 2:50, což vzhledem k provozu bylo slušné. Byl tam i matně černý Focus RS500, tomu jsem naměřil 2:35 - to neměl kolem sebe moc aut (aspoň z pohledu ze stadionu). GT-R nás také trochu zklamalo, časy nic moc a stopa taky žádná sláva ;-) Ale byl fakt hustý provoz... Asi jako na D1 >:-[] 8-s

Ajine, dnes jsem tam před volnými jízdami viděl Honzu Červenku a pak taky Zezulku. Ale raději jsme se s ním nebavili, nechtěli jsme se rozčilovat a hádat >:-[] On se k nám taky nějak neměl...
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 16.09.10  22:29

Byl tam nával,jaký jsem sám ještě nezažil,ale na druhou jízdu jsem se dostal.Nádherný poježdění a luxusní souboj s BMW Z3M.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.10  22:20

proto bude asi nejlepší, když si člověk akci na okruhu uspořádá sám. Takže 28.10. v rámci 2. setkání klasických závodních vozidel jdu na to. Sayonara !
  • 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 16.09.10  22:06

« Volné jízdy Brno dnes vše špatně

Zdravím závodníku, tak jsem si to dnes pěkně maloval, jak vás poznám na parkingu podle aut, zajezdíme si a vše bylo špatně. 45min stát na D1 :no: kvůli dvěma nehodám, příjezd na okruh 18.05 a dozvědět se, že vyprodáno :no: jindy vždy rezervujeme via internet, ale dnes to bylo na rychlo. Na svahu jsem potkal mr.Zezulku a koukal co se bude dít, nevím jak se líbilo vám, ale já byl docela zklamán ani GT-R nepředvedlo to co majitel sliboval, tak jsem trochu zafotil a hurá domů, ale GTI s orientálními tanci mě pak míjelo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.09.10  21:51

« Test v AutoCaru: Scirocco R, Lotus Elise, MX5 a 370Z

V dnešním AutoCaru je velmi zajímavý srovnávací test uvedených sporťáků do jednoho mega :yes: Všechny tyto 4 auta se mi líbí a dovedl bych si je představit ve své garáži :-)
    Vyhrálo Rocco R díky všestrannosti, rychlosti, kvalitnímu zpracování atd. O něco málo horší jen Lotus Elise se svojí vyhlášenou ovladatelností a těsně za ním stále zábavná Mazda MX5. Zetko vyřadili při výběru jako první s tím, že na úzké a hrbolaté silnice není úplně vhodné, ale na rovné a hladké silnici jede dost svižně...
    Kdybych si měl vybrat, jako druhé auto na víkend bych asi volil MX5 nebo Zetko, ale taky klidně moji oblíbenou Elise (ale raději s výkonnějším motorem - bohužel Lotus je dost předražený). Jako jediné auto bych samozřejmě volil Rocco R, které je z mého pohledu jen o něco málo jiné než moje stávající GTI (sportovnější, rychlejší, zajímavější zvuk - ale menší kultivovanost a praktičnost oproti GTI).
    Kdo to četl? Co na to říkáte? Mojito, White Labele? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.09.10  23:10

« Re: Japonský motocyklista Tomizawa zemřel na následky nehody v Misanu

thomasino - 19-ti letej kluk,je ho strašná škoda :'-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.09.10  22:59

« Re: Japonský motocyklista Tomizawa zemřel na následky nehody v Misanu

Tak to je drsný :-(
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.09.10  22:42

« Japonský motocyklista Tomizawa zemřel na následky nehody v Misanu

Zrovna jsem koukal na záznam z motorek MOTO2 a nyní koukám na MOTO-GP..Viděl jsem ten karambol jak spadl a další dva ho přejeli, dost hrůza :-( A teď čtu že to chudák nepřežil ;-\ :-(
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.09.10  22:38

« Re: Mafia II a postavy...

Tak jak to píšu..., jsem ti přece jasně psal, že pokud to nestihneš do 3.9., už to nestihneš...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.09.10  22:36

« Re: Mafia II a postavy...

Jak to myslíš?? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…