Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Sysoj Psojič 18.09.10 22:45
« Re: Volné jízdy Brno dnes vše špatně
Je to přesně, jak píšeš Ricardo :-)
Viz zde: [odkaz]
Foto něco sice naznačí, ale v tom autě je to zábava veliká, protože "Race" mód ten mikrodriftík využívá k rychlému výjezdu ze zatáčky.
Řečeno jinými slovy a fotky to doplňují, na GT-R je zvláštní, že poslední část zatáčky máš volant rovně, přesto že auto vykružuje lehký oblouk. Teď nemluvím o této fotce, zde je to již přes tu zmíněnou ideální vybočovačku. Myslím to obecně na 90% situací. Díky tomu se podle mně tak dobře předjíždí právě těsně po vyjetí ze šikany. -
Thomasino 18.09.10 20:02
« Re: Volné jízdy Brno včera - hustý provoz jako na D1
Proto jsem psal, že to bude chvilku trvat ;-) Slíbil jsem doma, že si GTI necháme aspoň 2-3 roky :-) Ale o tom, že si k tomu nemůžeme koupit nějaké druhé starší auto pro blbnutí na okruh se nic neříkalo >:-[] ;-) Až na to teda budou chechtáče 8-s -
Thomasino 18.09.10 19:32
Bohužel >:-[] Je to dost tragédie :-O To barevně sladění/nesladění mě dost irituje 8-s 8-s Je to moc agresivní, zářivé, bolí z toho oči.. Spousta stálých lidí je tu jen občas :-( Někteří stáhli své recenze, některým byla za bojkot a kecy skryta :-O ;-\ :no: :no: -
Thomasino 18.09.10 19:07
Legolas - ta ideální stopa co je tam nakreslená neplatí evidentně pro všechny auta, ta je spíše pro ty hodně silná :-| Třeba s auty typu GTI, CLIO RS apod musíš ty dvě zatáčky v kopci za Švoncovkou jet úplně jinak, aby jsi měl rychlost do toho kopce ;-) Asi hodně záleží na typu auta a výkonu. Všiml jsem si, že třeba GT1 jezdili občas jinou stopu než třeba WTCC nebo Mini Chalenge atd :-) Taky tu dvojitou pravou před nájezdem na Stadion mají nakreslenou tak, že ji řežou hodně vnitřkem, přitom to vynáší až na vnějšek té krátké rovinky mezi těmi dvěmi pravými... -
Ajin(MoDo Team) 18.09.10 19:03
Sysoji souhlasim s tebou, je sice pravda, ze na Klub nema nikdo monopol a vzniknout jich mohou tisice, ale Cervenka je ubozak, ma i tady na MACZ recenze na Caterham, ktere jsou jen skrytou reklamou na Testdrive ani jeho novinarska profese nijak nepresahuje prumer, jen nekdo si mysli, ze je the Best >:D Na druhou stranu Seizis sice neni Cech , ale vych...anek je to taky, Vydelavat na clenech klubu tim, ze za vstupne pro lidi porada srazy sport aut, inzeruje vozy u kterych nema jistotu, ze prijedou a jeste si od clenu za to necha zaplatit, to neni klub, to je byznys. Znam par clenu, kteri si radeji zalozili svoje spolky viz, Zivot na plny plyn, u Seizise dlouho trvalo, nez se to z pozer srazu dostalo jen na ty co chtej opravdu jezdit ;-) , ale nelze mu vzit, ze byl prvni v nasi male zemi, kde udrzet uroven u cehokoli je velmi tezke -
Thomasino 18.09.10 18:59
To víš, to jsou ty "výsady" známého motoristického novináře >:-[] >:D
Na druhou stranu, podobných klubů v Evropě pár je (takže s tím obšlehnutím je to těžké nějak soudit), jen těch velkých asi není mnoho... Už od počátku KSA před lety se mi ten nápad líbil a sledoval jsem to a chodil v Brně na ty velké srazy, ale jaksi nemám prachy na pořádný sporťák :-( I s GTI bych si tam asi připadal jako chudý příbuzný 8-s >:-[]
Mě takto "z venku" přišlo, že třeba Caterham Academy nebo LW série (tam je Červenka pokud vím jeden ze tří lidí co se o to stará), případně ježdění s Testdrive je zaměřené spíše pro "střední vrstvu" a ne až tak pro ty super majetné... Byl jsem před rokem a půl na úvodním seznamovacím a testovacím dni Caterham Academy v Mostě a pak na závodech v Mýtě a letos v Brně, panuje tam dost přátelská a příjemná atmosféra, ty lidi jsou fakt nadšenci a jsou moc fajn... Mít pár set tisíc, hned bych do Caterham Academy šel taky ;-) :-) Dokonce jsem dost vážně chvilku přemýšlel, že místo GTI koupím CATa a k tomu starou Fiestu (nebo jiný starý auto) na běžné ježdění :-) Možná ta doba ještě přijde :-! -
Sysoj Psojič 18.09.10 18:28
Thomasino> To je známá věc, je to vychcan, zmr*d, prostě čech jak vyšitý. Pod rouškou reklamy v médiích získal informace a založil "konkurenční" podnik. Včetně věhlasných snow driving experience etc.
Nikos je borec, dělá to pro radost. Cena je filtr. Vivat.
Červenka je chudák a kdybych ho někdy potkal na podobné akci, vysvětlím to liděm a všíchni ho faknou. Protože to tak je a já osobně to fakt nesnáším!
Nevím, v čem podnikáš, ale pokud něco léta buduješ a pak Ti to někdo pod záminkou propagace obšlehne, je to na přeshubu, což ostatně u řeka nechápu, že to už dávno a opakovaně neudělal... Nejlíp 10x za sebou. :no:
Ale Nikos je podle všeho šajba.

Ale myslím, že to bude více než mám průměr 9,5 ;-) >:-[] >:-[]