Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.09.10  21:37

« Spotřeba na okruhu

Nazdar WL, čéče, budeš se možná divit, ale já se nikdy nedíval >:D >:D
    Ale myslím, že to bude více než mám průměr 9,5 ;-) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.09.10  19:00

« Re: Volné jízdy Brno včera - hustý provoz jako na D1

Th
    Kolik máš tak spotřebu na okruhu, při jízdě "na plno"? Víc jak 30 l/100km?
  • « 00 Reagovat !

foto Sysoj-Psojic

Sysoj Psojič 18.09.10  22:45

« Re: Volné jízdy Brno dnes vše špatně

Je to přesně, jak píšeš Ricardo :-)

Viz zde: [odkaz]
    Foto něco sice naznačí, ale v tom autě je to zábava veliká, protože "Race" mód ten mikrodriftík využívá k rychlému výjezdu ze zatáčky.
    Řečeno jinými slovy a fotky to doplňují, na GT-R je zvláštní, že poslední část zatáčky máš volant rovně, přesto že auto vykružuje lehký oblouk. Teď nemluvím o této fotce, zde je to již přes tu zmíněnou ideální vybočovačku. Myslím to obecně na 90% situací. Díky tomu se podle mně tak dobře předjíždí právě těsně po vyjetí ze šikany.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 18.09.10  20:38

Já bych si dovolil zapochybovat, že to je vůbec nějaká stopa. Spíš bych řekl, že to je orientační náčrtek...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  20:02

Proto jsem psal, že to bude chvilku trvat ;-) Slíbil jsem doma, že si GTI necháme aspoň 2-3 roky :-) Ale o tom, že si k tomu nemůžeme koupit nějaké druhé starší auto pro blbnutí na okruh se nic neříkalo >:-[] ;-) Až na to teda budou chechtáče 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  19:55

Jak to může být novější? Dneska už žádné nové pořádné auto jen s pětikvaltem ani nenajdeš... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  19:53

No jo, já úplně zapomněl, že ty si kupuješ auta tak Cca-MAXimálně na rok a půl..., tak na to já nemám... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:52

Za chvilku je na Discovery Pátá rychlost, doufám že nějaká novější ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:47

NE, NE.. Naopak spěji k něčemu podobnému, jen to bude chvilku trvat :-(
    Možná to pak z finančních důvodů dopadne takto nějak:
    [odkaz]

... nebo třeba jen MX5
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  19:41

NATO nemáš koule, to jsou jen tvoje silácké kecy, které už tu všichni dobře známe...,
    Tak si na zimu koupíš zpátky svého C-MAXE... :*) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:36

Už vím WL, za co vyměním svoje GTI >:-[]
    [odkaz]

[odkaz]

Jen na zimu to bude chtít nějakou starou herku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:32

Bohužel >:-[] Je to dost tragédie :-O To barevně sladění/nesladění mě dost irituje 8-s 8-s Je to moc agresivní, zářivé, bolí z toho oči.. Spousta stálých lidí je tu jen občas :-( Někteří stáhli své recenze, některým byla za bojkot a kecy skryta :-O ;-\ :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  19:29

Vidím, že ty stránky vypadají stejně "turecky" i po přihlášení od nás... :-O 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:17

áááá, pan Turek se nám vrátil!! Tož vitaj doma, ogare!! >:-[] >:-[]
    Toho ze Speedu, řekl bych...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.10  19:10

Čus, kterého Červenku (ze dvou) propíráte? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  19:07

Legolas - ta ideální stopa co je tam nakreslená neplatí evidentně pro všechny auta, ta je spíše pro ty hodně silná :-| Třeba s auty typu GTI, CLIO RS apod musíš ty dvě zatáčky v kopci za Švoncovkou jet úplně jinak, aby jsi měl rychlost do toho kopce ;-) Asi hodně záleží na typu auta a výkonu. Všiml jsem si, že třeba GT1 jezdili občas jinou stopu než třeba WTCC nebo Mini Chalenge atd :-) Taky tu dvojitou pravou před nájezdem na Stadion mají nakreslenou tak, že ji řežou hodně vnitřkem, přitom to vynáší až na vnějšek té krátké rovinky mezi těmi dvěmi pravými...
  • « 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 18.09.10  19:03

Sysoji souhlasim s tebou, je sice pravda, ze na Klub nema nikdo monopol a vzniknout jich mohou tisice, ale Cervenka je ubozak, ma i tady na MACZ recenze na Caterham, ktere jsou jen skrytou reklamou na Testdrive ani jeho novinarska profese nijak nepresahuje prumer, jen nekdo si mysli, ze je the Best >:D Na druhou stranu Seizis sice neni Cech , ale vych...anek je to taky, Vydelavat na clenech klubu tim, ze za vstupne pro lidi porada srazy sport aut, inzeruje vozy u kterych nema jistotu, ze prijedou a jeste si od clenu za to necha zaplatit, to neni klub, to je byznys. Znam par clenu, kteri si radeji zalozili svoje spolky viz, Zivot na plny plyn, u Seizise dlouho trvalo, nez se to z pozer srazu dostalo jen na ty co chtej opravdu jezdit ;-) , ale nelze mu vzit, ze byl prvni v nasi male zemi, kde udrzet uroven u cehokoli je velmi tezke
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.09.10  18:59

To víš, to jsou ty "výsady" známého motoristického novináře >:-[] >:D
    Na druhou stranu, podobných klubů v Evropě pár je (takže s tím obšlehnutím je to těžké nějak soudit), jen těch velkých asi není mnoho... Už od počátku KSA před lety se mi ten nápad líbil a sledoval jsem to a chodil v Brně na ty velké srazy, ale jaksi nemám prachy na pořádný sporťák :-( I s GTI bych si tam asi připadal jako chudý příbuzný 8-s >:-[]
    Mě takto "z venku" přišlo, že třeba Caterham Academy nebo LW série (tam je Červenka pokud vím jeden ze tří lidí co se o to stará), případně ježdění s Testdrive je zaměřené spíše pro "střední vrstvu" a ne až tak pro ty super majetné... Byl jsem před rokem a půl na úvodním seznamovacím a testovacím dni Caterham Academy v Mostě a pak na závodech v Mýtě a letos v Brně, panuje tam dost přátelská a příjemná atmosféra, ty lidi jsou fakt nadšenci a jsou moc fajn... Mít pár set tisíc, hned bych do Caterham Academy šel taky ;-) :-) Dokonce jsem dost vážně chvilku přemýšlel, že místo GTI koupím CATa a k tomu starou Fiestu (nebo jiný starý auto) na běžné ježdění :-) Možná ta doba ještě přijde :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.09.10  18:42

aha, no super. Tenhle prispevek lidem hodne pomuze. Aby si srovnali veci v hlave >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Sysoj-Psojic

Sysoj Psojič 18.09.10  18:28

Thomasino> To je známá věc, je to vychcan, zmr*d, prostě čech jak vyšitý. Pod rouškou reklamy v médiích získal informace a založil "konkurenční" podnik. Včetně věhlasných snow driving experience etc.
    Nikos je borec, dělá to pro radost. Cena je filtr. Vivat.
    Červenka je chudák a kdybych ho někdy potkal na podobné akci, vysvětlím to liděm a všíchni ho faknou. Protože to tak je a já osobně to fakt nesnáším!
    Nevím, v čem podnikáš, ale pokud něco léta buduješ a pak Ti to někdo pod záminkou propagace obšlehne, je to na přeshubu, což ostatně u řeka nechápu, že to už dávno a opakovaně neudělal... Nejlíp 10x za sebou. :no:
    Ale Nikos je podle všeho šajba.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…