BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:42
« Re: M3
určitě se u netu nedá žít každý den non stop... Ale po večerech, neříkám každý večer, ale podle mně to jde, jen je blbost se po internetu hádat nebo něco, internetové spory tohle dokážou úplně zabit. Nejvíc mně štve že jsem nepoznal více lidi osobně, ale 17.6 mně čeká nejspíš P-ha tak bych zalarmoval všechny a něco spiknul protože kdyby už tam člověk měl jet tak se jen tak na patě neotočím.... -
Poustnik 16.01.11 22:38
Jo vafle byl výbornej, toho jsem viděl i naživo a Frpe samozřejmě.....já myslím, že to dodá hroznou šťávu, takovíhle nadšenci, co do toho dají všechno....ale jak je vidět, i brzy "vyhoří". U internetu se nedá žít pořád, to by se z nás fakt stali "internetoví zombie..... ;-) -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:38
design jak design, ale prostě celkově sem tam zmaten a nevím nemám ani chuť začínat znova a nemám ani důvod odsud odcházet. Jediná soutěž o kola která padly realistovi(gratulace na dálku) mně vlákaly na ihned okopírovaní recenze a založení karty vozu....
Nene, něco smysluplnějšího do života(hlavně na zimu) Subaru impreza wrx (kolem roku 01, 160kw, kolem 1400kg, turbo 4 válec) Podle mně dobrá hračka za nízký vstupní kapitál. Ale jestli to budu realizovat tak s odstupem času, nejdřív na další zimu, tak trochu bych to neměl kde parkovat a nvm jestli to má pro mně teď zatím smysl... Ale strašně sem se zakoukal do těch "starých" tvarů a líbí se mi to i po
motoristické stránce
Uvažoval jsem totiž o E36 M3 či E46 330Ci na blbnutí, ale nemám na to teď čas řešit to a říkal sem si že nebudu cpát prachy do dalšího auta RWD a vyřešil bych to stylem úžitek/zábava, přičemž Subaru nabízí širokou škálu úprav a pořád dokáže zůstat praktické... -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:32
No to by uvažovali úplně logicky. Místo toho podpořit staré mazáky a přizpůsobit nám jeden update ať se nám dobře diskutuje a vůbec pokud to tady má umírat tak by měli dělat "vše" pro to aby tady byl aspoň někdo. Novinky tady pořád nějaké skáčou ale nějak ta diskuse opadá celkově člověk kdysi nemusel být známý nějakého mazáka aby se diskuse rozvinula a taky to šlo....
Možná by mohli udělat nějakou soutěž každý měsíc o nějakou prkotinu co by udělala motoristovi radost, co já vím, jen pro inspiraci pro nejlepší novou recenzi v daném měsíci hodnoceno uživateli a redakcí.... Nějakou podporu by to chtělo... Auto.cz sám o sobě je velký portál a zasloužil by si ma.cz zpátky na dobu komunity lidí co se třeba jen virtuálně znali a ne jen suchých recenzí bez diskusí -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:28
no podle mně je to celkem maličkost nevím proč ještě pořád nic. Ale jinak sem si v pohodě zvykl na nový design a i když sem uvažoval o přechodu ke konkurenci byl jsem absolutně líný si na něco zvykat a je podle mně škoda že se to tímhle trochu rozpustilo, neřešit...
Jo dadánek, tam jsem to vždy jen nezůčastněně sledoval, pak taky vafle byl honič příspěvků... časy jsou pryč....ale i přesto sem zase chodím každý večer, ještě teď když sem si našel nový motoristický cíl... -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:21
Taky sem čekal že v zimě budu mít více času na blbosti a ejhle... Měl sem nějakou dobu bez ma.cz úplně. Mám pocit že od dob co se to rozběhlo do stran z ma.cz tak je to takový poloviční. Aspoň kdybych viděl čas kdy byl napsán poslední příspěvek a nerozklikával 3xdiskusi s domněním že je tam další příspěvek a je to pořád jeden a ten samý.... ;-\ -
Wiii 16.01.11 22:20
Jo, taky jsem se sem chodil ohřát >:D >:D Neskutečný bylo, že si člověk nemohl odskočit ani na hajzlik aby neztratil nit >:D >:D Jak sis jednou odskočil na cigáro nebo na *, tak tady přibylo tolik příspěvků, že se to blbě dohánělo >:D >:D Lepší se na to vykašlat a neřešit >:D >:D