BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:42

« Re: M3

určitě se u netu nedá žít každý den non stop... Ale po večerech, neříkám každý večer, ale podle mně to jde, jen je blbost se po internetu hádat nebo něco, internetové spory tohle dokážou úplně zabit. Nejvíc mně štve že jsem nepoznal více lidi osobně, ale 17.6 mně čeká nejspíš P-ha tak bych zalarmoval všechny a něco spiknul protože kdyby už tam člověk měl jet tak se jen tak na patě neotočím....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:40

Jo to neni špatný nápad ;-) Pokud to mohu prozradit, polemizuje nad tim i Kubyyyk >:D :yes:

No vidis to... FRPE, tentu měl dvě vlny, jednu jsem zažil, první jsem nezažil :-) Toho jsemvidel i nazivo a je s nim sranda i naživo >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.01.11  22:38

Jo vafle byl výbornej, toho jsem viděl i naživo a Frpe samozřejmě.....já myslím, že to dodá hroznou šťávu, takovíhle nadšenci, co do toho dají všechno....ale jak je vidět, i brzy "vyhoří". U internetu se nedá žít pořád, to by se z nás fakt stali "internetoví zombie..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:38

design jak design, ale prostě celkově sem tam zmaten a nevím nemám ani chuť začínat znova a nemám ani důvod odsud odcházet. Jediná soutěž o kola která padly realistovi(gratulace na dálku) mně vlákaly na ihned okopírovaní recenze a založení karty vozu....

Nene, něco smysluplnějšího do života(hlavně na zimu) Subaru impreza wrx (kolem roku 01, 160kw, kolem 1400kg, turbo 4 válec) Podle mně dobrá hračka za nízký vstupní kapitál. Ale jestli to budu realizovat tak s odstupem času, nejdřív na další zimu, tak trochu bych to neměl kde parkovat a nvm jestli to má pro mně teď zatím smysl... Ale strašně sem se zakoukal do těch "starých" tvarů a líbí se mi to i po
    motoristické stránce

Uvažoval jsem totiž o E36 M3 či E46 330Ci na blbnutí, ale nemám na to teď čas řešit to a říkal sem si že nebudu cpát prachy do dalšího auta RWD a vyřešil bych to stylem úžitek/zábava, přičemž Subaru nabízí širokou škálu úprav a pořád dokáže zůstat praktické...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:34

Vampi:
    Konkurence nemá špatný design, ale nelíbí se mi formát příspěvků - nepřehledné a třeba fotosoutěž bude brzy pěkně nepraktická - chybí tlačítko na poslední stránku příspěvků ;-\
    E30?

Poustnik:
    Jo to dává smysl >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:32

No to by uvažovali úplně logicky. Místo toho podpořit staré mazáky a přizpůsobit nám jeden update ať se nám dobře diskutuje a vůbec pokud to tady má umírat tak by měli dělat "vše" pro to aby tady byl aspoň někdo. Novinky tady pořád nějaké skáčou ale nějak ta diskuse opadá celkově člověk kdysi nemusel být známý nějakého mazáka aby se diskuse rozvinula a taky to šlo....

Možná by mohli udělat nějakou soutěž každý měsíc o nějakou prkotinu co by udělala motoristovi radost, co já vím, jen pro inspiraci pro nejlepší novou recenzi v daném měsíci hodnoceno uživateli a redakcí.... Nějakou podporu by to chtělo... Auto.cz sám o sobě je velký portál a zasloužil by si ma.cz zpátky na dobu komunity lidí co se třeba jen virtuálně znali a ne jen suchých recenzí bez diskusí
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.01.11  22:29

Já trochu podezřívám redakci, že čas posledního příspěvku sem nechtějí dát, aby nebylo tak okatě vidět, jak to tu po "zlepšení" usnulo.... ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:28

no podle mně je to celkem maličkost nevím proč ještě pořád nic. Ale jinak sem si v pohodě zvykl na nový design a i když sem uvažoval o přechodu ke konkurenci byl jsem absolutně líný si na něco zvykat a je podle mně škoda že se to tímhle trochu rozpustilo, neřešit...

Jo dadánek, tam jsem to vždy jen nezůčastněně sledoval, pak taky vafle byl honič příspěvků... časy jsou pryč....ale i přesto sem zase chodím každý večer, ještě teď když sem si našel nový motoristický cíl...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:25

VaMPI:
    Jo tohle je blbý, taky jsem dříve jen kouknul na čas posledního příspěvku a věděl jsem ;-) :yes: Měli by to zase dát do toho stavu :-)

Zino:
    Tohle já jsem nezažil... já přišel až do další éry MACZ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:22

ja si este pamatam dadankov rychly prebieh diskusie tam to slo tak rychlo ze som sa radsej ani nezapajal lebo som nikdy nevedel o com je rec >:D potom svihakov cayenne tam ked som sa vecer zakecal ani som nevedel ako ide cas >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:21

Taky sem čekal že v zimě budu mít více času na blbosti a ejhle... Měl sem nějakou dobu bez ma.cz úplně. Mám pocit že od dob co se to rozběhlo do stran z ma.cz tak je to takový poloviční. Aspoň kdybych viděl čas kdy byl napsán poslední příspěvek a nerozklikával 3xdiskusi s domněním že je tam další příspěvek a je to pořád jeden a ten samý.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:20

Jo, taky jsem se sem chodil ohřát >:D >:D Neskutečný bylo, že si člověk nemohl odskočit ani na hajzlik aby neztratil nit >:D >:D Jak sis jednou odskočil na cigáro nebo na *, tak tady přibylo tolik příspěvků, že se to blbě dohánělo >:D >:D Lepší se na to vykašlat a neřešit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.01.11  22:19

Jé, ty jsi nostalgik.......každý ví, časy se mění...... ;-) Ale Zino mě rozesměje každý druhý den, až bude pěkně, taky mě tu neuvidíte, holoto! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:16

suhlasim bola tu proste tepla sranda >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:13

Jo trochu to tu ochablo a uz ani ja denne nediskutuju... ;-) Nerikam ze se tu neukazu, ale nediskutuju ;-)

Poustnik - no mimo jine.... ANO >:D >:D Ale nebyl to neopodstatněný smích, byla tu prostě sranda >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.01.11  22:13

Taky dřív vypadala diskuze asi takto - >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:12

problem bude zrejme v tom ze denny uzivatelia z tych vypisanych sme ty ja a wl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:10

Jo nekdy to tu tak bývalo - Já, Ypsi, Kubyyyk, xGay, Vampi, ty, Kysky, WL a další diskutéři >:D >:D Naskládali jsme tu těch 10000 příspěvků asi za tři, čtyři měsíce >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:06

no niekedy sa tu prispevky strielali na tisice denne teraz zial na 10 ky >:D :no: drzim palce a pevne nervy pri hladani ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:03

No to nevim >:D >:D Doufam že těch 11tis tu bude dřiv než bude M3 v garaži >:D >:D Dříve nám takový počet příspěvků trval tak hodku a půl, maximálně dvě hoďky diskuze >:D >:D

Ale rád bych M3 sehnal do měsíce!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…