BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.11  13:08

« Co je za verzi to EX u 320si?

WII, co je za verzi to "320si EX" ?? to E je jako Evolution a X jako Xdrive?? >:-[] >:-[] To je už teda dost limitka ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.01.11  11:10

« Re: Policie v akci!

Tak to by mohlo být i AC/DC. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 17.01.11  10:51

je to i hudební kapela, ale každej, ať si to vyloží, jak chce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.01.11  10:41

To jsou vzorečky z genetiky, že? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 17.01.11  10:35

a.c.a.b. víc k tomu nemám co říct ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.01.11  23:55

« Policie v akci!

[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.11  23:18

« Re: M3

FT86 mají představit už koncem tohoto roku, v prodeji možná již za rok :-) Uvidíme... Další 2 roky stejně ještě musím splácet GTI a k tomu úvěr na bydlení, takže na vyskakování a druhé auto jen tak nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  23:07

no já bych možná radši i tu legentu(což si myslím že E46 je) Taky kvůli tomu, že BMWklub je prošpikovaný tématy o E46 a o všem co se kde v ní stane co má jaký následky co jak řešit a třeba si pomoct i sám. To podlě mně u 1M nějakou dobu nehrozí.

i kvůli tomu se mi líbí ta impreza že je to celkem známý model a i když sem si zjišťoval v okolí různé servisy tak výhledově, rád bych se na tom autě něco naučil vyměnit utáhnout zkontrolovat a ne s každým divným zvukem muset zajet do autorizovaného servisu... Tj moje vize do budoucna že auto na hraní bude i hobby.... Jo hold každý máme svůj sen >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  23:03

Myslim ze z 1M se legendou nikdy nestane, bude to s ní asi jako s E36 M3 - vyhledávané auto na blbnutí ;-) :yes: :yes: A to je pozitivní >:D >:D

Uvidíme co další generace 1er (na podzim na salonu) předvede. Všechny motory už budou foukané, maximálně se tam vklíní jeden dva menší atmosferické motory, ale s R6 v atmosféře počítat nemůžeme ;-\
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  23:01

>:D Chápu, 1M vypadá víc teploméťácky >:-[] >:D Bohužel sem to myslel ve smyslu jako plastová hračka. Nebo já nvm jak přesně to popsat....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:59

Však hračku taky chci >:D >:D

Ono se neboj - už se i tak trochu ví, že další M3 bude mít taky šestiválec s dvěma turby a o výkonu cca 450 koní.... Prostě atmosféry asi končí ;-\

Jinak co se týče citlivosti a mechanickou stránku vozu - to si musíme počkat na názory majitelů ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:57

No já tomu i věřím že to turbo tam nepoznáš. Nechci vypadat jako laik ale bmw dokáže turbo efekty efektivně potlačovat už i u jejich naftových motorů kde nastolí pěkně odspoda krouťák a nepřechází to v žádný kopanec.... Počítám s tím že divize M to řádně ošetřila, ale zajímalo by mně spíš jak je to s citlivostí a celkově mechanickou stránkou vozu... Od pohledu už to vypadá víc jak hračka než E46....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:54

No tvrdí se, že ta turba tam poznat nejsou. Pokud by to fakt zvládli vyladit takto (znám auto co má turbomotor a křivku výkonu má lineárně stoupající) tak to bude dobrý svezení! ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:53

Neboj, jestli já pojedu do té Prahy pojedu, tak to bude vědět každý... >:-[] >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.01.11  22:53

ak je P-ha myslene praha >:D tak so mnou v lete taktiez ratajte ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:51

Já nevím, i když je 1M hezký kousek a vypadá všechno odladěně, upřímně ten foukaný motor a ten design, obávám se že až hodně rychle zestárne když je nová jedničková řada už pomalu na spadnutí....Nevím, osobně jsem čekal od toho motoru víc, respektive méně z váhy vozu... Mně teda do duše víc promlouvá E46 než 1M(s tou sem se ale ani nevezl) jen tak celkově mně to bereméně ....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:48

Thomasino:
    No myslim ze FT-86 ještě jen tak nebude... zase je ticho po pěšině ;-\ :no: :no:

Já jsem feakt hodně zvědav na 1M, design je zajímavý a z velké části hlavně funkční! ;-) Otázkou je ten motor. ;-\ Snad ho vyladili dobře :-(

VaMPI:
    Tak se budu těšit ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.01.11  22:46

je to za dlouho a sám jsem udiven že je to víc než rok možná už dva co jsem tam měl naposledy cestu, tak pořád nějak nebylo potřeba a teď se to už dopředu rýsuje jako skoro jistota... Uvidíme no...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.11  22:44

WII - tak ať máš dobrou ruku při výběru M3 E46 :-) :yes: Tu bych taky bral, osobně určitě raději než tu novou s osmiválcem, ikdyž je o něco rychlejší... A možná časem ta 1M kupé taky nebude špatná, to souhlas ;-) Ikdyž vypadá trochu divně... Doufám, že časem taky vydělám nějaký chechtáče na druhou káru, něco jako Z4M, E46 nebo chystanou Toyotu FT-86, pokud bude stát za to...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.01.11  22:43

To to určitě zpunktuj, ale je na to celkem brzo ;-) >:D 17.6. je za dlouho >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…