BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 23:07
« Re: M3
no já bych možná radši i tu legentu(což si myslím že E46 je) Taky kvůli tomu, že BMWklub je prošpikovaný tématy o E46 a o všem co se kde v ní stane co má jaký následky co jak řešit a třeba si pomoct i sám. To podlě mně u 1M nějakou dobu nehrozí.
i kvůli tomu se mi líbí ta impreza že je to celkem známý model a i když sem si zjišťoval v okolí různé servisy tak výhledově, rád bych se na tom autě něco naučil vyměnit utáhnout zkontrolovat a ne s každým divným zvukem muset zajet do autorizovaného servisu... Tj moje vize do budoucna že auto na hraní bude i hobby.... Jo hold každý máme svůj sen >:D >:D -
Wiii 16.01.11 23:03
Myslim ze z 1M se legendou nikdy nestane, bude to s ní asi jako s E36 M3 - vyhledávané auto na blbnutí ;-) :yes: :yes: A to je pozitivní >:D >:D
Uvidíme co další generace 1er (na podzim na salonu) předvede. Všechny motory už budou foukané, maximálně se tam vklíní jeden dva menší atmosferické motory, ale s R6 v atmosféře počítat nemůžeme ;-\ -
Wiii 16.01.11 22:59
Však hračku taky chci >:D >:D
Ono se neboj - už se i tak trochu ví, že další M3 bude mít taky šestiválec s dvěma turby a o výkonu cca 450 koní.... Prostě atmosféry asi končí ;-\
Jinak co se týče citlivosti a mechanickou stránku vozu - to si musíme počkat na názory majitelů ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:57
No já tomu i věřím že to turbo tam nepoznáš. Nechci vypadat jako laik ale bmw dokáže turbo efekty efektivně potlačovat už i u jejich naftových motorů kde nastolí pěkně odspoda krouťák a nepřechází to v žádný kopanec.... Počítám s tím že divize M to řádně ošetřila, ale zajímalo by mně spíš jak je to s citlivostí a celkově mechanickou stránkou vozu... Od pohledu už to vypadá víc jak hračka než E46.... -
Vampix(Diesel Power) 16.01.11 22:51
Já nevím, i když je 1M hezký kousek a vypadá všechno odladěně, upřímně ten foukaný motor a ten design, obávám se že až hodně rychle zestárne když je nová jedničková řada už pomalu na spadnutí....Nevím, osobně jsem čekal od toho motoru víc, respektive méně z váhy vozu... Mně teda do duše víc promlouvá E46 než 1M(s tou sem se ale ani nevezl) jen tak celkově mně to bereméně .... -
-
Thomasino 16.01.11 22:44
WII - tak ať máš dobrou ruku při výběru M3 E46 :-) :yes: Tu bych taky bral, osobně určitě raději než tu novou s osmiválcem, ikdyž je o něco rychlejší... A možná časem ta 1M kupé taky nebude špatná, to souhlas ;-) Ikdyž vypadá trochu divně... Doufám, že časem taky vydělám nějaký chechtáče na druhou káru, něco jako Z4M, E46 nebo chystanou Toyotu FT-86, pokud bude stát za to...