BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  17:49

« Re: M3

Ypsi:
    Hele předběžně jsem volal Gumajzovi, ze by jsme se na to zajeli podivat ve ctvrtek, ale asi to budu muset zrusit a posunout az na zacatek unora - nebudu ted mit cas na zarizovani ohledne noveho auta ;-\ :no: :no:
    Jinak se seznamem nespěchej, však víš jak to je viz. - :yes: :yes:

Asphalt:
    A myslíš že jít do stejné velikosti kotoučů jako tam jsou z výroby (325mm) a brzdiče nechat origo , jen do na ně dát lepší desky?! Nebo vzít třeba kotouče na CSL (345mm) a tím pádem asi upgradovat brzdiče na 6ti písty plus pak ty destičky? ;-) Jestli by to vůbec mělo smysl...

Přední kotouče Galfer na M3 jsou za 22tis a na CSL 23tis, ale zase je tam navic 2x ten brzdic, ktery asi taky nemuze byt zadne šmelo... ;-\ No a destičky pochopitelne budou asi taky drazsi...
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  17:04

EBC uz na modo probehly, napr. mistr Hans a Hrdlaboy a oba byli nasrany :no:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.11  16:48

jee,tak to bude zase MoDo :-) ..jinak o tech galferech+ferodo ds jsem taky slysel a ted mi jeden kamos ze slovenska,co prodava dily rikal o ebc+keramicky desky ;-)

jak to vypada wii s tim zceknutim?kdyztak zavolej ;-) ..jinak ten seznam jeste bohuzel nemam v ruce,stale cekam ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  16:25

Brzdy řešim teď, jelikož auto co jsem se na nej už byl podívat bude potřebovat nové kotouče a nové destičky. Jinak bych to taky neřešil jako první věc - súpíš jsem to bral, že když už se budou měnit, tak by se to rovnou vyměnilo za to co tam bude do budoucna potřeba. Nejdřív se to auto musim naučit ovládat, pak přijde na řadu odlehčování. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  11:09

Nebo me napadlo... koukni treba na brzdy amaterskych zavodniku rally kdo na aute bude mit xyz nebo d2...?

Nejdriv bych to odlehcil co ti srdce dovoli, coz je bud zadarmo, nebo to bude neco stat, zalezi jestli budes chtit treba vyrezat kufr nebo dalsi dily. Dal bych tam dal jine sedacky. Nechal bych upravit samosvor na vetsi svornost a jeho stalej prevod aby to vic akcelerovalo. Dal stabilizatory HR, nejaka rozpera a tvrdy silentbloky se taky budou hodit, koupil semislicky a pak už to bude chtít ty brzdy. Stačí kotouče galfef a destičky Ferodo DS3000, s tim bych vymenil brzdovy hadice a poradnou kapalinu. Auto bude lehky tak to zvladne. Nasleduje podvozek HR a hydraulicka rucka. To jsme porad na hranici jezdeni po silnici. Pak uz jen ram, laminatovy casti karoserie a makrolonovy okna.
    Výfuk, motor, sání nic dělat nemusíš, to jsou zbytečně drahý úpravy co moc koní nepřinesou. Odlehčit je levnější a dává to víc.
    Ceny brzd zjistis tady: www.brzdy.cz
    To ostatní tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  19:55

To jsem rad ze to je i takto >:D >:D Ale hlavně jsem si řekl, že nechci auto starší nez z roku 2000 a E46 se mi prostě zamlouvá více! :-) :yes: :yes:

Jinak budu jen rád, když mi s úpravama pomůžeš - ale nebude to celé naráz jako v případě Corsy... Bylo by to i divné, kdyby ses neúčastnil lazení jakéhokoliv auta na MoDu >:D >:D :yes: :yes: :yes:

BTW: Kolik tak myslíš bude potřeba na kvalitní přední brzdy na E46?
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 17.01.11  19:52

jo kvalitni brzdy stoji moc prehnany penize bohuzel :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 17.01.11  19:51

btw: auto jsi vybral dobre. E36 by byla z hlediska oprav a cen uprav lepsi nastroj. Bohuzel ceny kvalitnich jsou vetsi nez ceny kvaltinich E46 M3.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  19:49

No ty s tim mas vetsi zkusenosti, já žádné ;-) V Corse me i Vojta svezl! Brzdí to neskutečně!

Tak mi třeba pak poradíš :-) :yes: :yes:

Každopádně díky za upozornění!
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 17.01.11  19:44

co co jde pro wtcc neni to same jako pro tebe. XYZ je stejna vyroba jako D2, oboje jsou to kopie kvalitnich systemu ALE. Pokud na tom nebude stoptech, wilwood, ap racing tak to nema smysl. Vis jak brzdi Corza (nevim jestli jsi to nekde videl), tak jsou to desky ferodo P 2800 a kotouce galfer. A probrzdi cokoliv serioveho az po 911 turbo. to neni o velikosti kotouce, ale o kvalite a hlavne o destickach.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  19:36

No měl jsem na mysli [odkaz] dodávají brzdy i do motorsportu, tak by to mělo být kvalitní... nemyslel jsem XYZ jako že je jedno co je to za značku :-) Otázkou je, jestli 355mm stačí, ale je to to největší co se do 18" narve :-|

Nebo jsi myslel to same XYZ jako já?
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 17.01.11  19:34

proste to je cina z ciny, jako problem je v kvalite materialu a rozhodne to nebude brzdit lip nez origo brzdy v poradku. driv rozhodne nezastavis, jen to nemusi zacit driv vadnout, ale muze. kvalitni desky a kotouce jsou lepsi reseni, nez nejaky kit.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  19:24

TO teda asi dáme v pátek -.pokud bude MoDo :yes: Nebo mi něco stručného napiš teď a zbytek doprobereme na MoDu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 17.01.11  19:23

rozhodne bych nejaky xyz nekupoval, o tom muzem dat rec osobne.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  19:15

Ano manuál je jasná volba ;-) Ojetý SMG bych asi neriskoval, přeci jen bude asi náchylnější - už jen ten Launch Control co tam je asi nebude žádný med pro tu převodovku!! ;-\ A co člověk ví jak často se Launch Control používal :-) A ani mě SMG neláká, mám rád spojku - teda aspon na okruhu >:D

No ted bude nejakou dobu tak jak ji koupim. Hodne to zalezi na tom, jakou vyberu. Na jednu jsem se byl divat a ta nutně potřebuje výměnu předních brzd - kotouče jsou už ohoblované - už jsem i koukal - přední komplet - plovoucí XYZ 355mm 6-ti pístový 34tis bez daně nebo to samé, jen dvoudílné za 30tis bez daně... ;-)

Další úpravy popřípadě až v průběhu sezóny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.01.11  18:55

A chceš manuál nebo SMG? Tipnul bych si, že manuál ;-) A zadní sedadla půjdou pak ven, že? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  14:09

« Re: Co je za verzi to EX u 320si?

jj, my jsme sexy mazáci ;-) >:-[] >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.01.11  13:56

wii a my sme sex maczaci ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  13:31

Však já neřikám, že určitě chci 1M >:D >:D Je to podmíněné tím jaká bude. Pokud bude pocitově lepší, bude jistější v kramflecích, pak bych o ni do budoucna začal uvažovat - ted beru E46 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.01.11  13:26

Je to EX jako ex >:D >:D Prostě moje ex (jako názorný příklad uvedu ex-milenka, ex-manželka, ex-manžel, na ex, ex-MACZák, atp.) >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…