BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 19.01.11  19:17

« Re: M3

pripojuji se s gratulací! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.01.11  19:10

Díky díky ;-) >:-[] :yes: Foto nemám. Auto teď doma nemám a inzerát je už staženej... Takže asi až někdy příští týden. Auto budu nechávat na letních a zimáky nebudu vůbec kupovat ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 19.01.11  18:52

wii gratulujem
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  19:04

Jo ty další výhody si dokážu představit >:D >:D A jak to myslíš s tim, žes to na nej nahlásil? Jako že nevěřil ze to jde a tak dal jen zálohu a tys to na nej nahlásil a pak ti on doplatil zbytek? ;-)

No nic, já mizim... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  19:00

Lidi byli radi ze jsou druhy majitel misto treti pro dalsi prodej. Dalsi vyhoda je ze to nemusis platit to prihlaseni a dalsi tu nebudu jmenovat. Ja jim ukazal kupni smlouvu ze jsem majitel. Jo jednou jeden kluk neveril, tak dal zalohu a ja to na nej nahlasil.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:57

To je dobra cesta >:D A jak se pak resilo to políčko "odhlášeno na" ?? Neřešili to lidi? ;-) Respektive teda to, že nejsi veden jako majitel? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  18:53

No kazdy moje auto nebo moto koupeny tady v cr bylo na me pouze odhlasene. TP stareho majitele a v klidu jezdis a za rok ho treba prodas a prihlasi se rovnou na noveho cloveka.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:47

nechapu to ted Asphalte... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  18:44

haha auto co jsem si sam nedovezl z nemecka takze dostanu cistopis na me nikdy nebylo napsane a prihlasoval ho vzdy az dalsi novy majitel >:-[] Ma to svoje znacne vyhody.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:42

hm, tak to to necham asi na tenhle tyden. Jen se proste auto prihlasi pozdeji ;-) :yes: Na to neni zadny limit ne? jako, že mezi odhlasenim minuleho majitele a prihlasenim noveho nesmi byt vice jak 2 týdny apod.? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.11  18:40

jen at to utece..teploucko,sucho,sterk z okresek fuc..no uz aby to bylo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  18:38

panove proberte se ze zimniho spanku brno se jede 2.4. sam budu mit co delat abych to stihnul. Natoz ten vas gumajz kterej dela rudovi par veci 3 mesice. Takze doporucuju koupit auto a objednat brzdy, dneska nema nikdo nic skladem, gelfer na korzu sel minule tak 2 mesice ze spanelska. Hlavne az to budete dohanet prez sezonu tak si moc nepojezdite. to znam jak mam auto v servisu vic jak v garazi.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:35

Jo do jara času dost :-) Ale aby neutekl až moc rychle... >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 18.01.11  18:31

asphalt-aha,tak to je skoda,byly by zrejme za super penize..kazdopadne v tomhle "combu" slo asi vice o ty keramicky desky..nevim :-| btw. dneska jsem hanse potkal v uniforme a jde z nej respekt >:D ;-)

wii-je mi ta jasny a hlavne jak jsme se bavili,neni ka spechat,do jara casu dost ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:18

Asphalt:
    No radsi si připlatim za Gelfer, ale až bude M3 doma, tak napíšu do toho brzdy.cz a třeba mi poradí nějakou dobrou kombinaci ;-) :yes: :yes:

Tak to jo :-) To si jeste pokecame na MoDu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  18:16

jen uz jsem jednou resil jestli kotouc ATE je to same jako BMW ATE a uz si nepamatuju jak to dopadlo. Toho bych se bal. Stalo se mi ale s olejovym chladicem, ze v bmw stal 7500 a ja sel do kelly pro napodobeninu za 3500 a ja vyndal z krabice origo vcetne znacku bmw.
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.01.11  18:10

No ja myslel sadu kotoucu a desticek do Galfer ;-) Jasny ze ATE.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.01.11  18:03

Jo to ja bych si sadu od Galfer rad vzal, ale sada na M3 E46 355mm 6ti píst stojí 103tis >:D >:D Ale asi to za ty penize stoji, ale ja se spokojim i s kotoučema a k tomu dobrý destičky ;-) :yes:

Asphalt:
    No a to jsem se poucil znova! ;-) :yes:
    Kolik stojí origo kotouč se hned kouknu, ale myslim ze do BMW dodává ATE ne? Nebo si to pletu a je to AP racing, spis bych rekl ze ATE ;-)

edit: podle německých stránek by origo kotouče na M3 měli stát cca 2x 180 euro takže zhruba 9000kč... to mi přijde celkem málo... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 18.01.11  18:00

jo origo brzdice budou stacit. Ta velikost kotouce o 2 cm neni tak rozhodujici. Pocet pistku taky ne, ten brzdny tlak se moc nezvysi. Bud jsou treba 4 pistky vetsi nebo 6 mensich je jedno. Cim min pistku, tim mensi moznost zadreni nebo jineho problemu.

nech si udelat nejakou sestavu kotoucu a desticek v brzdy.cz a hned budes vedet na cem jsi. Pan tomu celkem hodne rozumi. Na corzu to tolika nestalo, mame tam i nejakou vyraznejsi slevu. Pak je otazka kolik stoji origo BMW kotouc, coz taky neni zadnej srac a poradny desticky k tomu.
    Jinak radek s 325 taky jezdi galfer a ferodo a brzdi to taky moc dobre.
    jo a moc si necti na bmwklubu, tam kazdej dela pomalu vyvojare v bmw a pritom jsou to jenom kecy az na par vyjimek.
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.01.11  17:53

Byt tebou tak beru sadu od Galfer. Myslim ze na nase jezdeni to bude stacit. No jsem na ni zvedavej >:-[] Dnes jsem jezdil s E46 330i SMG a byl jsem dost zklamanej. Kazdej chvali E46 do nebes ale nevim nevim...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…