BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Asphalte MoDo 18.01.11 19:00
« Re: M3
Lidi byli radi ze jsou druhy majitel misto treti pro dalsi prodej. Dalsi vyhoda je ze to nemusis platit to prihlaseni a dalsi tu nebudu jmenovat. Ja jim ukazal kupni smlouvu ze jsem majitel. Jo jednou jeden kluk neveril, tak dal zalohu a ja to na nej nahlasil. -
Asphalte MoDo 18.01.11 18:38
panove proberte se ze zimniho spanku brno se jede 2.4. sam budu mit co delat abych to stihnul. Natoz ten vas gumajz kterej dela rudovi par veci 3 mesice. Takze doporucuju koupit auto a objednat brzdy, dneska nema nikdo nic skladem, gelfer na korzu sel minule tak 2 mesice ze spanelska. Hlavne az to budete dohanet prez sezonu tak si moc nepojezdite. to znam jak mam auto v servisu vic jak v garazi. -
ypsilon 18.01.11 18:31
asphalt-aha,tak to je skoda,byly by zrejme za super penize..kazdopadne v tomhle "combu" slo asi vice o ty keramicky desky..nevim :-| btw. dneska jsem hanse potkal v uniforme a jde z nej respekt >:D ;-)
wii-je mi ta jasny a hlavne jak jsme se bavili,neni ka spechat,do jara casu dost ;-) -
Asphalte MoDo 18.01.11 18:16
jen uz jsem jednou resil jestli kotouc ATE je to same jako BMW ATE a uz si nepamatuju jak to dopadlo. Toho bych se bal. Stalo se mi ale s olejovym chladicem, ze v bmw stal 7500 a ja sel do kelly pro napodobeninu za 3500 a ja vyndal z krabice origo vcetne znacku bmw. -
Wiii 18.01.11 18:03
Jo to ja bych si sadu od Galfer rad vzal, ale sada na M3 E46 355mm 6ti píst stojí 103tis >:D >:D Ale asi to za ty penize stoji, ale ja se spokojim i s kotoučema a k tomu dobrý destičky ;-) :yes:
Asphalt:
No a to jsem se poucil znova! ;-) :yes:
Kolik stojí origo kotouč se hned kouknu, ale myslim ze do BMW dodává ATE ne? Nebo si to pletu a je to AP racing, spis bych rekl ze ATE ;-)
edit: podle německých stránek by origo kotouče na M3 měli stát cca 2x 180 euro takže zhruba 9000kč... to mi přijde celkem málo... ;-\ -
Asphalte MoDo 18.01.11 18:00
jo origo brzdice budou stacit. Ta velikost kotouce o 2 cm neni tak rozhodujici. Pocet pistku taky ne, ten brzdny tlak se moc nezvysi. Bud jsou treba 4 pistky vetsi nebo 6 mensich je jedno. Cim min pistku, tim mensi moznost zadreni nebo jineho problemu.
nech si udelat nejakou sestavu kotoucu a desticek v brzdy.cz a hned budes vedet na cem jsi. Pan tomu celkem hodne rozumi. Na corzu to tolika nestalo, mame tam i nejakou vyraznejsi slevu. Pak je otazka kolik stoji origo BMW kotouc, coz taky neni zadnej srac a poradny desticky k tomu.
Jinak radek s 325 taky jezdi galfer a ferodo a brzdi to taky moc dobre.
jo a moc si necti na bmwklubu, tam kazdej dela pomalu vyvojare v bmw a pritom jsou to jenom kecy az na par vyjimek.