BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 21.01.11 10:46
« Re: M3
Vampi, jak to myslis s tim pojezdenim? >:D >:D O tuhle M3 se zajimam cca od začátku prosince, takže neboj - je dobře zkontrolovaná ;-) :yes: :yes:
PS: Nesmíš tolik chodit na BMWklub, vymyjou ti tam mozek tim, že podstatná je vysoká cena při koupi - v 90% to tak je, ale štěstí přeje těm, co na to nevěří a radši si to osobně prověří ;-) >:D
Jinak zelená vypadá při zataženém nebi spíše jako černá. Na sluníčku teprve chytá to své krásné kouzlo!!! ;-) :yes: Škoda, že neni ta barva trochu světlejší -.představoval bych si vyloženě British Racing Green :yes: :yes:
Poustniku, rekl bych - koule na tu barvu >:-[] >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 21.01.11 00:12
« Re: M3
No Wii, tak to byla rychlost, abys s ní vůbec pojezdil, když to jde tak rychle už ten nákup. Gratuluji a v té zelené jsem na ní obzvlášť zvědavý na M3. Jezdí tady u nás jedna 330ci v té zelené a vypadá to přinejmenším zajímavě. Na to bych asi neměl takže :yes: pro tebe -
Wiii 20.01.11 16:17
« Re: M3
Ano, měl jsem ji vyhlédnutou cca od začátku prosince, naštěstí přes zimu zadokolky moc na dračku nejdou >:D >:D
PS3 ani GT5 nemám, tak trochu doufám, že brzy přijde upgrade na PS3 3D.. Pak pořídím :-) Ale koukni sem [odkaz]
No vidim značku PUP, je to Pelhřimov? Nebo co to je za okres? Kousek od Pelhřimova mám chatu. Tak se v létě někdy můžeme domluvit ;-) :yes: :yes: