BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  13:22

« Re: M3

Na 1M jsem taky hodně zvědavý! Pokud mě 1M hodně nadchne (obávám se že ne), tak ji budu do budoucna plánovat a M3 upravovat nebudu. Pokud 1M bude nic moc, tak E46 pujde překopat na okruhovou verzi :-) ;-) :yes: :yes: >:D Ale jen do míry abych to mohl mít na SPZ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 21.01.11  13:05

Moc veliká gratulace k autu :yes: Asi nejsem sám, kdo bude vyhlížet fotky :-) Jsem hodně zvědaví na tu barvu. Tohle BMW je prostě nádhera, můj sen je ale 1M na kterou jsem hodně zvědaví :-) :-) Nic méně ještě jednou :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  11:24

To by to mohlo dopadnout jako po kroupách viď >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.01.11  11:14

Tak koule bych do té barvy už vůbec nemíchal...... 8-s >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  10:46

Vampi, jak to myslis s tim pojezdenim? >:D >:D O tuhle M3 se zajimam cca od začátku prosince, takže neboj - je dobře zkontrolovaná ;-) :yes: :yes:
    PS: Nesmíš tolik chodit na BMWklub, vymyjou ti tam mozek tim, že podstatná je vysoká cena při koupi - v 90% to tak je, ale štěstí přeje těm, co na to nevěří a radši si to osobně prověří ;-) >:D

Jinak zelená vypadá při zataženém nebi spíše jako černá. Na sluníčku teprve chytá to své krásné kouzlo!!! ;-) :yes: Škoda, že neni ta barva trochu světlejší -.představoval bych si vyloženě British Racing Green :yes: :yes:

Poustniku, rekl bych - koule na tu barvu >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.01.11  10:25

Na co bys neměl? Na tu barvu, nebo na auto? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 21.01.11  00:12

No Wii, tak to byla rychlost, abys s ní vůbec pojezdil, když to jde tak rychle už ten nákup. Gratuluji a v té zelené jsem na ní obzvlášť zvědavý na M3. Jezdí tady u nás jedna 330ci v té zelené a vypadá to přinejmenším zajímavě. Na to bych asi neměl takže :yes: pro tebe
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.01.11  16:57

No tim směrem nic nemám... Ale někdy by se to dalo domluvit ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.01.11  16:45

těsně vedle :-) Jsou to vidlákovice u Pardubic :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.01.11  16:17

Ano, měl jsem ji vyhlédnutou cca od začátku prosince, naštěstí přes zimu zadokolky moc na dračku nejdou >:D >:D

PS3 ani GT5 nemám, tak trochu doufám, že brzy přijde upgrade na PS3 3D.. Pak pořídím :-) Ale koukni sem [odkaz]

No vidim značku PUP, je to Pelhřimov? Nebo co to je za okres? Kousek od Pelhřimova mám chatu. Tak se v létě někdy můžeme domluvit ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 20.01.11  15:15

kdyby sis někdy měl chuť zachrochtat s prasetem na silnici 3. třídy ozvi se >:D na okruh by mě asi nepustili :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 20.01.11  10:33

« gran turismo 5- red bull X1 prototype

zdravím všechny co snad mají doma PS3 s GT5... potřeboval bych vědět co musím vyhrát za závod abych dostal ten prototyp od redbullu? doufám že to není ta dvacetičtyřhodinovka le mans:-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.01.11  10:14

Ale že to byla rychlost! Tři dni po prodeji EX BMW máš vysněný vůz, že tys ho měl ve spárech už dřív?! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.01.11  09:59

Děkuji mockrát, na okruhu se poprvé ukáže v Mostě na konci března a pak hned na začatku dubna v Brně atd. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 20.01.11  08:24

:yes: áve ty ! doufám, že jí uvidím někde na okruhu :-) a to brzo !!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 20.01.11  03:00

Já, protože jsem závistivej týpek, tak negratuluju >:-[] Ba ne, to je snad jasný ;-) :yes: Tu zelenou jsem viděl, vypadá pěkně (a s tou barvou nezvykle)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.01.11  00:12

Gratuluju a ať slouží! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.01.11  23:02

Mnohokrát vám děkuji pánové!!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 19.01.11  21:10

tak Ti teda tady jeste jednou gratuluji mily vojtisku :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 19.01.11  19:50

taky se připojuju a gratuluju! :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…