BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Hanss-MoDo-Team-

Hanss (MoDo Team) 21.01.11  21:06

« Re: M3

Zdarec MoDo borci, jsem to tady prolítnul trochu, když je ta nová M3 v teamu... :-) Ještě jí budu muset pořádně překontrolovat, až jí uvidim, asi si teda vezmu tu uniformu, jak píše ypsi. >:D :-! Jinak vojto samo, že gratulace k nové káře!!
    jo a jak píše jirka - EBC nebrat :no:
    btw. kolik ta záležitost vyšla a co řikáte na tu šedou jak je tam za 530K s málo km?!?
    Zatim ahoj, jak bude modo dejte vědět - třeba letáčky v metru by se hodili :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 21.01.11  19:44

Wii: Tak to je super! Užívej si toho auta, je dokonalé :yes: ...a neber si to osobně. Kdybys tu byl v té době, bylo by to jestě lepší ;-)

Poustníku, ahoj ikono MACZ, sem rád, že žiješ >:D ...no když jsme u té radioaktivity, můj velký sen je výlet do černobylu....nejede někdo se mnou??
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.01.11  19:14

Každý se má, jak nejlíp umí, ne, PeT-a. Však když se někdo nudí, nebo si stýská, má něco vymyslet a zábava je hned! Lepší být dnes aktivní, nežli zítra radioaktivní!!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  18:31

Ahoj Peto, jo M3 je už doma a drandí super!! Respektive doma neni, ale je v servisu na výměně všech kapalin a filtrů - člověk nikdy neví... >:D

PS: Asi si tu tvoji zprávu vezmu osobně >:-[] Před 2-3 roky jsem tu ještě nebyl >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 21.01.11  18:10

Čau Wii :-)

Už máš M3 jo?? Jak jezdí kámo? :-) (Sorry ta diskuze "M3" je velká, nečetl sem to). Jak je máte všichni tady? Chybí mi MACZ, tak 2-3 roky zpátky jaké to tu bylo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  18:00

Ok, tak díky a měj se ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 21.01.11  17:47

po telefonu a mail, ale uz asu 100x :-) dneska modo neni, kazdy mame neco
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  17:45

Tak to je cajk... :yes: :yes:

No ja se dnes asi nedostavim - jdu na večeři (sice taky do pruhonic) a nevim do kolika tam budu. Tak tam kdyztak pozdravuj!!!

PS: mluvil jsi s tim clovekem osobne, nebo prez e-mail?
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 21.01.11  17:41

prepnes si hru. ja uz jsem na modu ;-) kdo jeste prijede?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  17:39

A to se přepíná ve hře, nebo přepneš TV a ta si to přizpůsobí? Možná blbá otázka, ale 3D TV nemám a PS3 taktéž... >:D >:D

BTW: Je dnes MoDo?

edit: jak se jmenoval ten člověk z brzdy.cz co vám radil s brzdama na Corsu?
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 21.01.11  17:31

GT5 prepnes na 3D a to staci.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  17:27

Takže ty televize umí generovat 3D z čehokoliv, nebo to dělá PS3 ? Vim že Samsung má u některých televizí funkci, že cokoliv převádí v reálném čase na 3D, ale kvalita a efekt 3D je značně nižší, než když je to tak vyrobené - koukal jsem na tomto typu TV na cca 10minut Kobry 11 a nic moc... ;-) Nejvic 3D byl znak NOVA >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 21.01.11  17:24

PS3 s GT5 uz jsem hral 3D, neni potreba krom 3D televize nic zvlastniho :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  17:15

Tos mě špatně pochopil >:D Překopat na okruhovou verzi, ale na amatérské dovádění na všech různých okruzích.... >:D Vstoupit do motorsportu a závodit na normálních závodech to je trochu mimo mé finanční a časové možnosti >:D >:D

Ale možná jednou.... Aspoň 24 hodinovka na Nurburgringu s partičkou podobných nadšenců by byla fajn ;-) :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.01.11  16:50

Jaký závod? Vždyť to má na dovádění..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 21.01.11  16:33

Nevím jak by se tvářili komisaři třeba v Brně na WTCC kdyby jsi přijel s M3 >:D , pokud se nepletu, je tam povoleno objem motoru do 2000ccm :-) Každopádně nápadu překopat to na okruhový speciál je super ;-) rád se někdy na nějaký závod přijedu podívat :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 21.01.11  16:23

Zvlášť v šesti letech...... :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 21.01.11  13:49

To bych překopal a jelo by to jako E46 M3 v serii, ale na 320si vzpomínám s láskou. Jako první zadokolka určitě skvělá volba ;-) :yes: :yes:

• « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 21.01.11  13:45

Těch fandů by měl i víc >:D by vždycky pulka tribuny byla fanclub z MACZ pro Wii-Jaye >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 21.01.11  13:39

No mohl jsi překopat tvé ex bmw, alspoň bych měl nového favorita ve WTCC ;-) Měl by si i šance když už nejezdí Andy a Farfus >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…