BMW 320si (Wii-Jay)
PeT-a (RSKa) 21.01.11 19:44
« Re: M3
Wii: Tak to je super! Užívej si toho auta, je dokonalé :yes: ...a neber si to osobně. Kdybys tu byl v té době, bylo by to jestě lepší ;-)
Poustníku, ahoj ikono MACZ, sem rád, že žiješ >:D ...no když jsme u té radioaktivity, můj velký sen je výlet do černobylu....nejede někdo se mnou?? -
Wiii 21.01.11 17:27
« Re: M3
Takže ty televize umí generovat 3D z čehokoliv, nebo to dělá PS3 ? Vim že Samsung má u některých televizí funkci, že cokoliv převádí v reálném čase na 3D, ale kvalita a efekt 3D je značně nižší, než když je to tak vyrobené - koukal jsem na tomto typu TV na cca 10minut Kobry 11 a nic moc... ;-) Nejvic 3D byl znak NOVA >:D >:D >:D -
Wiii 21.01.11 17:15
« Re: M3
Tos mě špatně pochopil >:D Překopat na okruhovou verzi, ale na amatérské dovádění na všech různých okruzích.... >:D Vstoupit do motorsportu a závodit na normálních závodech to je trochu mimo mé finanční a časové možnosti >:D >:D
Ale možná jednou.... Aspoň 24 hodinovka na Nurburgringu s partičkou podobných nadšenců by byla fajn ;-) :yes: :yes: >:-[] -
jo a jak píše jirka - EBC nebrat :no:
btw. kolik ta záležitost vyšla a co řikáte na tu šedou jak je tam za 530K s málo km?!?
Zatim ahoj, jak bude modo dejte vědět - třeba letáčky v metru by se hodili :-)