BMW 320si (Wii-Jay)
OS 22.01.11 11:24
« Re: M3
320xdt a muzu potvrdit ze lepsi auto na kazdy den nesezenes! pohodlne, velikost idealni, motor staci a dokaze jezdit i celkem zabavne v tomhle pocasi:) s tvoji 330xd jsi neudelal chybu :yes: hlavne jsem byl prekvapenej ze se krasne pretaci na limitu. ja se bal nedotacivosti a ona proste neni :yes: -
Wiii 22.01.11 11:06
OS:
Neznič jim to tam >:D >:D >:D
Thomasino:
Sahni si někdy na studený slick nebo semi-slick >:D >:D Je tvrdý jak kámen >:D Toliko asi k měkčí směsi :-)
Jinak co se týče okruhů, to já jsem vybíravý >:D >:D
A co se týče zelené Oxford Green metallic - je mnohokrát krásnější než všechny ty tuctové modré, šedivé, stříbrné, průjmové a černé M3.... Kolik M3 E46 jsi v téhle barvě potkal? Ta barva je prostě super!! ;-) :yes: :yes: -
Thomasino 22.01.11 11:03
« Re: M3
OK, díky oběma. Moc jste mě ale nepotěšili. Já doufal, že aspoň krátce použít půjdou díky měkčí směsi :-( Tak to si budu muset pořídit nějaké gumy na okruh na tuto sezonu, nebo dojezdit ty 17" Potenzy...
Na tu zelenou jsem fakt zvědavý! V šedé by se mi líbila, nebo ještě v klasické modré..
WII, jestli by tě v M3 nebavilo Brno, tak to je s tebou pak už hodně špatné >:-[] >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 21.01.11 22:57
« Re: M3
Wii: Myslel jsem to tak, že když v ní budeš lítat tak rychle jak nakupovat tak abys nepotkal nějaký sloup či strom... Podle mně na BMWklubu je třeba pozorovat víc co kdo píše, jsou tam někteří mladí aktivisté co chtějí být středem dění ale píšou hovadiny. Je logické, že se většinou cena odvíjí od stavu, ale to že někdo prodává pod cenou protože chce či potřebuje se stávat může. -
Wiii 21.01.11 22:49
« Re: M3 + zimní jeté pneu na okruh?
Peta:
Dělám si jen sranu, jako bys mě neznal >:D >:D Auta si samozřejmě budu užívat dosytosti! ;-) :yes: :yes:
Hanss:
Ahoj chlape. No asi ji prohlídneš až nebude sníh, dřív asi ne >:D nemám zimáky >:D Neboj EBC neplánuju ;-) Nakonec ty brzdy na tom nejsou tak špatně jak se zdálo! Kotouče ještě tuto sezonu vydrží, takže až noa podzim ;-) Co se týče té šedivé - je nebouraná, žádný díl neopravovaný.Jje to parádní zachovalý kus, ale byla o hodně dražší než ta moje zelená! Ale s tou šedivou nemůžeš šlápnout vedle. Je to to nejlepší co v CR je na prodej!!
PS: za chvili tam mas SZ :-)
Thomasino:
Dekuji Thome. Na začátku dubna se tam určitě ukážu, ale pokud mě Brněnský okruh nebude bavit ani v M3, tak to asi bude naposledy co tam budu na okruhu >:D >:D
Co se týče zimáků na léto - dobrá guma na drifty (použití na zadní nápravě). Auto se velice snadno utrhne! Takže asi toliko k tomu >:D >:D -
Thomasino 21.01.11 21:43
« Re: M3 + zimní jeté pneu na okruh?
Člověk si na pár dní odskočí do Alp a co to tady vidím! WII už má svoji (také moji) vysněnou M3 E46 :-) WII-JAY, tak to velká gratulace a ať jezdí bez větších problémů a užíváš si ji :yes: :yes: Už se těším, až tě s ní začátkem dubna uvidím.
Mám na vás do "pléna" dotaz. Máte někdo zkušenosti s jetými zimnímu pneu na okruhu? Mám možnost mít jeté 18" 225/40 Contíky 830 a nevím, jestli je dobrý nápad je vzít na okruh. Přehřívání, silné opotřebení atd. Ale zase mají měkčí směs, takže když se dá dusík, třeba by mohli pár kol fungovat dobře ;-) :-) -
Poustnik 21.01.11 21:08
« Re: M3 a Černobyl...
Wau!!! To je fakt tvůj sen? Asi před rokem byl veliký cestovní článek v Reflexu a nevesely truchlivy jsou tamní končiny. Opravdu cesta stalkera za tajemstvím....průvodce už několikrát překročivší dávku ozáření zůstává dál průvodcem, protože ńa lékařskou prohlídku vždycky přinese flašku, zvěř se nesmí jíst, ale stejně ji dlabou, radioaktivní součástky z vrtulníků prodávají na černém trhu kdo ví kam, po kdysi hrdinných hasičích a vojácích už pes neštěkne.....ale asi je to zajímavé vidět...... jen pár dní na vlastní oči......
P.S. Ahojky Hanssi! :-)