BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.11  17:54

« Re: Nějaký racer tady?

A nebylo by to trošku "zvrhlé", dávat německé auto do anglického odstínu zelené?
    Co takhle White/Silver Germany Racing...? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.11  17:48

To já taky ne, je to jen můj názor, na základě mého "průzkumu trhu"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.01.11  14:49

No nevim, průzkum trhu jsem si na to nenechal udělat... >:D Je to jen můj názor!

Ta zelená je dost tmavá - byl bych radši, kdyby byla světlejší a tím pádem podobnější British Racing green!!! ;-) :yes: :yes: Nebo ieálně, kdyby to byla přímo British Racing Green >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.01.11  14:24

WL, díky. Konečně vidím jaká ta zelená to je. Tahle vypadá fakt dobře, naštěstí je hooodně tmavá...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.11  11:39

Tak s tím nemůžu zcela souhlasit. Pokud jde o konkurenci M3, tak třeba modely RS od Audi jsou velmi žádané právě v kombíku, takže když už se marketingově "snížili" k sedanu M3 proč ne i ke kombi, viz M5 T. Audi, že mají obrovský kufr, nenech se vysmát, díky quattru, výrazně "položeným" pátým dveřím a "rovné" nakládací hraně toho ve finále do allroadu nenaložím o moc víc než do GTIčka (zvlášť pokud jde větší předměty všemi třemi směry/rozměry), jehož hloubka/výška (plus téměř kolmé 3. dveře) kufru je skoro "nekonečná"... Velká/dlouhá plocha kufru, nebo papírové litry nejsou všechno. Dneska když chceš u kombíku pořádný kufr, musíš do Ečka, ani to Volvo není v tomto ohledu co bývalo a je už dnes jasné, že zrovna u něj bude (v tomto ohledu) ještě mnohem hůř... 8-s ;-)

P.S. Navíc nemám běžnou A6 ale allroad, který dodnes nemá v D3 přímou konkurenci. BMW nic tak "nízkého" (nemyslím světlou výšku) a zároveň komfortního (myslím podvozek komplet na "vzduchu") nedělá. Na české autocrossové cesty a dálnice vlastně ideální volba...a na "sportování" jsou přece jiné třídy, než vyšší střední a výš... :-)

Jo, a pokud jde třeba o M5 E61, tak těch jsem už viděl (na M5) poměrně dost (a nevypadaly špatně), takže to, co píšeš o zákaznících BMW zjevně tak úplně neplatí...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.01.11  11:17

M3 E90 dává smysl - je to doplnění řady - BMW absencí 4dveřové verze přicházelo o hodně peněz - takoví lidé pak šli k MB, Audi, nebo Lexusu... Ale M3 E90 napravuje a pokrývá BMW další mezeru na trhu... Co se týče kombíku - to nebude. Lidi co potřebují obrovský kuft nechtějí BMW >:D >:D

Ti si radši koupí Ochcáfku nebo A6 - vid Labele >:-[] >:-[] :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.01.11  00:12

Zino
    U vyšší střední už mi ten pár dveří navíc zdaleka tolik nevadí. Tam má totiž mnohem větší smysl, protože tam se obvykle dozadu vleze i dospělý člověk. A pětkové kombíky se mi docela líbí až v posledních generacích, tedy E60 a F10, ale i E91 vypadá lépe, než starší 3ková kombi...

P.S. Teď mě vlastně napadlo, když už se dělá M3 i jako sedan, že by ji mohli dělat i v kombíku.
    Když už to tak "domršili", tak aspoň "pořádně"...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.01.11  23:52

wl a ako potom na teba posobi m5 kombajn ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  23:51

Wii
    Samozřejmě, že vím, že se M3 E46 dělalo jen jako coupé a cabrio... a tak to mělo zůstat! M3 E90 je takový marketingový "nesmysl". Když vidím logo M na malém "rodinném" sedanu, dělá to na mě dojem "lepeného tuningu"... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  23:08

No jo, k sousedům, že mě to nenapadlo!!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.11  23:00

WL:
    Tak co vím, E46 M3 se dělal jen coupe nebo cabrio >:D >:D Ale i tak bych si vzal coupe ;-) :yes:

Poustnik:
    Jedou k sousedům >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.01.11  22:23

Jo, ve dvě ráno je provoz v pohodě..... >:D To není jako na východě USA. Tam jedeš někam ve 4 ráno po dálnici a všude plno aut. Kam všichni jedou???? Říkáš si....No....někam jedou...... >:D I když pravda, ve 4 ráno je super projet si N.Y. To jezdí jen taxíky.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.01.11  22:16

Jsem rád, že je to coupé, sedan "respektuju" až o třídu výš, nehledě na to, že i opticky se kupátku nemůže vyrovnat ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.01.11  21:32

poustnik:
    Přez Brusel jsem jel vždy jen v noci okolo druhé ráno a doprava byla celkem dobrá >:D >:D

WL:
    Díky moc! Vidím, že cit na úžasnou barvu máš >:D :yes: :yes: Ted kdyz to vidim opet na hezkých fotkách - je to úžasné!!! Už aby M3 byla přímo v garáži - dočasně stojí u kamaráda na dvoře u servisu - musí se nejdříve vyměnit přední brzdy! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.11  22:33

Gratuluju k M3, já mám taky raději tuhle zelenou, než k M3 všudepřítomnou modrou... ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.01.11  20:25

Já jezdím po bruselském okruhu, jen jsou tu večer a hlavně v pátek hrozné zácpy! >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.01.11  19:34

« Nějaký racer tady?

Zdravim, je tu online nějak racer? Okruhový nadšenec? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 22.01.11  18:43

« Re: M3

o tech Kumho hodne premyslim na nadchazejici sezonu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.01.11  15:13

Však já nepsal, že to v zelené nebude vypadat dobře. Jsem na ni hodně zvědavý... Ale že v zelené moc M3 nejezdí ještě neznamená, že je to hezká barva :-) Spíše by to mohlo znamenat opak >:-[] :-)
    Ale osobně mám k zelené vnitřní odpor ještě z mládí, kdy jsem musel hodně dlouho bojivat abych měl modrou a nešel na vojnu 8-s >:-[]
    mě se nejvíce líbí v té modré :yes:

OS - taky tyto KUMHO Ecsta KU36 XS nejsou vůbec špatné, podle různých diskuzí:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.01.11  13:13

Jedna z top hlášek "z kufru furt něco bouchá, asi přední ramena" >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…