BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 27.01.11 14:49
« Re: Nějaký racer tady?
No nevim, průzkum trhu jsem si na to nenechal udělat... >:D Je to jen můj názor!
Ta zelená je dost tmavá - byl bych radši, kdyby byla světlejší a tím pádem podobnější British Racing green!!! ;-) :yes: :yes: Nebo ieálně, kdyby to byla přímo British Racing Green >:D >:D -
white label 27.01.11 11:39
Tak s tím nemůžu zcela souhlasit. Pokud jde o konkurenci M3, tak třeba modely RS od Audi jsou velmi žádané právě v kombíku, takže když už se marketingově "snížili" k sedanu M3 proč ne i ke kombi, viz M5 T. Audi, že mají obrovský kufr, nenech se vysmát, díky quattru, výrazně "položeným" pátým dveřím a "rovné" nakládací hraně toho ve finále do allroadu nenaložím o moc víc než do GTIčka (zvlášť pokud jde větší předměty všemi třemi směry/rozměry), jehož hloubka/výška (plus téměř kolmé 3. dveře) kufru je skoro "nekonečná"... Velká/dlouhá plocha kufru, nebo papírové litry nejsou všechno. Dneska když chceš u kombíku pořádný kufr, musíš do Ečka, ani to Volvo není v tomto ohledu co bývalo a je už dnes jasné, že zrovna u něj bude (v tomto ohledu) ještě mnohem hůř... 8-s ;-)
P.S. Navíc nemám běžnou A6 ale allroad, který dodnes nemá v D3 přímou konkurenci. BMW nic tak "nízkého" (nemyslím světlou výšku) a zároveň komfortního (myslím podvozek komplet na "vzduchu") nedělá. Na české autocrossové cesty a dálnice vlastně ideální volba...a na "sportování" jsou přece jiné třídy, než vyšší střední a výš... :-)
Jo, a pokud jde třeba o M5 E61, tak těch jsem už viděl (na M5) poměrně dost (a nevypadaly špatně), takže to, co píšeš o zákaznících BMW zjevně tak úplně neplatí... -
Wiii 27.01.11 11:17
M3 E90 dává smysl - je to doplnění řady - BMW absencí 4dveřové verze přicházelo o hodně peněz - takoví lidé pak šli k MB, Audi, nebo Lexusu... Ale M3 E90 napravuje a pokrývá BMW další mezeru na trhu... Co se týče kombíku - to nebude. Lidi co potřebují obrovský kuft nechtějí BMW >:D >:D
Ti si radši koupí Ochcáfku nebo A6 - vid Labele >:-[] >:-[] :no: -
white label 27.01.11 00:12
Zino
U vyšší střední už mi ten pár dveří navíc zdaleka tolik nevadí. Tam má totiž mnohem větší smysl, protože tam se obvykle dozadu vleze i dospělý člověk. A pětkové kombíky se mi docela líbí až v posledních generacích, tedy E60 a F10, ale i E91 vypadá lépe, než starší 3ková kombi...
P.S. Teď mě vlastně napadlo, když už se dělá M3 i jako sedan, že by ji mohli dělat i v kombíku.
Když už to tak "domršili", tak aspoň "pořádně"... -
Poustnik 26.01.11 22:23
Jo, ve dvě ráno je provoz v pohodě..... >:D To není jako na východě USA. Tam jedeš někam ve 4 ráno po dálnici a všude plno aut. Kam všichni jedou???? Říkáš si....No....někam jedou...... >:D I když pravda, ve 4 ráno je super projet si N.Y. To jezdí jen taxíky. -
Wiii 26.01.11 21:32
poustnik:
Přez Brusel jsem jel vždy jen v noci okolo druhé ráno a doprava byla celkem dobrá >:D >:D
WL:
Díky moc! Vidím, že cit na úžasnou barvu máš >:D :yes: :yes: Ted kdyz to vidim opet na hezkých fotkách - je to úžasné!!! Už aby M3 byla přímo v garáži - dočasně stojí u kamaráda na dvoře u servisu - musí se nejdříve vyměnit přední brzdy! ;-) -
Thomasino 22.01.11 15:13
« Re: M3
Však já nepsal, že to v zelené nebude vypadat dobře. Jsem na ni hodně zvědavý... Ale že v zelené moc M3 nejezdí ještě neznamená, že je to hezká barva :-) Spíše by to mohlo znamenat opak >:-[] :-)
Ale osobně mám k zelené vnitřní odpor ještě z mládí, kdy jsem musel hodně dlouho bojivat abych měl modrou a nešel na vojnu 8-s >:-[]
mě se nejvíce líbí v té modré :yes:
OS - taky tyto KUMHO Ecsta KU36 XS nejsou vůbec špatné, podle různých diskuzí:
[odkaz]
Co takhle White/Silver Germany Racing...? >:-[]