BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  12:48

« Re: větraný sedačky

Steven Casey:
    Řeknu ti to takhle - kdyby se do 3er od BMW dávali větrané sedačky, každopádně je beru (pokud by to nějaká skladovka dovolovala), ale u BMW je to až od 5er výš... :-( Jinak úplně chápu tvůj postoj - měl bych asi stejný problém >:D 350 dobrý, ale 500 je prostě 500 >:-[] >:-[] Vem E500, těmi zážitky ti tu vyšší cenu servisu atp. vynahradí ;-)

Miami Playboy:
    Ne, já tím nejezdím >:D >:D Ale máš pravdu, koupila si to máti asi před rokem a je to RX450h >:D Párkrát jsem s tim jel a obvzlášť v létě jsou ty větrané sedačky super!! ;-) Jinak je to celkem zajimavý auto.... Ale nic pro me ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  11:30

Napíš špecifikáciu toho E-čka, čo to musí mať z výbavy (motory už viem) a rozpočet a pozriem sa ti po nejakom. Kamarát dokonca vozí autá z Nem., Rak. Švajcu za super ceny, tak by ti tiež možno niečo našiel. taká 500 za cenu 350 by nebola zlá nie? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.02.11  09:49

« Re: vyvětraný Lexus

Vy máte doma Lexus WiiJayi? To mě překvapuje. Jakej model? Nějak mi ta pozlacená Toyota k tobě nesedí. Doufám, že tak nějaký RX a jezdí s tím máma >:D
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  08:19

To jsi mi teda pomohl >:D

Jasně, 500 je lepší - má úžasnej zvuk, likviduje to pneu jak zblázněný a plaší to ženský na přechodech. Pořizovačka je cca tak nějak stejná (+/- 100 až 150k), tak váhám. Přecejen s tím budu hodně plout po městě (tak z 70%), tak jestli to není zbytečný... ach jo. Když zas ten zvuk >:-[] [odkaz]
    Na druhou stranu bude mnohem nákladnější servis a budu mít větší hrachy v zimě.
    A s těma sedačkama - právě, že mám taky zkušenosti se spařenou zadnicí, ale problém skladovek je ten, že jich to má hrozně málo :-( všechny mají v podstatě totožnou výbavu - a totéž platí o 500. Dokonce je víc 500 se socka výbavou (ani ledky to nemá) než těch 350 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  07:23

Vampi, držim palce!! ;-)

WL, tak co teda jsi?

Steven Casey, odvětrávané sedačky máme v Lexusu a je to paráda, obvzlášť v létě je to k nezaplacení!! Je to o tom, jestli ti to za těch 60-100k stojí, já bych třeba při 60ti ještě přimhouřil oko, ale při 100 bych už se na to vykašlal >:D Nadruhou stranu - neni nic horšího, než rozpálená kůže uprostřed léta po příchodu do auta >:D :no: A to samé je to s 350 vs. 500... 500 je prostě lepší, ale zároveň dražší, ale s tím ty radit asi nechceš... :-)
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  01:48

« větraný sedačky

Šel bych spamovat ke Švihákovi, když on tu svou bílou bestii zase skryl.

Dívám se po junge sterne (roční skladové auto) z Německa - konkrétně E coupe. Ještě nejsem rozhodnutý jestli E350 nebo E500, ale asi dopadne ta 350 (i když se mi postavil ve chvíli, kdy jsem slyšel zvuk té pětistovky).

Zajímalo by mě, jestli má cenu kupovat kus s větranými sedačkami - máte někdo zkušenosti? V minulém autě jsem měl kožený paket jen napůl, tzn. samotný sedák byla nějaká látka nebo něco. Bojím se, že mi to v létě uškvaří zadnici - na druhou stranu mi asi přijde hloupost vyhazovat za to asi 60 - 100k navíc, nevím.

Jakej je váš názor?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  23:43

« Re: Tak já se teda svezu, když jinak nedáš....

xg
    Až budeš platit alimenty na tři děcka, možná změníš názor, ale k tomu musíš dozrát (jak píše i Wii pod fotosoutěží)... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 01.02.11  23:17

wl: Tak lepší hanák, než valach, né? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  22:44

Wii
    Jaký Hanáku..., cos měl ze zeměpisu, nebo aspoň z vlastivědy? 8-s >:-[]

P.S. Jinák Hanáky oslovujeme po hanácky - "pohané!"... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 01.02.11  22:19

Jen do mně, já vím že jsem ze zaprášeného Slezska, ale jsem na to hrdý, i když nemám na poště příběhy ze statku ;-\ Jinak já jsem dnes celý den celkem zticha, zítra zkouška, už ji budu dělat podruhé a vůbec se mi tam nechce :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  22:04

To já vim Hanáku (nebo jak se to správně skloňuje, možná Haňane)?! >:D bylo to na VaMPIho podle 1,4 MPI >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  22:00

Doufám, že to bylo jen na Vampiho, protože já "Slezan" určitě nejsem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  21:55

Ticho tam ve Slezsku!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  21:45

Vampi
    Klasický domácí tuning, přísně odlehčená opěrka ala M3 CSL... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 01.02.11  19:53

Wii: Nevyskakuj nebo ti tu M3 vytuníme >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  19:53

Az si tohle jednou Matheas přečte >:D >:D Nějak jsem byl mimo... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.02.11  19:30

"Podstivou"? 8-s
    Že by další "Matheas"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 01.02.11  16:19

Vás všechny tady >:D >:D Kdo přispěje příspěvek 11110, automaticky nemá nárok získat výhru, leda by nikdo jiný více než hodinu nepřispěl >:D No a kdo přispěje příspěvek 11109, 11110 a zároveň 11111, nemá nárok vůbec >:D >:D Chci tu podstivou hru >:-[] >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 01.02.11  10:26

Ten slyší i trávu růst.....é...pardon,já vlastně už nepřispívám.... >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 01.02.11  10:03

Ty snad vidíš, někoho 95 podvádět? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…