BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  20:15

« Re: větraný sedačky

Dobře, ale napsal si: "CL od Ecupé nie je až tak ďaleko."
    Když se ovšem podívaš na obsah mého P.S. z minulé reakce:
    "P.S. Rozměry (v mm), E-kupé/CL:
    délka - 4698/5095!
    rozvor - 2760/2955
    šířka - 2028/2130"
    ...tak s tím přece nemůžeme jen tak souhlasit, a to bez ohledu na 4matic, a to se vůbec nebavíme o ceně (nového vozu) a dalších a dalších věcech... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  20:11

V Ečkovom kupátku zatiaľ nie. A popravde ma to ani veľmi neláka. Zato kým som tu v Brne, tak sa rozhodne pôjdem pozrieť na nové CLS [odkaz]
    Celá debata však vznikla pri Stevnovi, ktorý chce E-kupé, ale na CL-ko sa necíti a nie je na neho vyzrálí. (stejne ako Wii >:D ).
    Ja len tvrdím, že CL, hoci je väčšie, širšie na dlhšom podvozku môže byť schopnejšie práve vďaka 4matiku. A pokiaľ by sa našli 2 kúsky v podobnej cenovej relácii, CL by dávalo väčší zmysel. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  19:59

Zino:
    No doufejme, že tatíkem zatim nebudu >:D >:D Ale začíná se mi líbit myšlenka MB na denní ježdění - to pohodlí je prostě super. Takový C-coupe, jen nevim jestli to budou dělat i s AirMaticem >:D >:D To by byla podmínka!! A větrané sedačky a taky adaptivní tempomat a taky automat a taky 4matic atd atd. >:D >:D >:D Radsi na to ani nemyslet!! Co mám je taky super, ale snesl bych i pohodlnější - ale to tak za 5 let :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  19:57

Matt
    Neříkám, že nemáš přehled, ale tento tvůj poslední příspěvek si do značné míry s tím tvým předposledním, odporuje. Pravdu máš, teď v tom posledním... ;-)
    Divit se proč není 4x4 v E-coupé, když je v Céčku má minimálně po technické stránce určitě větší logiku, než argument, že 4x4 je v Ečku (sedan/kombi) a v E-coupé ne.
    Takže v E-sedanu už si seděl, a v E-coupe taky?

P.S. Rozměry (v mm), E-kupé/CL:
    délka - 4698/5095!
    rozvor - 2760/2955
    šířka - 2028/2130
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  19:55

WL:
    Jen počkej - přijedu, vezmu červeny sprej a rozdělim vám město na tři části >:-[] >:-[] A bude vymalováno >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 02.02.11  19:53

wii na mercedes si este budes musiet par ... par rokov pockat ved predsa medaky su pro tatiky, baworaky pro synacky alebo chystas sa stat tatikom ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  19:49

Veľkostného rozdielu som si vedomý. Podvozku z C-klasse taktiež. Ver, že aj ja mám aký-taký prehľad: [odkaz] - je tam komlet test
    E kupé vyplnilo, lepšie povedané nahradilo niekdajší vyrábaný model CLK. Označenie je len pre lepšiu zorientovateľnosť zákazníkov. Nič to však nemení na to, že MB dokáže ponúknuť 4matik aj v triede C a to ako pri sedane, tak pri kombi.
    Apropo, v E sedane som už sedel. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  19:47

Wii
    Jestli koncem jara, nebo v létě je úplně jedno...
    Je to úplný okraj Zlínského kraje, takové východomoravské pomezí mezi Zlínským, Moravskoslezským a Olomouckým krajem.
    Prostě pražáci se snaží Valašsko rozdělit všemi možnými prostředky, ale marně...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  19:44

Matt:
    E-coupe je daleko od CL, to nezkoušej zpochybňovat ;-)

WL:
    Pamatuju si Roznov pod Radhoštěm.... to mi bohatě stačí >:D Jinak jestli to bude na konci jara, nebo v létě zatim nevim :-) ale bude to ;-) :yes:

Poustniku:
    Co mi to tu zase spamuješ?! >:-[] Jinak s tou navigací máš pravdu >:D Ale tak vim že je to zlinský kraj, takže žádná sláva >:-[] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  19:41

Poustník
    Bohužel to už tak asi pomalu bude... 8-s ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.02.11  19:38

To víš, od té doby, co existují navigace, je jedno, jestli jedeš na Valaěsko, Hanou, nebo do Slezka. Zadáš cílový bod a "Veď mě dál, navigace mááá, veď mě dál, vždyť i já......", >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  19:38

Matt
    Z nepochopitelných příčin, keďže ho (Ečko) sedan aj kombi majú?
    Ečko sedan/kombi je o třídu větší, než E-coupé postavené na platformě Céčka. Shodné označení E ještě neznamená stejnou velikost a shodný technický základ. I proto je CL (i když zejména vnějšími rozměry) zřetelně větší kus auta, než E-coupé...
    Postav si vedle sebe E sedan a E coupé, nebo si do nich jen sedni a porovnej místo vpředu (o místě vzadu ani nemluvě)..., okamžitě poznáš, že jsou v jasně jiných "třídních" velikostech :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  19:25

Wii
    Doufal jsem, že si to pamatuješ vzhledem k tomu, že se tu koncem jara chystáš přijet... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  19:18

Tak tu si dovolím tvrdo nesúhlasiť. :-) CL od Ecupé nie je až tak ďaleko. Navyše vo verzii s 4matiko by bolo v mnohých smeroch asi aj schopnejšie a univerzálnejšie. Nakoľko ku kupé triedy E sa 4matik zatiaľ neponúka. :-| Z nepochopiteľných príčin :-! (keďže ho sedan aj kombi majú)
    A nové CL ([odkaz] je vyslovene nádherné. :yes: Druhé najkrajšie z celej modelovej rady, hneď po CLSku ([odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.02.11  18:59

[odkaz] Matalík! ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  18:56

Steven:
    Tak to tě rád poznávám, asi jsme tu na sebe ještě nenarazili ;-) :yes: CL je krásné, ale taky na něj ještě nejsem vyzrálý ;-) Ale jednou bych rád takové obří coupe ;-) :yes: :yes:

WL:
    Myslíš že si to pamatuju >:D Ale je pravda, žes to už zmiňoval ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  17:44

To není změna nicku, jsem tu s tímhle nickem od počátku... každopádně CL je už jiná liga - o jiných penězích, nejsem na ní ještě dostatečně vyzrálej. Jednou třeba jo, ale teď rozhodně ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.02.11  15:49

Wii
    Samozřejmě, že Valach (s velkým "Vé")..., dyť tu přece máme to největší Valašské muzeum (v přírodě) vůbec... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  13:17

Steven:
    To snad ne >:D Vem rovnou CL 600 nebo CL 65AMG a budeš mít klid na dlouho >:-[] >:-[] Navíc se mi CL prostě líbí víc ;-) Tobě ne? A kdo se vlastně skrývá pod tímto nickem? A proč si všichni měníte nicky ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  13:06

@Matt26 Sakra, tak to nebyla! Máš tam SZ :-)

@Wii-Jay Uvidíme jak to nakonec skončí, určitě si zase nevyberu, vezmu oktávku a budu držet hubu a krok a budu spokojenej >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…