BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matt26 02.02.11 20:11
« Re: větraný sedačky
V Ečkovom kupátku zatiaľ nie. A popravde ma to ani veľmi neláka. Zato kým som tu v Brne, tak sa rozhodne pôjdem pozrieť na nové CLS [odkaz]
Celá debata však vznikla pri Stevnovi, ktorý chce E-kupé, ale na CL-ko sa necíti a nie je na neho vyzrálí. (stejne ako Wii >:D ).
Ja len tvrdím, že CL, hoci je väčšie, širšie na dlhšom podvozku môže byť schopnejšie práve vďaka 4matiku. A pokiaľ by sa našli 2 kúsky v podobnej cenovej relácii, CL by dávalo väčší zmysel. ;-) -
Wiii 02.02.11 19:59
Zino:
No doufejme, že tatíkem zatim nebudu >:D >:D Ale začíná se mi líbit myšlenka MB na denní ježdění - to pohodlí je prostě super. Takový C-coupe, jen nevim jestli to budou dělat i s AirMaticem >:D >:D To by byla podmínka!! A větrané sedačky a taky adaptivní tempomat a taky automat a taky 4matic atd atd. >:D >:D >:D Radsi na to ani nemyslet!! Co mám je taky super, ale snesl bych i pohodlnější - ale to tak za 5 let :-! -
white label 02.02.11 19:57
Matt
Neříkám, že nemáš přehled, ale tento tvůj poslední příspěvek si do značné míry s tím tvým předposledním, odporuje. Pravdu máš, teď v tom posledním... ;-)
Divit se proč není 4x4 v E-coupé, když je v Céčku má minimálně po technické stránce určitě větší logiku, než argument, že 4x4 je v Ečku (sedan/kombi) a v E-coupé ne.
Takže v E-sedanu už si seděl, a v E-coupe taky?
P.S. Rozměry (v mm), E-kupé/CL:
délka - 4698/5095!
rozvor - 2760/2955
šířka - 2028/2130 -
Matt26 02.02.11 19:49
Veľkostného rozdielu som si vedomý. Podvozku z C-klasse taktiež. Ver, že aj ja mám aký-taký prehľad: [odkaz] - je tam komlet test
E kupé vyplnilo, lepšie povedané nahradilo niekdajší vyrábaný model CLK. Označenie je len pre lepšiu zorientovateľnosť zákazníkov. Nič to však nemení na to, že MB dokáže ponúknuť 4matik aj v triede C a to ako pri sedane, tak pri kombi.
Apropo, v E sedane som už sedel. ;-) -
white label 02.02.11 19:47
Wii
Jestli koncem jara, nebo v létě je úplně jedno...
Je to úplný okraj Zlínského kraje, takové východomoravské pomezí mezi Zlínským, Moravskoslezským a Olomouckým krajem.
Prostě pražáci se snaží Valašsko rozdělit všemi možnými prostředky, ale marně...
>:-[] -
Wiii 02.02.11 19:44
Matt:
E-coupe je daleko od CL, to nezkoušej zpochybňovat ;-)
WL:
Pamatuju si Roznov pod Radhoštěm.... to mi bohatě stačí >:D Jinak jestli to bude na konci jara, nebo v létě zatim nevim :-) ale bude to ;-) :yes:
Poustniku:
Co mi to tu zase spamuješ?! >:-[] Jinak s tou navigací máš pravdu >:D Ale tak vim že je to zlinský kraj, takže žádná sláva >:-[] >:D >:D >:D -
white label 02.02.11 19:38
Matt
Z nepochopitelných příčin, keďže ho (Ečko) sedan aj kombi majú?
Ečko sedan/kombi je o třídu větší, než E-coupé postavené na platformě Céčka. Shodné označení E ještě neznamená stejnou velikost a shodný technický základ. I proto je CL (i když zejména vnějšími rozměry) zřetelně větší kus auta, než E-coupé...
Postav si vedle sebe E sedan a E coupé, nebo si do nich jen sedni a porovnej místo vpředu (o místě vzadu ani nemluvě)..., okamžitě poznáš, že jsou v jasně jiných "třídních" velikostech :-) -
Matt26 02.02.11 19:18
Tak tu si dovolím tvrdo nesúhlasiť. :-) CL od Ecupé nie je až tak ďaleko. Navyše vo verzii s 4matiko by bolo v mnohých smeroch asi aj schopnejšie a univerzálnejšie. Nakoľko ku kupé triedy E sa 4matik zatiaľ neponúka. :-| Z nepochopiteľných príčin :-! (keďže ho sedan aj kombi majú)
A nové CL ([odkaz] je vyslovene nádherné. :yes: Druhé najkrajšie z celej modelovej rady, hneď po CLSku ([odkaz] -
Když se ovšem podívaš na obsah mého P.S. z minulé reakce:
"P.S. Rozměry (v mm), E-kupé/CL:
délka - 4698/5095!
rozvor - 2760/2955
šířka - 2028/2130"
...tak s tím přece nemůžeme jen tak souhlasit, a to bez ohledu na 4matic, a to se vůbec nebavíme o ceně (nového vozu) a dalších a dalších věcech... ;-)