BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
positivemind 02.02.11 21:47
« Re: větraný sedačky
Sakra, já napsal v předchozím příspěvku slovo vidím tolikrát, že tam nevidím nic jiného 8-s
@Matt26 - jasně, každý má nějaký názor. 4matic je u takhle silného auta určitě velké plus, nejen na zimu. Už proto mi u E kupé přišlo logičtější 350 cgi, podle mě dostatečný motor. -
Matt26 02.02.11 21:29
Nikto nehovorí, že to musí vadiť. Miesta E-kupé určite ponúkne nadmieru. Ide o koncepciu, kratší rázvor sa lepšie vysporiada s pozdĺžnymi nerovnosťami, priečne mu robia väčší problém. Rázvor a všeobecne koncepcia podvozku má veľký vplyv na jazdné vlastnosti a nie len na veľkosť vo vnútri. ;-)
Odporúčam pozrieť ten test na autotube, čo som pridal nižšie.
A tvoj názor, že do CL treba dozrieť uznávam :-) aj keď s ním nesúhlasím. U mňa pri výbere E(kupe) - CL boj jasný víťaz. A nie len vďaka 4matiku :-! (a to podľa Wii-ho mám vek tak na C-kupé ktoré sa ešte ani nevyrába >:D >:D ) -
positivemind 02.02.11 21:20
Teda, rozběhla se tu pěkná diskuze >:D
CL je bezesporu moc kvalitní auto s úžasnou prestiží a designem. Je to velký cestovák, užírač km cestou na riviéru. Ale nic pro mě. Na E kupé se mi líbí jeho nasraný výraz, určitá drzost.
Nevím, jestli nejsem sám, snad nebudu za blbce, ale...
Mé společenské postavení mi nedovolí pořídit si CL nebo třeba Rolls - prostě nemám ve společnosti takovou pozici, nejsem žádný hiphopový raper. Zastávám názor, kdy musí člověk na určitá auta uzrát. Tak to vidím třeba na to CL.
Zrovna CL jako náplast na krizi nevidím, tam vidím spíš nějaký barevný sporťák. CL je taková známka klidu a vyrovnanosti.
---------------
Jinak k postavení E na platformě C - někdo někde argumentoval, že E-class má řazení pod volantem, což samozřejmě ne vždy platí.
Má mi vadit, že je to na tom postavené? Přece ne :-) místo vzadu je dostatečné, na vození 4 lidí si stejně každý člověk pořídí sedan a ne kupé. -
Matt26 02.02.11 21:02
>:D Hroznej krám >:D - vyhrávaš súťaž o frázu dňa :yes:
Veď práve, z mustangu a (ešte k tomu kabrio - to aby tam napchal viac slečien) to priam kričí, že mám 40, na hlave prvé známky pleši a lovím mladé mäsko. :-! . Ale osobne z CL nemám ten pocit. Je to skôr pre tých ktorým S-klasse príde príliš konzervatívna a úradnícka a E zase malé. Ako píšeš, luxusné GT na pohodlné a veľmi rýchlo odsypávajúce cesty... -
Wiii 02.02.11 20:52
Matt:
To jsem právě teď určil!! takže jestli to čte někdo, komu není aspoň 37 let a jezdí s MB CL, tak to prodej!!! >:D >:D
Jinak když už jsem u té krize středního věku >:D Soused si nedávno koupil Mustanga cabrio rok 2006 - hroznej krám >:D >:D Ale je to přesně z toho důvodu o jakém jsi tu mluvil... je mu lehce přez 40 a v hospodě balí holky kolem 20ti let (to je ji jeho dceři) a nějak mu to nevychází >:D >:D Krom Mustanga totiz nema moc co nabidnout >:D >:D -
Wiii 02.02.11 20:37
Matt:
Ne pro staříky, ale prostě je to obrovský kupé, respektive veliké cestovní GT ;-) Jinak já taky nevim kolik je Stevnovi >:D Ale kdyz se na to auto necítí, tak se na něj necítí, mě by se třeba taky líbilo, ale nekoupil bych si ho (zatim) :-! Necítil bych se v tom dobře... >:D
Jinak bych to viděl takto: E-coupe od 30 let, CLko od 37 let >:D >:D A proto taky příchází C-coupe, které bude od 20ti let >:D >:D -
Matt26 02.02.11 20:28
Wl: Ja som tie rozmery videl už aj pred tým >:D . A rozumiem že si pobúrtený, keď som napísal že nie sú ďaleko od seba >:-[] .Sú ďaleko. Rozmerovo.
Myslel som, že nie sú ďaleko od seba pojatím ako celku (zameraním, charakterom, proste koncepcia áut si je podobná a pravdepodobne aj klientela). ;-)
Wii: Ako že v CL je pro staříky? >:D . Mladý človek k tomu autu akosi nepasuje. No povedzme, že sa s tým dá súhlasiť. A myslíš že E-kupe je koncepčne zacielené na mladšiu klientelu, tak ako bolo kedysi CLK?
Fajn, neviem koľko má Stiven rokov, ale pokiaľ má rozpočet a chce E-kupe a za tú cenu by sa našlo CL, tak by E nemala byť voľba len preto, aby v CL nevyzeral pózersky. >:D Môžem zabudnúť na ľudí okolo ako na teba pozerajú a ako v aute vyzeráš. Dôležitejšie hádam bude ako sa v nom cítiš... :yes: (a aké máto auto schopnosti) -
Wiii 02.02.11 20:15
Matt:
Ty to bereš z jiného pohledu než já >:D >:D Prostě koupit si CLko, to chce už zasloužilý věk, jinak v tom člověk vypadá tak nějak nepatřičně >:D Tak to celou dobu myslím já >:D Do CLka se prostě musí dozrát! ;-) O tom jaké auto je zvladatelnější se tu vůbec nebavim >:D V tom je asi ten nás spor :-!