BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  21:48

« Re: větraný sedačky

Kaipan je úžasná stavebnice, snad si ji jednou postavím... až bude čas. A jestli se bude ještě prodávat, protože ty směrnice EU ji pošlou asi brzo do háje :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:48

Jinak podle mé logiky :
    C-coupe se zatim nevyrábí, takže ti nezbývá nic jiného, než vzít CLC >:D >:D Pokud teda trváš na tom "coupe" >:D >:D Zkus si vyrobit CLko svépomocí, asi jako si vyráběl nějakej ten číňan Lamborghini >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  21:47

Sakra, já napsal v předchozím příspěvku slovo vidím tolikrát, že tam nevidím nic jiného 8-s

@Matt26 - jasně, každý má nějaký názor. 4matic je u takhle silného auta určitě velké plus, nejen na zimu. Už proto mi u E kupé přišlo logičtější 350 cgi, podle mě dostatečný motor.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  21:45

Nie inzerát. Ale žiadosť do výroby >:D >:D . Aj keď v momentálnej situácii by som ho asi kupoval po šrúbkach. >:D Myslíš, že mi spravia stavebnicu, tak ako to predáva Ultima alebo Kaipan :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:39

Doufam žes dal na moje rady a napsal inzerát >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  21:29

Nikto nehovorí, že to musí vadiť. Miesta E-kupé určite ponúkne nadmieru. Ide o koncepciu, kratší rázvor sa lepšie vysporiada s pozdĺžnymi nerovnosťami, priečne mu robia väčší problém. Rázvor a všeobecne koncepcia podvozku má veľký vplyv na jazdné vlastnosti a nie len na veľkosť vo vnútri. ;-)
    Odporúčam pozrieť ten test na autotube, čo som pridal nižšie.
    A tvoj názor, že do CL treba dozrieť uznávam :-) aj keď s ním nesúhlasím. U mňa pri výbere E(kupe) - CL boj jasný víťaz. A nie len vďaka 4matiku :-! (a to podľa Wii-ho mám vek tak na C-kupé ktoré sa ešte ani nevyrába >:D >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:23

Steven:
    Souhlasím!! ;-) To je to o čem tu celou dobu píši ;-)

Co se týče informací pod čarou - první část netušim, druhou souhlasim, proto jsem si taky koupil coupe - 4 lidi vozim maximálně 1x za měsíc ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.02.11  21:22

No na skok se tam vracím tak jednou za dva, tři měsíce, ale tak jako k životu to vidím tak za čtyři roky, pokud nebude zase něco jinak.....
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 02.02.11  21:20

Teda, rozběhla se tu pěkná diskuze >:D

CL je bezesporu moc kvalitní auto s úžasnou prestiží a designem. Je to velký cestovák, užírač km cestou na riviéru. Ale nic pro mě. Na E kupé se mi líbí jeho nasraný výraz, určitá drzost.

Nevím, jestli nejsem sám, snad nebudu za blbce, ale...
    Mé společenské postavení mi nedovolí pořídit si CL nebo třeba Rolls - prostě nemám ve společnosti takovou pozici, nejsem žádný hiphopový raper. Zastávám názor, kdy musí člověk na určitá auta uzrát. Tak to vidím třeba na to CL.
    Zrovna CL jako náplast na krizi nevidím, tam vidím spíš nějaký barevný sporťák. CL je taková známka klidu a vyrovnanosti.
    ---------------
    Jinak k postavení E na platformě C - někdo někde argumentoval, že E-class má řazení pod volantem, což samozřejmě ne vždy platí.
    Má mi vadit, že je to na tom postavené? Přece ne :-) místo vzadu je dostatečné, na vození 4 lidí si stejně každý člověk pořídí sedan a ne kupé.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:19

A kdy se vůbec vracíš do ČR? AŤ už se taky dozvíme více, když už jsi s tim vyprávěním začal >:D

edit: teď kdyz tak vidim to Ť , tak jsem si nemohl nevzpomenout na toto [odkaz] >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.02.11  21:18

Ty nám tady vykládáš o svém životě, já vykládám o svém.....přece s takovými důležitými detaily nebudu zatěžovat diskuzi u svého auta, ještě by si to někdo přečetl..... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:10

Poustniku, proč nám tu vykládáš o svém životě? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 02.02.11  21:08

Já to vidím takhle.....20 až 25 let Škoda 105,
    25 až 35 let Favorit,
    35 až 45 let Mazda 5,
    45 až 55 let přízemní let,
    55 až 65 let už jsem zpět
    65 až 75 let ztrácím paměť
    75 až 85 let turbo invalidní vozík.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  21:07

Matt:
    Ne, tys jen spojil dvě části mého sdělení >:D CLko jsem prostě určil, že je vhodné od 37 let >:D Nespojuji to nijak s krizí středního věku, na to je to moc nenápadné auto ;-)

Jinak díky za ocenění >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  21:02

>:D Hroznej krám >:D - vyhrávaš súťaž o frázu dňa :yes:
    Veď práve, z mustangu a (ešte k tomu kabrio - to aby tam napchal viac slečien) to priam kričí, že mám 40, na hlave prvé známky pleši a lovím mladé mäsko. :-! . Ale osobne z CL nemám ten pocit. Je to skôr pre tých ktorým S-klasse príde príliš konzervatívna a úradnícka a E zase malé. Ako píšeš, luxusné GT na pohodlné a veľmi rýchlo odsypávajúce cesty...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  20:52

Matt:
    To jsem právě teď určil!! takže jestli to čte někdo, komu není aspoň 37 let a jezdí s MB CL, tak to prodej!!! >:D >:D
    Jinak když už jsem u té krize středního věku >:D Soused si nedávno koupil Mustanga cabrio rok 2006 - hroznej krám >:D >:D Ale je to přesně z toho důvodu o jakém jsi tu mluvil... je mu lehce přez 40 a v hospodě balí holky kolem 20ti let (to je ji jeho dceři) a nějak mu to nevychází >:D >:D Krom Mustanga totiz nema moc co nabidnout >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  20:48

Jasne, pre 20ročný "dobre-situovaných" >:D . Páči sa mi tých presne určených 37 :-! Nevedel som že u Vás prichádza kríza stredného veku práve vtedy >:D >:D .
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  20:37

Matt:
    Ne pro staříky, ale prostě je to obrovský kupé, respektive veliké cestovní GT ;-) Jinak já taky nevim kolik je Stevnovi >:D Ale kdyz se na to auto necítí, tak se na něj necítí, mě by se třeba taky líbilo, ale nekoupil bych si ho (zatim) :-! Necítil bych se v tom dobře... >:D
    Jinak bych to viděl takto: E-coupe od 30 let, CLko od 37 let >:D >:D A proto taky příchází C-coupe, které bude od 20ti let >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.02.11  20:28

Wl: Ja som tie rozmery videl už aj pred tým >:D . A rozumiem že si pobúrtený, keď som napísal že nie sú ďaleko od seba >:-[] .Sú ďaleko. Rozmerovo.
    Myslel som, že nie sú ďaleko od seba pojatím ako celku (zameraním, charakterom, proste koncepcia áut si je podobná a pravdepodobne aj klientela). ;-)
    Wii: Ako že v CL je pro staříky? >:D . Mladý človek k tomu autu akosi nepasuje. No povedzme, že sa s tým dá súhlasiť. A myslíš že E-kupe je koncepčne zacielené na mladšiu klientelu, tak ako bolo kedysi CLK?
    Fajn, neviem koľko má Stiven rokov, ale pokiaľ má rozpočet a chce E-kupe a za tú cenu by sa našlo CL, tak by E nemala byť voľba len preto, aby v CL nevyzeral pózersky. >:D Môžem zabudnúť na ľudí okolo ako na teba pozerajú a ako v aute vyzeráš. Dôležitejšie hádam bude ako sa v nom cítiš... :yes: (a aké máto auto schopnosti)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.02.11  20:15

Matt:
    Ty to bereš z jiného pohledu než já >:D >:D Prostě koupit si CLko, to chce už zasloužilý věk, jinak v tom člověk vypadá tak nějak nepatřičně >:D Tak to celou dobu myslím já >:D Do CLka se prostě musí dozrát! ;-) O tom jaké auto je zvladatelnější se tu vůbec nebavim >:D V tom je asi ten nás spor :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…