BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 03.02.11 17:26
« Re: větraný sedačky
No jo no. Já si četl v rychlosti diskuzi na 3 stranách, takže to bylo letem světem >:-[] Tak já si ten sedan zase odnáším :-! ;-)
Ale stejně, ikdyž chce někdo E kupé (pokud teda trvá na Mercedesu), tak bych mu doporučil zauvažovat nad CLS (pokud by na něj došáhl), které vypadá o mnoho lépe a do kupé nemá svým designem daleko ;-) >:D >:D -
Wiii 03.02.11 17:06
Wl:
To já je taky viděl společně na salonu Auto Jarov - víceméně jsem tam měl všechny modely najednou - R8 carbio, A7, RS5, Q7 V12, A1, A5 Sportback, A8, A6, A3, A4 Avant a hned za oknem byla TT-RS a prostě předek se mi zas tolik nelíbil. R8 to prostě neni a ani nikdy být neměla... Mě prostě nesedí ten předek k zadku, ale celkově je A7 hezčí než A5 Sportback ;-) :yes: :yes:
Th:
Já myslím že to tu začalo E-coupe a u něj to taky zůstalo >:D Až, jediné kdy se tu zmínil E sedan bylo srovnávání vnitřního prostoru na základě platform. A pak teda ty jsi sem prinesl E-sedan >:D >:D >:D -
white label 03.02.11 13:34
Th
Nová A6 sedan vs A7, rozměrově žádné velké rozdíly, A7 je na platfromě A6 a cenově je A7 logicky o poznání výš, ale nic zásadního to taky není...
Na 4 místa je určitě A5/S5 malá, zvlášť při tvé výšce..., A7 je pro čtyři parádní, jen vzadu tak do 180cm, k vůli svažující se střeše... -
white label 03.02.11 13:19
Wii
Já viděl vedle sebe A8, A7, i R8 a určitá podoba toho předku tam (na živo ) opravdu je (nic absolutního pochopitelně). A7 má na své rozměry ten předek dost nízký a široký, takový "rozpláclý", k A8 to má celkově poměrně daleko...
Všimni si třeba i těch černých nezdobených lamel pod světly...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 03.02.11 12:20
Tak to jsem asi přehlédl, já měl pocit, že diskuze začala Éčkem sedanem a pak se začalo mluvit také o kupé... A7 je cenově proti A6 ale asi už o poznání výše a rozměrově také, ne? Nestudoval jsem to, tohle jsou auta mimo můj zájem a cenové možnosti. A i kdybych ty prachy na takové auto měl, stejně bych si ho nekoupil a šel do něčeho sportovnějšího, třeba Cayman S nebo R, či BMW 1M nebo M3 apod :-)
A pokud bych potřeboval 4 místa, tak třeba Panamera nebo A5/S5 Sportback, případně BMW 5... -
Wiii 03.02.11 12:04
No já nevim, naživo jsem jich už viděl dost a přijde mi to jako normální Audi předek... Něco mezi A5 a A6 prostě se mi to na tom nelíbí ;-\
Jinak s R8 tam podobu teda fakt nevidim >:D >:D :no: R8 je druhá a poslední AUdi co se mi v současné době líbí >:D >:D :yes: -
white label 03.02.11 00:29
Th
V té zajímavé diskusi se řešilo hlavně kupé, takže ta A6 je trochu mimo téma a k CLS by se hodila "vytáhnout" spíš A7...
Myslím, že E-coupé nemá až takový problém s velikostí zadních světel, to je problém hlavně Ečkového kombi:
[odkaz] -
Matt26 02.02.11 22:57
No kolega práve že chce kupé. Takže tá A6 asi nepripadá v úvahu. A ani CL, vraj ako píše Wii, až od 37 výš >:D . U mňa by to jednoznačne vyhrala tvoja voľba CLS a práve v šedej. To si sa mi trafil. Ale takáto šedá: [odkaz] Táto nová generácia je doslova božská.
Inak z priamej konkurencie k E-kupé by prichádzalo tiež do úvahy: BMW 330i-335i kupé al. aj veľmi dobrá Audi S5 - poprípade RS5. :-) -
Thomasino 02.02.11 22:17
Koukám na zajímavou diskuzi :-)
Steve, a proč ne CLS? To vypadá dooost dobře i na Mercedes ;-) Pokud teda vzadu nevozíš často dospělé, nebo nepotřebuješ kombík na kočárek apod >:-[]
Obzvláště v té kovové šedé vypadá super
[odkaz]
Na Éčku se mi moc nelíbí ty přehnaně velké zadní světla :-( A co nové Audi A6? :-)
[odkaz]