BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 05.02.11 20:31
« Re: jarní oživení
Bohužel Thomasino, pravidla byla jasně daná >:D >:D Ale klidně tě pak v brně svezu ;-)
Jinak co bych viděl na testu Fabie RS? >:D Zajímá mě to asi jako hlad v Africe... No a co je lepší M3 vs. C63 AMG taky vim... v podstatě by to bylo mrhání časem se na to koukat >:-[] >:-[] -
Poustnik 04.02.11 22:21
« Re: větraný sedačky
Myslíš finančního ředitele Pověste Seng Bank?
Já jsem pan Patrick KW Chan výkonný ředitel a finanční ředitel Pověste Seng Bank Ltd, Hong Kong.
Mám lukrativní obchodní návrh společného zájmu podělit se s vámi;
to zahrnuje převod velké částky peněz.
Dostal jsem váš odkaz v mém hledání ten, který vyhovuje mé navrhované obchodní vztah.
Máte-li zájem o spolupráci se mnou, kontaktujte mě přes můj soukromý e-mail (patrickmrchan97@yahoo.com.hk) pro více informací
Vaše nejbližší reakci na tento dopis ocení.
Pan Patrick Chan
>:D -
Poustnik 04.02.11 10:50
Já zrovna zase vyhrál milion, tak ti klidně půlku dám, ať nemusíš řešit ten dojezd a nějak to pude, ne?
Vaše e-mailová adresa připojené k letence číslo v první kategorii naší propagace, byli vítězové vybrán počítačový systém, natažený od firem a jednotlivců e-mailové adresy worldwide.The remíz bylo oficiálně oznámil 31.ledna, se 2011.You proto byla udělena paušální částku ve výši € 1.000.000.00 (jeden milión eur), což je vítězný vyplácet pro kategorii winners.Below jsou vaše zvítězit dat:
>:D >:D >:D -
positivemind 04.02.11 06:23
Už 2 noci nemůžu spát a pořád ještě nevím, jestli 500 nebo 350 :-( pětistovka si mě doslova omotala kolem prstu, zvuk, výkon, image... už mi dokonce telefon vyzvání zvukem toho motoru a pořád si to jak závislák pouštím na aparatuře >:D jenže nájezd na nádrž je kolem 400km, což je fakt žalostný na to, že je to cestovák a ne kupé na okresky - stavět na dálnici u každý třetí pumpy mě fakt nebaví. Navíc když to ženu kolem 160, už to nepříjemně stoupá a dojezd může klesnout na asi 200km. Zatraceně, jak se mám pak rozhodnout?
Takže to zatim rozumově vypadá na 350, která by měla najet kolem 600km, což už je podstatně lepší.
Kamaráda (XF 4.2 atmosféra) to už dohnalo tak daleko, že se snaží se té bestie zbavit a koupit si něco s nejslabším dieselem 8-s (snad ne S-class s 250cdi :-O )
@Thomasino A jak to dopadlo? M3 vs AMG - lepší ovladatelnost, nižší výkon proti horší ovladatelnosti a bestii?
Jako další zajímavý test (i když ne crash a ne auta) je tohle [odkaz] - ten smích je hrozně návykovej