BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 06.02.11 15:20
« Re: jarní oživení
Thomasino, když jsi vybíral ty semislicky, nekoukal jsi i na Kuhmo Ecsta XS KU36?? Jen ted koukam, ze se nedela velikost na M3 pro zadek ;-\ :no:
Ted koukám, že pokud chci semislick a nechci menit kola, tak budu muset objednat Yokohama Advan Neovo AD08... Ale ty se v evropě neseženou ;-\ :no: :no: No, ještě prošetřim jaké rozměry pneu se na ty stávající kola narvou... Stejnak je budu shánět až po této sezone :-| ;-) -
Thomasino 06.02.11 12:41
Vybírám mezi Contíkami CSC5, CSC3 (podle dostupnosti a ceny, ale vypadá to nyní spíše na nové CSC5) a ještě jsou ve hře Pirelky P Zero...
Ale na okruh už mám na cestě semislicky Kumho Ecsta KU15 MX - ale jen na předek. Uvidíme jak se to bude chovat. Buď se změnší nedotáčivost a bude to neutrální, nebo to bude na limitu přetáčivé >:-[] >:-[] -
Thomasino 06.02.11 00:03
A jo, už si vzpomínám. Vylepšení násadou od koštěte >:D >:D
Tak to je pak jasný... Díky.
Mám o čem přemýšlet... Nejdříve stejně musím našetřit na nové pneu, pak na akci Itálie, případně víkend na Ringu atd. Možná ale časem raději půjdu do té: GOPRO HD Motorsports HERO.
Ale pro začátek ten jednoduchý držák na stávající kameru zevrnitř za přední sklo možná koupím, 9 stovek snad zvládnu...
Dobrou všem :-) -
Wiii 05.02.11 23:50
>:D >:D Jo, to mi spadlo, ale ne chybou držáku, ale vinou mé úpravy.
Jak můžeš vidět, tak ta nožička není extra dlouhá (tak 10-15cm) a já potřeboval aspoň metr a půl od auta, aby to vypadalo dobře na fotkách (mnohem větší páka) . Takže jsem si upravil násadu od koštěte a pak to ještě přitáhnul pleteným lankem na dva další body na autě, ale jedno z těch lanek se přetrhlo a tak moje konstrukce neměla dostatečnou podporu a spadlo to k zemi - tehdá to naštěstí odnesla jen ta kovová koncovka od Delkinu ;-) Foťáku se nic nestalo...
Jinak ideální je to přilepit na spolujezdcovo okénko a do boku to nasměrovat :-) Ale venku to taky drží :-) Ty přísavky jsou opravdu kvalitní ;-)
PS: Jo, mám tu na dvě přísavky :-) Clovek nikdy neví >:D -
Thomasino 05.02.11 22:51
Corsu si samozřejmě moc dobře vybavuji, moc se mi líbila :-)
Je pravda, že pokud bych sehnal přísavku, co udrží moji kameru (má jen asi půl kila), navíc se dá ta kamera opřít o palubku a přísavka to jen v nejhorším přidržovat, tak na okruh a výlety do Itálie apod by to stačilo. Jako trvalé zaznamenávání pro případ nějaké nehody to ale nejde používat stále...
Ale na je pak ideální třšba takováto výrazně levnější kamera:
[odkaz]
nebo tato:
[odkaz]
-
Wiii 05.02.11 22:40
Ahoj, já mám jen držák se dvěmi přísavkami (do 2,5kg) a na tom svuj normální Fujifilm S2000HD >:D Držák stojí asi dva litry (do 2,5kg) a s jednou přísavkou (myslim že do 1,8kg) je za polovic a dáš tam jakýkoliv foťák nebo kameru... ;-)
Tyhle kamery jsou ale super, jsou kompaktní, ale taky stojí o dost více ;-\ :no: Ta GoPro HD je v tý červený Corse co byla na podzim v Brně (jestli si ji vybavuješ) a funguje to skvěle, ale primárně jsou to samolepící držáky, které si vylepíš různě po autě a prostě tam zůstanou, ale možnost přísavky tam je taky.... ;-) -
Erl 05.02.11 22:25
zas tak malý to není >:D >:D ty obrázky trochu klamou...
já to např kupoval z usa a i včetně poštovnýho mě to vyšlo o dost levnějc (jinak bych to býval nekupoval)
neříkám, že 60fps by nebylo lepší, ale natáčel jsem s tím driftování, nějakej on-board, snow kiting a i jízdy po městě s kamerou na karoserii nebo nárazníku a vše je v pohodě :-) samozřejmě to nebude jako z tohohle [odkaz] >:D >:-[] -
-
Erl 05.02.11 22:02
mám pocit že umí, ale na 100% jistej si nejsem...
tahle to bude umět určitě [odkaz]
BTW v ČR je to hrozně drahý...
na YT je dost videí z tý kamery... jediný co mám někde nahraný je tohle [odkaz] konkrétně ty terénní vložky...
Z praktickýho hlediska - výhodou je display, otočný objektiv, jednoduchá výměna SD karty a baterky, voděodolnost a dálkové ovládání... Ohledně těch fps jsem žádnej problém nezaznamenal, vše je krásně plynulé, ale slowmotion jsem z toho ještě nezkoušel (a nemyslím že by to bylo až tak potřeba pro on-boardy)