BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto OS

OS 06.02.11  19:17

« Re: jarní oživení

CSC5 neber, neco jsem s nima najel na okruhu v Pisku a vubec se s nima neda brzdit :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.11  17:44

HA !! Chyba. Přehlédl jsem se... Já mám objednané ty novější a prý lepší KU36 XS !! :yes:

Co ty tam máš za rozměr? 18" 245/40?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.02.11  15:20

Thomasino, když jsi vybíral ty semislicky, nekoukal jsi i na Kuhmo Ecsta XS KU36?? Jen ted koukam, ze se nedela velikost na M3 pro zadek ;-\ :no:

Ted koukám, že pokud chci semislick a nechci menit kola, tak budu muset objednat Yokohama Advan Neovo AD08... Ale ty se v evropě neseženou ;-\ :no: :no: No, ještě prošetřim jaké rozměry pneu se na ty stávající kola narvou... Stejnak je budu shánět až po této sezone :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.11  12:41

Vybírám mezi Contíkami CSC5, CSC3 (podle dostupnosti a ceny, ale vypadá to nyní spíše na nové CSC5) a ještě jsou ve hře Pirelky P Zero...
    Ale na okruh už mám na cestě semislicky Kumho Ecsta KU15 MX - ale jen na předek. Uvidíme jak se to bude chovat. Buď se změnší nedotáčivost a bude to neutrální, nebo to bude na limitu přetáčivé >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 06.02.11  01:35

Jaké pneu na GTI kupuješ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.11  00:03

A jo, už si vzpomínám. Vylepšení násadou od koštěte >:D >:D
    Tak to je pak jasný... Díky.
    Mám o čem přemýšlet... Nejdříve stejně musím našetřit na nové pneu, pak na akci Itálie, případně víkend na Ringu atd. Možná ale časem raději půjdu do té: GOPRO HD Motorsports HERO.
    Ale pro začátek ten jednoduchý držák na stávající kameru zevrnitř za přední sklo možná koupím, 9 stovek snad zvládnu...
    Dobrou všem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.02.11  23:50

>:D >:D Jo, to mi spadlo, ale ne chybou držáku, ale vinou mé úpravy.

Jak můžeš vidět, tak ta nožička není extra dlouhá (tak 10-15cm) a já potřeboval aspoň metr a půl od auta, aby to vypadalo dobře na fotkách (mnohem větší páka) . Takže jsem si upravil násadu od koštěte a pak to ještě přitáhnul pleteným lankem na dva další body na autě, ale jedno z těch lanek se přetrhlo a tak moje konstrukce neměla dostatečnou podporu a spadlo to k zemi - tehdá to naštěstí odnesla jen ta kovová koncovka od Delkinu ;-) Foťáku se nic nestalo...

Jinak ideální je to přilepit na spolujezdcovo okénko a do boku to nasměrovat :-) Ale venku to taky drží :-) Ty přísavky jsou opravdu kvalitní ;-)

PS: Jo, mám tu na dvě přísavky :-) Clovek nikdy neví >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  23:42

Díky moc, Vojto! :yes: Ty máš tu na dvě přísavky? Ale říkal jsi, že ti s tím foťák spadl. V čem byl tenkrát problém? Nerad bych dorzbil kameru za 12T :-(
    Ale na okruh apod za přední sklo dolů by to stačilo, než našetřím na pořádnou...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.02.11  23:35

Pokud ti to tak bude stačit - [odkaz] nebo levnejsi [odkaz]

Dela se k tomu jeste pak ruzny prislusenstvi, ale pro nas to staci takto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 05.02.11  23:28

wii-jen jsem hodil mladou domu, prohral kapaliny na prazskym okruhu a pak se projel jen po okoli..nic zvlastniho :-) ..

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  22:51

Corsu si samozřejmě moc dobře vybavuji, moc se mi líbila :-)
    Je pravda, že pokud bych sehnal přísavku, co udrží moji kameru (má jen asi půl kila), navíc se dá ta kamera opřít o palubku a přísavka to jen v nejhorším přidržovat, tak na okruh a výlety do Itálie apod by to stačilo. Jako trvalé zaznamenávání pro případ nějaké nehody to ale nejde používat stále...
    Ale na je pak ideální třšba takováto výrazně levnější kamera:
    [odkaz]
    nebo tato:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 05.02.11  22:40

Ahoj, já mám jen držák se dvěmi přísavkami (do 2,5kg) a na tom svuj normální Fujifilm S2000HD >:D Držák stojí asi dva litry (do 2,5kg) a s jednou přísavkou (myslim že do 1,8kg) je za polovic a dáš tam jakýkoliv foťák nebo kameru... ;-)

Tyhle kamery jsou ale super, jsou kompaktní, ale taky stojí o dost více ;-\ :no: Ta GoPro HD je v tý červený Corse co byla na podzim v Brně (jestli si ji vybavuješ) a funguje to skvěle, ale primárně jsou to samolepící držáky, které si vylepíš různě po autě a prostě tam zůstanou, ale možnost přísavky tam je taky.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  22:31

A kolik tě to vyšlo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 05.02.11  22:27

Točil jsem onboard na iPhone 4 a taky je to v pohodě, obraz není trhanej - 720p na 30fps...
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 05.02.11  22:25

zas tak malý to není >:D >:D ty obrázky trochu klamou...

já to např kupoval z usa a i včetně poštovnýho mě to vyšlo o dost levnějc (jinak bych to býval nekupoval)

neříkám, že 60fps by nebylo lepší, ale natáčel jsem s tím driftování, nějakej on-board, snow kiting a i jízdy po městě s kamerou na karoserii nebo nárazníku a vše je v pohodě :-) samozřejmě to nebude jako z tohohle [odkaz] >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  22:15

A kde to není tak drahý? Ta HD170 Stealth už vypadá lépe ;-) 30 fps není moc, ten pohyb je lehce trhaný :-( 60 fps by bylo o něco lepší, ale taky bych asi "přežil" i těch 30 fps.. Je to fajn malý a lehký... Normální kameru za př. sklo neuchytím :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 05.02.11  22:02

mám pocit že umí, ale na 100% jistej si nejsem...
    tahle to bude umět určitě [odkaz]

BTW v ČR je to hrozně drahý...

na YT je dost videí z tý kamery... jediný co mám někde nahraný je tohle [odkaz] konkrétně ty terénní vložky...
    Z praktickýho hlediska - výhodou je display, otočný objektiv, jednoduchá výměna SD karty a baterky, voděodolnost a dálkové ovládání... Ohledně těch fps jsem žádnej problém nezaznamenal, vše je krásně plynulé, ale slowmotion jsem z toho ještě nezkoušel (a nemyslím že by to bylo až tak potřeba pro on-boardy)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  21:51

A zkušenosti jaký? Super? Ta vypadá taky dost dobře :yes:
    Umí to taky 60 fps v nižším rozlišení? To tady nevidím :-(
    [odkaz]

Máš nějaký video z okruhu tiuto kamerou? Pošli pls odkaz.
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 05.02.11  21:43

Thomasino - GoPro je dobrá, ale osobně používám Drift 170HD :-! :yes: je to zajímavá a v celku šikovná hračka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.02.11  21:34

Samozřejmě že jsem se spíše díval na tu M3 :-) MB mě nijak moc nikdy nebraly..
    WII - ty máš tohle, nebo něco jiného? Přemýšlím o tom ;-)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…