BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:45

« Re: Svolávám teplomety :P

wii: BMW jsem stihl všechny ale ten Leon dal zabrat
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:44

Kysky : O HTP jsem přemýšlel ale rychlost dopravy/spotřetřeba není ideální poměr u toho to vozu na každých 300 kilometrů natankovat plnou ;-\ se stejným stylem jízdy jak teď jezdím s 2,4 JTDm ;-)
    p.s. to co píšeš mě taky okouzlilo proto bylo chvilku doma >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:41

Kysky: A co VINko vytetovaný na čele? . .i Indky mají jasné poznávací znamení (červená tečka) něco jako Vy se nachazíte zde! >:D >:-[] . . .Jako na mapě

Jinak tenkrát jsem měl nepřátel >:D :-(, nikdo mě nechápal, nikdo nevěřil. Důkaz místo slibů mám old spayce! Čuchni si >:D >:-[]
    p.s. V říčanech prodáno jezdí kolem toho Wii-poptej se a koukni do techničáku na původního majitele (půl roku jsem Z4 vlastnil)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:41

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:39

Řezník: Jojo, já si pamatuju že jsi mi před nějakým měsícem psal že jsi ho měl několik týdnů. Ale auto to bylo moc hezký :-) :yes: A zvuk famózní! :yes: >:-[] No HTP je snad lepší si koupit než pučovat v půjčovně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:36

Řezník: >:D >:D Tak tojo :yes: >:D RČ to je vlastně jako RZ :-) jsem se před pár dny s kámošem bavili o to že by měl od narození každej člověk dostat svoj iSPZ a tu vozit na svých autech. Ale nakonec jsme došli k závěru že je to blbost, protože mimino si nevymyslí hezkou spz a kdyby bylo nakombinový 2písmena z jména + 2písmena z příjmení a takhle by se to naplnilo, tak by to kolikrtá vypadalo fakt blbě >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:34

Řezník: koukám že jsem to byl já a Kubyyyk :yes: >:D
    Tohle sem ifakt povedlo: "mě jenomtak nepřesvětčíš že je to tvoje.!! já říkám Fake!!! fotografie jsou z předváděcí jízdy, kterou si může zamluvit každej člověk možná i pes,kočka,kůň,osel,bizor,zzubr,býk, aj.
    a jinak k praktičnosti, jestli je to opravdu tvoje což pochybuju, tak sis neměl kupovat sport'áka když chceš velký interiér ve voze." jak jsem četl to kdo si může zařídit zkušební jízdu, já se stlemil tyjo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  13:34

Aha >:D A máš i můj? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:33

Wii: kopíroval jsem klíče
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:32

Ten Mergl byl omyl to jsem přei uznal >:D . .už si nebudu půjčovat takové auta v půjčovně mi nechtěli svěřit HTP a to jsem se na ní těšil >:D :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  13:32

To je pravda, ani naSrni jsem ho nevidel, porad postaval za rohem >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:30

Zino: >:D >:D Já jsem Řezníka viděl, ale nevím, jestli není opravdu Fake! ten člověk přijel místo v Z4 tak v C63 >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:29

Zino ehm tak já ti toho Leona z půjčovny taky nebudu věřit >:D >:D >:-[]

Kysky: Ty byly trochu později ale jedni z prvních. . .Ty a poustnik (nebo jak) jste se do mě pouštěli >:D
    p.s. stát mi kdysi dávno přidělil rodné číslo pche a pak že moje osoba je fejk >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.10  13:26

reznik kysky mal pravdu ty si fejk nikto ta nikdy nevidel >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:25

Řezník: Aha. No to bylo asi kvůli tý fotce... Já si pamatuju z prvních fotek tuhle: [odkaz] a tuhle [odkaz]
    A pak si pamatuju tuhle fotku: [odkaz] že se mi hoodně líbila ta série co v ní byla tahle fotka. Jsem myslel že jsi měl červenou Z4 M, když vidím fotky, tak mi došlo že červenou měl jeden kluk z jinýho serveru...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:21

Řezník: Tak jsem se kouknul na poslední stranu SZ a koukám tam ty SZ byly fakt krutý některý, samá kritika že dávám nižší známky než jsou ostatní zvyklí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:21

Kysky: Byla tam jedna ilustrační fotka ale recenze stejná jako teď jen víc chyb(gramatických) :-) . .Psal jsem jak jsem měl problémy s netem(i v recenzi to bylo) mě to furt odhlašovalo :-O
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.02.10  13:17

reznik-tak to je dobry >:D >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:17

Řezník: >:D >:D >:D >:D Fakt jo? >:D No tak na to si moc nevpomínám... >:D Zato se omlouvám :yes: Ale jestli si pamatuju, to bylo asi že jsi měl krátkou recenzi a pár fotek mobilem ne?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:16

Wii: No jako pro slabé pc je to něco úžasného, navíc ty káry v jiný hře která by mi šla, nenajdeš ;-) Ale jet po okraji oceánu s Murcielagem LP640 Roadster, to je vzrůšo >:D >:D >:D Ale ještě kalím M3 Challenge, ale už mín... až mě trochu přestane bavit WR2 tak pudu zase do BMW ;-) :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…