BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ReznikCZE 23.02.10 13:44
« Re: Svolávám teplomety :P
Kysky : O HTP jsem přemýšlel ale rychlost dopravy/spotřetřeba není ideální poměr u toho to vozu na každých 300 kilometrů natankovat plnou ;-\ se stejným stylem jízdy jak teď jezdím s 2,4 JTDm ;-)
p.s. to co píšeš mě taky okouzlilo proto bylo chvilku doma >:D -
ReznikCZE 23.02.10 13:41
Kysky: A co VINko vytetovaný na čele? . .i Indky mají jasné poznávací znamení (červená tečka) něco jako Vy se nachazíte zde! >:D >:-[] . . .Jako na mapě
Jinak tenkrát jsem měl nepřátel >:D :-(, nikdo mě nechápal, nikdo nevěřil. Důkaz místo slibů mám old spayce! Čuchni si >:D >:-[]
p.s. V říčanech prodáno jezdí kolem toho Wii-poptej se a koukni do techničáku na původního majitele (půl roku jsem Z4 vlastnil) -
David Silver 23.02.10 13:36
Řezník: >:D >:D Tak tojo :yes: >:D RČ to je vlastně jako RZ :-) jsem se před pár dny s kámošem bavili o to že by měl od narození každej člověk dostat svoj iSPZ a tu vozit na svých autech. Ale nakonec jsme došli k závěru že je to blbost, protože mimino si nevymyslí hezkou spz a kdyby bylo nakombinový 2písmena z jména + 2písmena z příjmení a takhle by se to naplnilo, tak by to kolikrtá vypadalo fakt blbě >:D :yes: -
David Silver 23.02.10 13:34
Řezník: koukám že jsem to byl já a Kubyyyk :yes: >:D
Tohle sem ifakt povedlo: "mě jenomtak nepřesvětčíš že je to tvoje.!! já říkám Fake!!! fotografie jsou z předváděcí jízdy, kterou si může zamluvit každej člověk možná i pes,kočka,kůň,osel,bizor,zzubr,býk, aj.
a jinak k praktičnosti, jestli je to opravdu tvoje což pochybuju, tak sis neměl kupovat sport'áka když chceš velký interiér ve voze." jak jsem četl to kdo si může zařídit zkušební jízdu, já se stlemil tyjo! >:D -
ReznikCZE 23.02.10 13:29
Zino ehm tak já ti toho Leona z půjčovny taky nebudu věřit >:D >:D >:-[]
Kysky: Ty byly trochu později ale jedni z prvních. . .Ty a poustnik (nebo jak) jste se do mě pouštěli >:D
p.s. stát mi kdysi dávno přidělil rodné číslo pche a pak že moje osoba je fejk >:D -
David Silver 23.02.10 13:25
Řezník: Aha. No to bylo asi kvůli tý fotce... Já si pamatuju z prvních fotek tuhle: [odkaz] a tuhle [odkaz]
A pak si pamatuju tuhle fotku: [odkaz] že se mi hoodně líbila ta série co v ní byla tahle fotka. Jsem myslel že jsi měl červenou Z4 M, když vidím fotky, tak mi došlo že červenou měl jeden kluk z jinýho serveru... -
David Silver 23.02.10 13:16
Wii: No jako pro slabé pc je to něco úžasného, navíc ty káry v jiný hře která by mi šla, nenajdeš ;-) Ale jet po okraji oceánu s Murcielagem LP640 Roadster, to je vzrůšo >:D >:D >:D Ale ještě kalím M3 Challenge, ale už mín... až mě trochu přestane bavit WR2 tak pudu zase do BMW ;-) :-)