BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  14:50

« Re: Sekce tuning

Řezník: >:D >:D >:D >:D Tak to je slušná hláška!!!! >:D >:D >:D >:D No Italii jsem neviděl nikdy nikde, ale moc se mi z obrázků nelíbí... ;-\ Radši Californii nebo Fiorano. Když už Ferrari. Ale než Ferrari tak Lambo anebo "úplně" levný BMW :-) :yes: :-!

edit: no asi je tady víc teplometská atmosféra ;-) >:D Ke mě se už taky nepíše...
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:47

Já jen mluvím o levnějších variantách nesmíme bejt hamty hamty ať mám víc než tamti >:D
    nebo 458 Italia >:D
    p.s. Proč tady wii-mu zaplňujem recenzi když já jí mám poloprázdnou >:D . .lepší atmosféra? ;-\ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  14:46

Řezník: No jako valentino je borec! :-) Tu práci (projíždět se Lambama) mu závidím :-) :yes: :yes: Ale jako že to měl těsný jako svině :yes: ;-) Mě by taky Maserati stačilo, ale Lambo je Lambo :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:44

To ambo teda jako mňam . .Já chcu taky takový služebák! >:D vlastně ne stačilo by mi GranTurismo nebo Quatroporte GTS plosím!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  14:35

Řezník: >:D >:D Ale tak v realitě by člověk neriskoval jako ve hře ;-) [odkaz] >:-[]

Jinak něco podobného jak jsi říkal, akorát s Veyronem [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:34

To zino: >:D >:D při té srážce jsem skončil dost daleko od auta takže v pohodě (jen tvrdší přistání) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.10  14:29

reznik pises akoby si s tym mal skusenosti >:D no lamba budu zrejme kvalitne auta ziadne znaky po nehode na tebe nebolo vidiet >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:28

To věřém že realita je lepší . .není nad to vrazit s Lambem do stěny v maximální rychlosti >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  14:24

Řezník: Jojo, v růžovým supersportu je to nejlepší :-) No a jet v roadsteru do Egypta, to je parádní výlet :-) Ale realita je ve všem lepší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:22

Kysky: Tak to se dneska paří? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.10  14:17

wiicko ale preco si dal dole ten M znak ? ved to je krasnych 1000 koni >:D teda aspon myslim ze M je v rimskej ci akej to abecede 1000
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  14:08

Růžovou místo bílé... :yes: :-! [odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  14:01

« Re: Svolávám teplomety :P

Neboj Jmenoval jsem se Sir Jeremy Clarkson >:D . . .snad ho nebudou hledat :-( ale říkali že mi jde čeština docela dobře >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  13:59

Rízek:
    Jo Cupra to je dělo.. Halóóó FRPE, mluvíme tu o tvém autě >:D >:D bejt tebou, tak se někam schovám, ten klíček jim fungovat nebude >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  13:58

Chobote kdepak.... >:D Mám zázračný tuning a to číslo s K je počet koní >:D Přesněji to najdeš v popisu vozu vedle profilovky >:-[] >:-[] Jinak já za ten Super tuning nic neplatil, byl v ceně >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ReznikCZE

ReznikCZE 23.02.10  13:55

wii: Mě to vysvětlovat nemusíš Rusští bratři to s radostí odkoupily zejména na tu Cupru byly natěšený
    p.s. nakonec jsem je přesvědčil že Si je jen 2600 kusů >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  13:53

Reznik:
    Mas tam dva stejné, mám tam nahraný druhý klamný signál... A to Ypsiho signál, už jsem si ho zkopíroval jednou na motokárách >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 23.02.10  13:52

« Sekce tuning

A to číslo s K (Bílé kroužky pro denní svícení namísto žlutých (15k), pedály Sparco (70k), brzdové třmeny v červené (30k).........) znamená kolik to stálo tisíc, jo?? Tak to máš pěkně drahej kár >:D >:D 785 tisíc jenom v tuningu. To sis mohl koupit ty SIčka dvě >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:51

Řezník: Jono, oni všichni říkají že HTP nemá výkon a že re a žere.
    No no koho by neokouzlil takový vzhled a takový zvuk :-) :yes: Já bych neodolal ani dnes ikdyž vím že někdo koho znám ho dal pryč.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  13:46

Řezník: >:D No VIN to by nevypadalo nejlíp... >:D ale asi by nebylo sra.ní se s přihlašováním aut >:D >:D ;-) jakože mají barvu tečky podle kraje? >:D >:D

No ono v tý době tady tolik dobrých uat nebylo, takže lidi nevěřili :-)
    samozřejmě já již věřím že nejsi Fake ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…