BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.02.11  20:42

« Re: Něco od Sysoje

Však já to vím,co jsi měl na mysli,aspoň jsem si vyzkoušel,že mi PC výborně funguje a včas mi zabliká,dnes už 2 x (1 x Autofun a 1 x MACZ) :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.02.11  20:33

Mojito, tady nejde vůbec o GT-R a to nešlo ani v diskuzi u Sysla Psojeda, jde tam o osobnost člověka, který to auto prezentuje... Skoro bych řekl, že kazí tomu autu jméno >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.02.11  20:31

Moje PC mi začalo varovně blikat,že se někde něco děje, v čem je namočené moje milované GT-R. :-O
    Koukám,že mám varování nastaveno správně :yes:

btw : Sysoje jsem taky někdy nechápal :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.02.11  20:24

Jinak ted mi doslo co to tam v té části mele o TDIčkařích >:D >:D Všaj je všeobecně známo, čím pan Sysel Psojed jezdil a co s tím autem provedl za nechutnost!!

"...koncernové či podobné 4válcové TDI s "brutálním" krouťákem nebo...." "...malá podskupinka s vozy ne moc drahými a za každou cenu výstředními..." U to začínám chápat, pan Sysel nám dává svuj popis!!! [odkaz] (Syslíkova ex silniční střela) No pletu se snad? >:D >:D :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 07.02.11  19:56

Možná lepší to nechápat >:D ..zajímalo by mě, jak je pan Sysoj úžasný na silnicích ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.02.11  19:36

Zábavné >:D >:D

Taky jsem to moc nepochytil.... pan HUF nágl se opět projevil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 07.02.11  19:07

no sysoj je opravdovy klasik >:D :no:

asphalte-tomu textu prece ani nemuzem rozumet..sysoj je prece jinde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 07.02.11  17:19

ja se priznam, ja na pana nestacim. Ja tomu vubec nerozumim, nemuzu najit hlavu a patu toho textu. Ja rozumim jen tomu chcani co na me chtel vykonat.
  • 00 Reagovat !

foto Ajin-MoDo-Team-

Ajin(MoDo Team) 07.02.11  16:35

« Něco od Sysoje

Nedávno jsem se u Thomasina zajímal, kde je recenze na GT-R, tady jsem pod Liborovou recenzí na X3 z Auto.cz našel Sysojovu odpověď, tak si kluci přečtěte co jste zač:
    02.02. 00:53 Sysoj Psojič
    Pár lidí mi na SZ napsalo, proč jsem odstranil recenzi svého Nissanu GT-R. Po půl roce, kdy jsem sem zavítal a početl si, jsem se neopanoval, nedokázal se nepřihlásit a neodpovědět všem veřejně a najednou.

To se stalo proto, jaká je tu koncentrace Z M R D Ů ! ! !

Když zde po čase čtu v poho recenzi a pak v zápětí reakce, je mi jasné, proč kolem sebe denně potkávám takové množství chudáků.
    Omlouvám se výjimkám, které jako obvykle potvrzují pravidlo, ale tohle tady je děs. Sonda do naši motoristické veřejnosti, jak prase.
    Záměrně se nezapojím do diskuse, protože je to zbytečné.
    Nevím, proč si utkvěle představuji, že mají tito zdejší kverulanti koncernové či podobné 4válcové TDI s "brutálním" krouťákem nebo v horším případě nějaké staré harampádí libovolného typu (+ malá podskupinka s vozy ne moc drahými a za každou cenu výstředními).
    Asi je to dlouhá geneze párování výrazů obličejů řidičů s vozidly, ve kterých jedou a představou, jaká chátra tu píše :no:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.02.11  15:47

« Re: jarní oživení

Podle fotek bych taky řekl, že to jsou tyhle 17":
    [odkaz]
    Pak by to ale neměly být CSC5..., nevychází ani těch 17", ani to max. profilové číslo 40.
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 07.02.11  07:18

rozmer presne nevim... uz je to davno a bylo to pujcene auto. podle fotek jsou M paketove 17 a to nejak nesedi s tim co pises ( nejmene 18 ). ale jsem si jisty ze jsem jezdil na CSC5. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.02.11  23:42

Tak já vám pak v dubnu řeknu, jak se chovají na živo a jak se mi zdají proti Potenzám RE050 ;-) :-) A už se kluci nehádejte :-!
    WII - už jsem taky prošel za ty roky hodně testů a koupil hodně pneumatik, ale mohu říct, že testy většinou nekecají, zvláště pokud se v různých testech objevují na špici ty samé gumy ;-) Vybírám si podle nich a také mám možnost občas jezdit na služebních autech na průměrných a podprůměrných gumách (Dunlop SP01, Kleber zimní i letní, Barum apod.) a troufám si říct, že rozdíly jsou opravdu poznat :-) Samozřejmě drobné detaily nepoznáš, pokud nepřezuješ z jedněch pneu na druhé pneu hned za sebou a nemáš mezi tím zimní sezonu... Po zimě se zdají každé hlučné, tvrdé a "perfektně sedící" v zatáčkách >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.02.11  23:21

To myslíš vážně s tím 318i... :-O
    Já OSe neznám, přesto nechci nijak zpochybňovat jeho osobní zkušenosti, proto jsem se ho taky nejdřív normálně zeptal, jestli si je těmi CSC5 jistý a v jakých rozměrech a na čem to zkoušel...
    Díval jsem se pro jistotu znovu na tu specifikaci a je to opravdu tak:
    Rychlostní kategorie ZR
    Průměr ráfku: 18" – 23"
    Šířka pneu: 225 – 325
    Profilové číslo: 40 – 25
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.02.11  23:16

Ok, kolik lidí s C63 AMG jezdí na okruh a kolik jich na okruh nikdy nepřijede? ;-) Zrovna C63 AMG si ani jednou nevybavuju ;-) Uvidíme jak to myslel OS, je taky možné že to myslel úplně jinak.. BTW, bylo to na E90 318i >:D Tak jestli nedokázala fungovat ta guma na okruhu na tomto voze, pak jsem zvědav jak bude fungovat na něčem rychlejšim ;-)

Jinak já tyhle testy fakt moc neberu... ;-) Osobně radši dám na OSe, s kterým se znám a který ji vyzkoušel naživo, než na to co napíšou v jakémsi testu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.02.11  23:08

Ano, ale testy sportovních pneu se běžně dělají na uzavřených tratích, případně okruzích (neříkám, že hned deset kol v kuse a "nadoraz") a zrovna CSC5 není úplně běžná sport. pneumatika, jako je spíš právě třeba CSC/CSC2/CSC3. Ty ani přímo nenahrazuje (spíš doplňuje) a třeba na rozdíl od nich se ani nemá dělat v menších rozměrech (minimální šířka 225, minimální průměr 18" a maximální prof. číslo 40) a má "individuálně zakomponovány specifické požadavky pro přední a zadní nápravu" (ano, brát s marketingovou rezervou). To že je testovali zrovna na AMG C63 asi taky trochu naznačuje, že nejde o úplný "meinstream" mezi letními pneu. Pokud by se s takovou pneu nedalo (i na okruhu) slušně brzdit, nebylo by to zrovna u takové pneu příliš akceptovatelné... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.02.11  21:53

Já neřekl že je odsuzuju, ale nebrat názor novinářů jako dogma!! To je to co chci říct!!! ;-) :yes:

Jinak okruh je epizoda sama pro sebe - pochybuju, že novináři testují pneumatiky při takových provozních teplotách, jaké mají při jízdě na okruhu... ;-) Takže metodika testů pro použití na běžné silnici může být pro ně výhodná, ale při extrému čili na okruhu to může být propadák ;-)

A pro nás co to používají i na okruhu a je to pro nás důležité je to hodně podstatný poznatek ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.02.11  21:47

Neboj, já je časem určitě vyzkouším, jsou to jedny z mála Conti, které zatím "osobně neznám". Pokud ve srovnávacím testu 7mi obdobných pneu různých značek, označí ti "tupí novináři" něco za silnou stránku, doporučuješ raději věřit pravému opaku, jen na základě jednoho názoru v diskusi na netu... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.02.11  20:59

Pořád vám to říkám, tak už mě konečně poslouchej WL >:D A to co se týče pneumatik tak vozidel - přestaňte se tolik řídit žvásty nějakých tupých novinářů a vyzkoušejte si ty gumy/auta osobně >:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.02.11  20:49

OS
    Byly to určitě CSC5? Zrovna "brzdy" totiž mají být jednou z nejsilnějších stránek téhle pneumatiky. Jaký to byl rozměr a na čem jsi to testoval?

Německý magazín Auto Bild sportscars (číslo 4/2010) testoval 7 různých značek vysokorychlostních letních pneumatik. Použit byl mix rozměrů 235/35 ZR19 (přední osa) a 255/30 ZR19 (zadní osa) na vozidle AMG C63.

Hodnocení ContiSportContactTM 5 P: "vorBILDlich" (vysoce doporučená)

O pneumatice ContiSportContactTM 5 P:

+ nejlepší brzdy na suchu i mokru
    + stabilní a vyvážené jízdní vlastnosti na suchu
    - tendence k přetáčivosti na mokru

"Nová ContiSportContactTM 5 P stanovila nová měřítka při brždění na suché i mokré vozovce, a přesvědčila stabilním chováním při jízdě na suchu."

"Brzdi ... a zastav!
    ContiSportContact 5 P u mě vyhrála na celé čáře,
    díky krátké brzdné dráze!“
    Roman Fenners
    General Manager, Development & Buying
    AC Schnitzer
    A division of Kohl automobile GmbH
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 06.02.11  20:41

Vzadu je rozměr 255/40 R18 a ten je problém a vpředu 225/45 R18, což nabízí každý ;-) Víceméně mi vychází pouze ty Yokohamy, ale možná jsem zapomel na nějakou značku - drahé značky jsem ani nezkoumal.. dokonce ani PilotSport CUP neni v tech rozmerech ;-\ :no: Ale možná hledám špatně ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…