BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:44

« Re: Sekce tuning

WII - zajímavá nabídka :-) Ale tento víkend ne, možná až bude o něco tepleji, tak by to šlo. Když vezmeme holky, bude to zajímavá čtyřka ;-) :-) Jak bude zase nad 10 stupňů, tak je to pro nás v poho, můžeme na procházky, trochu pojezdit auty apod. Tento víkend ale nestíhám.. Škoda..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:42

Wii: >:D >:D No to by byli, pokud by jsi tam ty děti fakt chtěl udělat >:D Co nevím? >:D Nějak nevím co myslíš že nevím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:38

Kysky:
    hlavně aby z toho nebyly třeba pso-lidi >:D >:D

Ty taky nic nevíš, to je hrozné >:-[] >:-[]

PS: není problém, posli mi na ICQ tvoje cislo a dám ti vědět až budu v Humpolci ;-) Ale nevim jestli pojedu s SIčkem
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:37

Wii: Až se budeš vydávat, možná bychom tě mohli někde zastavit na pár slov co myslíš? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:36

Thomasino:
    >:D >:D Neboj, ted to nekouří, leju tam 100 oktan a mám tam Castrol 0w40 >:D >:D

Jinak co kdyby jsme se domluvili na víkend a jeli do Humpolce :-) můžeme pokecat, zajít na oběd a kdybys chtěl, můžeme vzít přítelkyně a někam zajít.... Máme tam chatu s dost místem >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:35

Wii: Ahá >:D Tak to mu nezavidím! >:D Mít nick takový blbý značky... >:D V tom autě se všechno se.re! Takže v tom bych nikdy nešoustal když bych nechtěl udělat dítě, protož vždy se něco musí pos.rat v to mautě, takže by z toho byly děti >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:30

No hlavně že jste si to spolu kluci hezky užili >:D :yes:
    No jo kluci s baworáky spolu, že? ;-)
    Hele, odjeď někam s tím bávem, zase mi čudíš na čumák!! Měl jsem ho tak čistej ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:27

Thomasino:
    Leták v rozlišení 800x600 by se hodil >:D Na profilovku a propagaci ;-)

Malého Frpíčka jsem FRPEmu neochutnal >:-[] >:-[] Snad příště >:D >:D

Ano, trefil jsem do manželské postele, kde jsem s Ypsíčkem mým miláčkem spinkal (hajal, pinkal atp.) jako malinký chalánek >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:25

Kysky:
    Chci ho šoupat Renaultovi do... no to je jedno >:-[] >:-[] Jinak VaMPI to včéééra vyhrál za 6000 příspěvek >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:25

Leták nemám a doufám, že nebude potřeba! ;-) A trefil jsi do své postele nebo jste šli do Fpreho postele?? ;-) >:D A jakej byl Frpíček?? Sladkej a k sežrání?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:23

Wii: Počkej, kam co chceš šoupat? >:D >:D >:D >:D No ale před dvěmatisíciaosmseti příspěvky ne ;-) >:D

Vampi: >:D Já podle auta, jinak bych vůbec netušil >:D Sem si říkal, tu 320d jsem už viděl, pak když jsem si všiml videa s X6 tak mě to utvrdilo trochu víc že to budeš ty >:D Jsem si říkal že se rozrůstají členové tvého týmu a ono kuloví. Proč ses přejmenoval na renault? >:D :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:22

Thomasino:
    Ahoooj :-) Jo sraz to byl super a přiznávám, že první večer jsem neměl žádnou výdřž, ale pod stolem jsem neskončil, v klidu a po svých jsem s rozumemeodešel včas do hotelu do postele >:D >:D
    Jinak místo na sraz ještě nemám, doufám, že teď opadne ten sníh a pak se tam vydám :-) A už máš ten leták? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 23.02.10  20:20

« Re: přeji krásný teplý večer

ano kysky, jsem to já >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:19

Zino:
    Souhlas >:D >:D :yes:

Kysky:
    Jen přemýšlím jak se tam šoupnout >:D >:D Jinak Sumava se řešila celkem dlouho ;-)

VaMPI:
    Ahoooj pane :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:19

Nazdar WII, tak jaký byl teplý sraz na Šumavě?? Co jsem vás slyšel, tak jste měli asi už dost popito!! Kolik se vás válelo o půlnoci pod stolem? >:-[] ;-)
    Už se ti podařilo najít nějaký místo na sraz v dubnu?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:14

Kam jste zmizeli všichni teplometi? ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:05

Vampi? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:03

Wii: Tak se koukni ;-) Když dáš můj profil tak na zdi to hned bude ;-)

Zino: >:D >:D >:D >:D No jasný no, ale tohle je trochu něco jinýho ;-) >:D Taky bys chtěl ten screen asi vidět viď? Tak j ásem dám [odkaz] na to video. Je to asi od 9:30 do konce. Zelený LP550-2 Valentino Balboni, řízené Valentinem, všimni si tý brusky na zadní nápravě ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 23.02.10  20:00

« přeji krásný teplý večer

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:00

Wii: >:D Díky, uděláš mi tím radost :-) :yes:

No jako já se směju když to čtu hned na poprví >:D >:D Ale dalo mi zabrat najít nějaký příspěvky, jsem tam dal něco přes tisíc zpátky a tam se řešil nějakej sraz, tak jsem přidal o 1,5tisíce, ale nechtíc jsem si smazal jednu nulu za tím a tak jsem se divil jaktože se víc jak před dvěma tisíci příspěvky řešil sraz na Šumavě >:D pak jsem klikl že zvýším počet a hle, všiml jsem si že tam jsou jen tři čísla >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…