BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.02.10 20:44
« Re: Sekce tuning
WII - zajímavá nabídka :-) Ale tento víkend ne, možná až bude o něco tepleji, tak by to šlo. Když vezmeme holky, bude to zajímavá čtyřka ;-) :-) Jak bude zase nad 10 stupňů, tak je to pro nás v poho, můžeme na procházky, trochu pojezdit auty apod. Tento víkend ale nestíhám.. Škoda.. -
Wiii 23.02.10 20:36
Thomasino:
>:D >:D Neboj, ted to nekouří, leju tam 100 oktan a mám tam Castrol 0w40 >:D >:D
Jinak co kdyby jsme se domluvili na víkend a jeli do Humpolce :-) můžeme pokecat, zajít na oběd a kdybys chtěl, můžeme vzít přítelkyně a někam zajít.... Máme tam chatu s dost místem >:D :yes: :yes: -
David Silver 23.02.10 20:35
Wii: Ahá >:D Tak to mu nezavidím! >:D Mít nick takový blbý značky... >:D V tom autě se všechno se.re! Takže v tom bych nikdy nešoustal když bych nechtěl udělat dítě, protož vždy se něco musí pos.rat v to mautě, takže by z toho byly děti >:D >:D -
Wiii 23.02.10 20:27
Thomasino:
Leták v rozlišení 800x600 by se hodil >:D Na profilovku a propagaci ;-)
Malého Frpíčka jsem FRPEmu neochutnal >:-[] >:-[] Snad příště >:D >:D
Ano, trefil jsem do manželské postele, kde jsem s Ypsíčkem mým miláčkem spinkal (hajal, pinkal atp.) jako malinký chalánek >:D >:D >:D >:-[] -
David Silver 23.02.10 20:23
Wii: Počkej, kam co chceš šoupat? >:D >:D >:D >:D No ale před dvěmatisíciaosmseti příspěvky ne ;-) >:D
Vampi: >:D Já podle auta, jinak bych vůbec netušil >:D Sem si říkal, tu 320d jsem už viděl, pak když jsem si všiml videa s X6 tak mě to utvrdilo trochu víc že to budeš ty >:D Jsem si říkal že se rozrůstají členové tvého týmu a ono kuloví. Proč ses přejmenoval na renault? >:D :-O -
Wiii 23.02.10 20:22
Thomasino:
Ahoooj :-) Jo sraz to byl super a přiznávám, že první večer jsem neměl žádnou výdřž, ale pod stolem jsem neskončil, v klidu a po svých jsem s rozumemeodešel včas do hotelu do postele >:D >:D
Jinak místo na sraz ještě nemám, doufám, že teď opadne ten sníh a pak se tam vydám :-) A už máš ten leták? >:D >:D -
David Silver 23.02.10 20:03
Wii: Tak se koukni ;-) Když dáš můj profil tak na zdi to hned bude ;-)
Zino: >:D >:D >:D >:D No jasný no, ale tohle je trochu něco jinýho ;-) >:D Taky bys chtěl ten screen asi vidět viď? Tak j ásem dám [odkaz] na to video. Je to asi od 9:30 do konce. Zelený LP550-2 Valentino Balboni, řízené Valentinem, všimni si tý brusky na zadní nápravě ;-) :-) -
David Silver 23.02.10 20:00
Wii: >:D Díky, uděláš mi tím radost :-) :yes:
No jako já se směju když to čtu hned na poprví >:D >:D Ale dalo mi zabrat najít nějaký příspěvky, jsem tam dal něco přes tisíc zpátky a tam se řešil nějakej sraz, tak jsem přidal o 1,5tisíce, ale nechtíc jsem si smazal jednu nulu za tím a tak jsem se divil jaktože se víc jak před dvěma tisíci příspěvky řešil sraz na Šumavě >:D pak jsem klikl že zvýším počet a hle, všiml jsem si že tam jsou jen tři čísla >:D