BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:38

« Re: Sekce tuning

Hiace jakožto zadokola bez elektronických pomocníků to je pecka :yes: a byla bez turba! :-p
    S těma německejma testama bych byl vopatrnej. Taky je Kumho a Kumho. Něco přijde z ukrajiny, něco z koreje. Takže to kup a my pak uvidíme jestli si udělal správně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 23.02.10  21:35

o gumach mi ani neřikejte...sem zvědavý jak dopadnu, v patek jedu na geo ale připadam si jak bych jezdil po kolejích :-/

edit: Wii gayi co říkáš na Diesel BMW performance? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  21:31

Koukal jsem na ně v testech ADAC, AMS, AutoBild apod. Takový lepší průměr, ale na suchu byly v TOP5 ;-) Ale GOOD PRICE :-) Jo tak jestli jezdíš na okruh s Toyotou Hiace, tak to musí být pořádná zábava!! >:D >:-[] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:27

uprostřed týdne není žádnej problém, to se dá zabookovat třeba právě jen na hodinu nebo dvě. Já sem dneska zaplatil na tuhle sobotu, takže když si dáme termín někdy v dubnu, bude to tak akorát se na to připravit.
    K těm gumám. Mam kliku, v tuto chvíli mam 17palec na zimu a dvoje 18 disky s letníma Bridgestonama před smrtí, takže na rasení mam pryž i na rok 2011 ;-)
    S Kumho sem měl vždy dobrou zkušenost, ovšem na "sportovních" autech jako je Toyota Hiace a Mercedes Vito >:D takže k těmhle nejsem schopen říct ani Ň.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  21:18

Ideální, už jen domluvit kdy a kdo :-) Jsou tam volné termíny uprostřed týdne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  21:18

Taky jsem slyšel, že Sosnová děsně žere gumy. Proto jsem tu před pár dny diskutoval, jestli nekoupit na okruh jiné gumy s nižším profilem a levnější než mám na normální ježdění. Stačí, když budou mít slušný vlastnosti na suchu.
    Třeba tady ty Kumho podle testů jsou na suchu slušné a nejsou drahé:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:14

ty mišlény máš relativně čerstvý, rozhodně bych po nějakejch jetejch zauvažoval. Aspoň na Sosnovou. Most a větší okruhy nejsou až takový raso.
    Edit: no a s tim okruhem bych to viděl reálně, řekněme dvě skupinky po 5-6 lidech co by se každou čtvrthodinu vystřídali, dát to na dvě hodiny, tak to vyjde na 700 Kč na hlavu.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  21:10

Rarsch:
    No tak to by pro mě nebyl problém někdy v týdnu :-) :-)

jinak gumy na zku.rvení nemám ;-\ Myslíš že mám koupit nějaké jeté? nebo mám proste tyhle dokurvit a koupit lepší? :-)

Thomasino:
    Jo takhle, jsme se nějak nepochopili ;-) No moc jsme to tam neřešili, nikdo nebyl z toho kraje... ;-\ nec musime najit samy >:D >:D

Leda ze by nám poradil Kysky, ale nesmí to být Shellka u Humpolce >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  21:06

Tak znovu pro ty vysokoškoláky: jestli jste se na srazu v Šumavě bavili o velkém srazu u Plehřimova, jestli nemají ostatní nějaké TIPy na místo srazu s velkým parkovištěm a zajímavým místem ;-)
    Kapisto? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:05

Wii: už máš gumy na *z.ku.rve.ní? Na Sosnovou budou potřeba... jedem už tuhle sobotu. Jinak ještě bych rád upozornil, že okruh se dá pronajmout na hodinu, dvě apod. á 3000 Kč nebo 24000 Kč na den s tím, že o víkendu pronajmou jen celej den. Nestálo by za to si udělat v tejdnu trochu volnějc a na takový 3 hodinky si to pronajmout? Ceny sou teda bez DPH, ale stejně když nás bude tak deset, tak se to dá. Sou tam volný termíny na pár nedělí v červnu.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  21:04

Thomasino:
    Nejak nechápu >:D >:D

Kysky:
    Asi ano... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  21:02

Já myslel osobně na srazu..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  21:01

Thomasino:
    Myslíš neprobírali zde? :-) No nějak jsem se tu nevyskytoval a mezitím se všichni zeptali jinde >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:58

Wii: jsem chodil asi v nepravý čas, kdy se řešil zrovna sraz.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:57

Vy jste neprobírali sraz?? To si děláš PR.DELL!! :-) Ale musím uznat, že vás tam bylo hodně, klobouk dolů :yes:

EDIT: na okruh se chystnáám samozřejmě do Brna, už ho občas trénuji na PC v jedné hře ;-) Raději s Caterhamem, aby to auto nebylo tak rychlé. Ale asi nebude s GTI taková "přetáčivá" sranda jako s tím CATem na PC >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:56

Thomasino:
    Sosnová - track day za 1450,- na 4 hodiny s omezenou účasti a Most jsou prostě volné jízdy ;-) Těším se až zažiju esičko na okruhu :-) Jinak v květnu určitě nebudu v ČR.. někdy po dubnovém srazu odjedu ta 2-3 mesice do zahraničí studovat a taky se někam podívat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:54

Kysky:
    Sraz se vždycky chvíli řešil a pak to budto zase utichlo, nebo se začalo řešit něco jiného >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  20:54

WII - jaká Sosnová? Jakej Most? Co je tam zajímavýho? Most je z ruky, Sosnový ješty více, ale třeba loni v dubnu jsem byl v Mostě na testovacím dni Caterham Academy, moc krásný autíčka!! :-)
    Doufám WII, že dojedeš v květnu do Brna na FIA GT závody!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  20:52

Wii: Ahá >:D Já ani nevěděl, že se to tady už přehouplo přes 6000, si naposled pamatuju 5944 >:D ono hlavně jsme semka nechodil, když se řešil sraz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  20:48

Kysky:
    Nevedels o zmene Vampiho nicku >:D >:D

Thomasino:
    no já můžu leda tenhle.... další je sraz v Praze s MACZ, pak je Sosnová, pak Most a pak je uz pozdě >:D >:D Leda někdy v týdnu když budeš mít čas...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…