BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.02.10  23:05

« Re: 3.4.2010 MACZ sraz

Subaru4Eva - u těch Hořovic to znám!!! Je to konkrétně obec Tlustice a je to tam pěkný, sice cedule zákaz vjezdu ale jednou jsem tam už pofotil vozidlo svoje ... :yes:

Bohužel to není střed republiky a osobně pochybuji že brnané, či ostraváci pojedou na letiště do Hořovic. Pokud se bude hlasovat tak Hořovice yes!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:05

Tak to prostě nebudem řešit a sejdem se na Strahově >:-[]

Mám to tam 15 minut volnou jízdou >:D

A nebo na Ruzyni, tam jsme ještě rychleji >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:04

To nevypadá úplně špatně ty Hořovice. V okolí Berouna je spousta krásných silniček. Jen je to pro moraváky trochu z ruky. Nemluvě o těch ze severu Moravy ;-\ Já bych s tím osobně problém neměl, ale snížíme tím rapidně účast..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:02

Právě, je to z ruky.... Jako je tech 5 letišť co jsem níže jmenoval a t by měly být úplně volně přístupné :-) (teda aspon milovice jsou)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:00

Ještě je letiště v Hořovicích (Mezi Prahou a Frpeovem)

[odkaz]

Nějak jsem s nima v zimě zkoušel komunikovat kvůli ježdění na sněhu a sice byly reakce veskrze negativní, ale negativně reagovaly jen "malý ryby". Po dohodě se starostou a "hodnými" činovníky tamního aeroklubu by to neměl být problém :-)

Hodně jsem hledal na netu a moc tipů a rad tam není. Něco trochu je na motorkářskejch webech, ale našel jsem prakticky jen tohle (hl. spodek stránky):

[odkaz]

- Katusice (Mladá Boleslav) agroplocha 700 m asfalt
    N50 26.884 E14 47.391
    - Bezno (Mladá Boleslav) agroplocha
    N50 21.458 E14 48.197
    - Stremy (Mladá Boleslav) agroplocha
    N50 23.115 E14 34.479

Jsou to hezký asfaltový plochy, ale je to všechno hrozně z ruky (Pro Moravu a SK), což Hořovice bohužel taky :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  22:58

Thomasino:
    Jak to myslíš? jako na sraz? >:D

FRPE:
    Ne můžes, musíš >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.02.10  22:57

Srázek u Humpolce? Můžu taky přijet? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  22:51

No jestli vezmeš přítelkyni, tak ji svedu! ;-) Teda nejdříve svezu >:D Pak bude svádět ona mě, uvidíš :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  22:45

Pozadí kdyžtak oželíme ;-) A na letišti je možnost člověka i svézt :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  22:44

Zeptám se kolegy v práci, ten lítá s větroni a malými letadly, třeba bude vědět. Letiště by asi šlo, vejde se tam dost aut, ikdyž nebude třeba tak zajímavé pozadí, ale to u velkého srazu asi není nutné ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  22:38

« 3.4.2010 MACZ sraz

Zdravím, tak jsem koukal na internet a první co mě napadlo jsou letiště, bohužel žádné bývalé letiště v našem okolí hledání (okolí Humpolce) není... Do této kategorie spadá (dle toho co jsem našel) letiště Bechyně (LKBC), Blatná (LKBL), Cheb (LKCB), Ralsko (LKHR) a Milovice (LKML) (pod zkratkami nejrychleji najdete na smapy.cz).... Taže pokud má někdo nějaké info jak to třeba funguje na menších letištích, dejte vědět :-) Popřípadě pokud něco víte o místech, která by mohla letiště nahradit ;-)

PS: neděláte náhodou někdo z MACZ na letišti v Havlíčkově Brodu? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  22:36

« Re: Sekce tuning

RARSCH - já tam mám mít klasiku 225/45 R17 nebo 225/40 R18. Tohle byla schválně nižší výška kvůli okruhu a abych to mohl nechat na zimních discích 17". Jinak úplně optimální by bylo samozřejmě mít jiné disky 18" nebo 19" a k tomu pneu, ale nekradu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  22:16

Wii: Ahá >:D No tak nejbližší letiště který je, tak to je, nevím, já odtamtud plochý holky neznám, na Vysočině jsou jenom luxusní kočky >:D Ale letiště je soukromé až v Kámenu u Pelhřimova...
    Jinak velmi fotogenická je zřícenina hradu Lipnice nad Sázavou, je to pár km od Humplu. Parkoviště tam je hned u hradu nebo pak kus od hradu je nějakej vlekej plac ale to bdue asi u nějaký firmy parkoviště oplocený no a pak až u hřbitova >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  22:10

Kysky:
    orad nejaké vhodné místo pro sraz u Humpolce :-) Nejlépe s dobrým prostředím pro fotky a taky velkou plochou, ideálně letiště >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.02.10  22:08

S čím mám radit. už sem tu můžu kecat a rady rozdávat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  22:05

Jako myslíš, že Sosnová radší bez záložních pneu ne? ;-\

PS: proč preferuješ tuhle stránku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:54

tak přidal se ten příspěvek nebo ne?..

Edit: no konečně
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.10  21:48

Wii já tě varoval. Sosnová je fakt moc. Ale auto i potom pojede.

Gumy kupuju taky tady: [odkaz]

Thomasino, tendle rozměr je dost speciální co?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  21:45

rarsch:
    no jak o tom přemýšlím... nemám teě zrovna moc peněz a ty budou tak nekdy v létě, takže sjedu ted to co tam mám a pak si je nechám na dorasení a koupim nové, lepší ;-) :yes: :yes:

Co myslíš např Toyo T1 Sport ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  21:42

Mám trochu strach brát auto na okruh na gumách, na kterých pak normálně jezdím :-( Prý ty gumy dostanou tak zabrat, že se tam vyjedou nesouměrně malé plošky a pak to dělá trochu hluk a nechová se to úplně normálně.. Stačí že jsem na Maxovi agresivní jízdou v zatáčkách trochu ořezal kraje a pak byly hlučnější :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…