BMW 320si (Wii-Jay)
Subaru4ever 23.02.10 23:00
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
Ještě je letiště v Hořovicích (Mezi Prahou a Frpeovem)
Nějak jsem s nima v zimě zkoušel komunikovat kvůli ježdění na sněhu a sice byly reakce veskrze negativní, ale negativně reagovaly jen "malý ryby". Po dohodě se starostou a "hodnými" činovníky tamního aeroklubu by to neměl být problém :-)
Hodně jsem hledal na netu a moc tipů a rad tam není. Něco trochu je na motorkářskejch webech, ale našel jsem prakticky jen tohle (hl. spodek stránky):
- Katusice (Mladá Boleslav) agroplocha 700 m asfalt
N50 26.884 E14 47.391
- Bezno (Mladá Boleslav) agroplocha
N50 21.458 E14 48.197
- Stremy (Mladá Boleslav) agroplocha
N50 23.115 E14 34.479
Jsou to hezký asfaltový plochy, ale je to všechno hrozně z ruky (Pro Moravu a SK), což Hořovice bohužel taky :-( -
Wiii 23.02.10 22:38
« 3.4.2010 MACZ sraz
Zdravím, tak jsem koukal na internet a první co mě napadlo jsou letiště, bohužel žádné bývalé letiště v našem okolí hledání (okolí Humpolce) není... Do této kategorie spadá (dle toho co jsem našel) letiště Bechyně (LKBC), Blatná (LKBL), Cheb (LKCB), Ralsko (LKHR) a Milovice (LKML) (pod zkratkami nejrychleji najdete na smapy.cz).... Taže pokud má někdo nějaké info jak to třeba funguje na menších letištích, dejte vědět :-) Popřípadě pokud něco víte o místech, která by mohla letiště nahradit ;-)
PS: neděláte náhodou někdo z MACZ na letišti v Havlíčkově Brodu? >:D -
David Silver 23.02.10 22:16
« Re: Sekce tuning
Wii: Ahá >:D No tak nejbližší letiště který je, tak to je, nevím, já odtamtud plochý holky neznám, na Vysočině jsou jenom luxusní kočky >:D Ale letiště je soukromé až v Kámenu u Pelhřimova...
Jinak velmi fotogenická je zřícenina hradu Lipnice nad Sázavou, je to pár km od Humplu. Parkoviště tam je hned u hradu nebo pak kus od hradu je nějakej vlekej plac ale to bdue asi u nějaký firmy parkoviště oplocený no a pak až u hřbitova >:D -
Thomasino 23.02.10 21:42
« Re: Sekce tuning
Mám trochu strach brát auto na okruh na gumách, na kterých pak normálně jezdím :-( Prý ty gumy dostanou tak zabrat, že se tam vyjedou nesouměrně malé plošky a pak to dělá trochu hluk a nechová se to úplně normálně.. Stačí že jsem na Maxovi agresivní jízdou v zatáčkách trochu ořezal kraje a pak byly hlučnější :-O
Bohužel to není střed republiky a osobně pochybuji že brnané, či ostraváci pojedou na letiště do Hořovic. Pokud se bude hlasovat tak Hořovice yes!!! >:D