BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Subaru4ever 23.02.10 23:44
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
Wii: 650 je snesitelný (když 10 minut v Radotíně stojí 190), ale většina lidí na MACZ nemá auto na okruh, a když má, tak by na okruh nechtěla, protože gumy, brzdy atd. v těch 650ti započítaný nejsou ;-\ ... stručně: co by Feldaři, Oktávkáři, Alteáři a i já na okruhu pohledávali ??? :-) -
Wiii 23.02.10 23:42
Suba:
letiště jsem procházel a spoustu jich je, ale málo jich je betonových nebo jinak zpevněných a to je podmínka - zpevněný povrch ;-)
Xganga:
Spontání akce se sejde v počtu do 20ti aut maximálně.... pokud chceme něco pořádného, musíme to dopředu naplánovat :-) -
Ondřej Šámal 23.02.10 23:42
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
FRPE: Přesně tak. Ne každý, kdo se přihlásí, nakonec přijede, s Šumavou to taky tak dopadlo. Navíc pochybuju, že tenhle sraz zastřeší moje.auto.cz, respektive Anima Publishers jakožto provozovatel serveru (v létě 08´ proběhl 2. a poslední ofiko MACZ sraz a dopadl katastrofálně). A sponzor se do měsíce pravděpodobně taky nesežene, navíc by to přidalo problémy s jeho self promotion (kdo by taky dával peníze na akci, kde by se jako sponzor nemohl nějak prezentovat, že jo). A s pronájmem letiště si musíš najmout ještě třeba sociální zařízení, případně si zajistit hasičský/zdravotnický dohled atd., a to všechno stojí další peníze a čas.
Já bych udělal něco na způsob Modo srazu, taková spontánní akce, na který se většinou sejde dost aut a přitom bez nějakýho většího zařizování. -
Wiii 23.02.10 23:35
Element:
Koho myslíš, napiš klidně SZ ;-)
Marty:
Určitě doraž :-) :yes: :yes: Bude to velký sraz, doufám, že největší v dejinách MACZ :-)
FRPE:
Nebuď pesimista >:D Vem si, že by to bylo s celým areálem, takže by se člověk mohl svézt na okruhu atd. kdyby přijelo 50 lidí (což doufám, že tak nějak se to pohybovat bude) tak by se to s klidem pokrylo při výši vstupu 650 kč :-) A to za tu zábavu a možnosti jaké areál nabízí stojí ;-) :yes: Nebo myslíš že lidi by to nedali? ;-\
Thomasino:
Půlden ti nikdo nedá, berou buďto den nebo nic >:D -
Wiii 23.02.10 23:22
Přesně tam jsem koukal na ty ceny >:D No nic, hele já bych skoro udělal anketu ;-) Vysoké mýto je dobrý nápad, ale chce to nějakého sponzora :-) Se sháněním sponzora ale nemám vůbec žádné zkušenosti :-(
PS: budeme s řešením pokračovat zítra :-) napiš sem až tu budeš ;-) :yes: -
-
Thomasino 23.02.10 23:08
Frpíčku - neopič se zase! Píšeš to samý co já!! >:D >:-[]
To už zrovna můžeme pronajmout malý okruh ve Vysokém Mýtu!! Taky to budete mít z Plzně kapánek z ruky ;-) Byl jsem tam letos na Caterhamech a moc pěkný okruh. Sice hodně úzký a malý, ale příjemný ;-) :-)