BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.10  23:46

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz

Subaru4ever: Já bych jako feldař na okruhu mohl tak maximálně brzdit provoz, finance na úpravu motoru budou až přes léto :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:44

Wii: 650 je snesitelný (když 10 minut v Radotíně stojí 190), ale většina lidí na MACZ nemá auto na okruh, a když má, tak by na okruh nechtěla, protože gumy, brzdy atd. v těch 650ti započítaný nejsou ;-\ ... stručně: co by Feldaři, Oktávkáři, Alteáři a i já na okruhu pohledávali ??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:42

Suba:
    letiště jsem procházel a spoustu jich je, ale málo jich je betonových nebo jinak zpevněných a to je podmínka - zpevněný povrch ;-)

Xganga:
    Spontání akce se sejde v počtu do 20ti aut maximálně.... pokud chceme něco pořádného, musíme to dopředu naplánovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.02.10  23:42

« Re: 3.4.2010 MACZ sraz

FRPE: Přesně tak. Ne každý, kdo se přihlásí, nakonec přijede, s Šumavou to taky tak dopadlo. Navíc pochybuju, že tenhle sraz zastřeší moje.auto.cz, respektive Anima Publishers jakožto provozovatel serveru (v létě 08´ proběhl 2. a poslední ofiko MACZ sraz a dopadl katastrofálně). A sponzor se do měsíce pravděpodobně taky nesežene, navíc by to přidalo problémy s jeho self promotion (kdo by taky dával peníze na akci, kde by se jako sponzor nemohl nějak prezentovat, že jo). A s pronájmem letiště si musíš najmout ještě třeba sociální zařízení, případně si zajistit hasičský/zdravotnický dohled atd., a to všechno stojí další peníze a čas.
    Já bych udělal něco na způsob Modo srazu, taková spontánní akce, na který se většinou sejde dost aut a přitom bez nějakýho většího zařizování.
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:39

Jen pro jistotu sem házím letiště Havlíčkův brod: [odkaz]

Pak mám komplexní mapu letišť v ČR: [odkaz]

Ještě je letišťátko u Jihlavy, ale bohužel jen travnaté :-( ... a ne všichni mají čtyřkolku se zvýšenou světlostí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:35

Element:
    Koho myslíš, napiš klidně SZ ;-)

Marty:
    Určitě doraž :-) :yes: :yes: Bude to velký sraz, doufám, že největší v dejinách MACZ :-)

FRPE:
    Nebuď pesimista >:D Vem si, že by to bylo s celým areálem, takže by se člověk mohl svézt na okruhu atd. kdyby přijelo 50 lidí (což doufám, že tak nějak se to pohybovat bude) tak by se to s klidem pokrylo při výši vstupu 650 kč :-) A to za tu zábavu a možnosti jaké areál nabízí stojí ;-) :yes: Nebo myslíš že lidi by to nedali? ;-\

Thomasino:
    Půlden ti nikdo nedá, berou buďto den nebo nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:31

Nám by stačil i půlden.. Jinak Frpíček dá půlku, to dá do firmy, to je v pohodě a na druhou půlku se složíme ;-)

Z 27 za půlden je 15, z toho Frpe dá 8 a těch 7 podělíme a je to 500 na jednoho.. To je v klídku..
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.02.10  23:28

Nechci ti brát iluze ale 27litránků nevybereš. Vem že na šumavec bylo přihlášeno cca 17x aut a skutečně dorazilo 9x aut a 10x uživatelů ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 23.02.10  23:26

Naštěstí tu jednoho přes sponzory máme ;-) Zkus jí kontaktovat :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.10  23:26

Mýto není vůbec špatná lokalita, ze středu Moravy to mám relativně kousek. Teď ještě aby mi vyšel čas, když už je sraz MACZ v dostupné vzdálenosti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:22

Přesně tam jsem koukal na ty ceny >:D No nic, hele já bych skoro udělal anketu ;-) Vysoké mýto je dobrý nápad, ale chce to nějakého sponzora :-) Se sháněním sponzora ale nemám vůbec žádné zkušenosti :-(

PS: budeme s řešením pokračovat zítra :-) napiš sem až tu budeš ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:18

Vysoké mýto nevypdá vůbec špatně ;-) :yes: :yes: Hele půjčení areálu (celého) na jeden den je 27000,- bez DPH což by se možná dalo utáhnout ;-) Zkusíme zkontaktovat auto.cz jestli by neměli nějaké sponzory :-) V nejhorším by se dalo udělat vstupný ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:17

Pošlu nějaké foto okruhu, mám fotky z těch Caterhamů. Hodím to pod Maxe, asi zítra večer ;-)

EDIT: tak není třeba, jukni sem:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:17

Havl.Brod by šel, to je samozřejmě ideální místo. Zkus to teda a uvidíme. Ve 13 hodin by to asi šlo, oběd snad stihneme cestou před tím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:16

Vysoké mýto nevypdá vůbec špatně ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:12

No tak prvně bych zkusil zkontaktovat letiště v Havlíčkově Brodu a pak se uvidí co dál ;-) Viděl bych to na sraz okolo jedné odpoledne?? Nebo radši dříve?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:11

WII - ale když tak koukám na to kde je to Vysoký Mýto, ono to není zase tak úplně blbej nápad!! Z Plzně to není až tak daleko, z Ostravy taky, mohou dojet i kluci z Blavy.. Co ty na to?? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:11

A co něco u Švihovské nádrže ??? Tam by mohla být nějaká lokalitka >:-[] ... nezná to tam někdo ??? (třeba Švihák L.?) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:08

Frpíčku - neopič se zase! Píšeš to samý co já!! >:D >:-[]
    To už zrovna můžeme pronajmout malý okruh ve Vysokém Mýtu!! Taky to budete mít z Plzně kapánek z ruky ;-) Byl jsem tam letos na Caterhamech a moc pěkný okruh. Sice hodně úzký a malý, ale příjemný ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:07

Právě proto bych se držel plánu středu ČR ;-) když to uděláme na Moravě, sníží ce účast, když to uděláme za Prahou na západ, sníží se účast, ideální je Humpolec nebo Pardubice a okolí ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…