BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.10  12:08

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz

Vzhledem k tomu, že jsi slušný a charakterní muž, logicky předpokládám, ře si je plnil s mužem... :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  11:35

Pánové, pouze jsem plnil své mužské povinnosti >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  20:47

FRPE: tak to je v ři.ti >:D Sem myslel že se tu bude kecat zasejc dneska večer... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.02.10  20:43

Wiičko má zaracha, zlobil, tak jsem mu sem zakázal vstup víš? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  20:31

Hezký večer teplometi
    Kde ste kdo? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  16:10

Rarsch: >:D No tak to věřím :-) :yes: Ale jako i osmiválce mají kolikrát dost dobrej zvuk :-) :yes:
    Já značení si občas procvičím, před pár dny na jednom serveru k BMW M3 E93 někdo napsal popisek M3 CC, to vypadá tak vošklivě ten název, že kdyby se to tak doopravdy jmenovalo, asi bych si to nekoupil >:D To je jak kabriolet od frantíků - renaultu nebo peugeotu... 8-s

Ale měl jsem trochu problémy s označením M6 coupé a convertible. Protože nikde to na netu nebylo a nikdy nikde jsem to neviděl, tak jsem se snažil to zjistit. A protože mi bylo logický že coupé bude mít vzadu dvojku jako to má trojkový báwo, tak jsem psával E62, ale pak jsem zjistil že šestka to má šoupnutý. Tímpádem jsem byl trochu zmatený, protože coupé = E63 a convertible = E64. Pak sem si zase myslel že E64 je taky jiná řada, nakonec jsem zjistil že ne :-) Protože X3,X5,X6 a 7er se nikdy nikde neoznačovala viď...

Jinak mě se víc líbí M3 E90 než E92... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.02.10  15:19

no máš recht, už se v tom značení ztrácim E92 je coupé a to sem měl na mysli.
    Zvuk desetiválce je k ukousání se. Dokud člověk takový auto nemá. Něco jako Pursuit of happyness [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  14:51

Rarsch: E91 V8? kombík v eMku? :-O Ta se nedělá ne? jenom limuzína - E90 a pak coupe a convertible E92, E93. Mě se krásně poslouchal zvuk M6ky, ale bohužel jenom zvenku...
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.02.10  14:30

no M6 by taky nebyla špatná >:D to auto de do boku jen stačí polechtat plyn >:-[] já sem ale skromnej, klidně zůstanu při zemi a povodil bych jen tu E91 V8 :-! tu sem totiž zatim neřídil :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  14:00

Rarsch: >:D >:D >:D >:D >:D Tak myslím, že ten test bude chtít domluvit víc lidí ;-) >:D Ale M6 (kterou jsi řídil jestli dobře vím) ta jede určo líp jak M3 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.02.10  13:48

řekl bych že dostupnost je volná, nebyl sem tam, ale můžu zavolat jejich obchodníka a optat se, navíc mu navrhnu ať mi tam připraví na test M3, kdyby mi chtěl jako udělat radost >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  13:42

já poslal příspěvek a nějak ho nevidím ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  13:33

Wii: myslím, že když necháš na autě nápis renocar, tak tě tam pustěj ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.02.10  13:24

Rudo, jak je to s dostupností této akce? :-) Je to treba jen pro zákazníky, nebo jak? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 24.02.10  13:03

Dobré jitro, rád bych upozornil, že o týden později, tj. 10/4 je v Brně Renocar a s tím i volné jízdy a jízda do vrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 24.02.10  12:58

Hale a co ta Dlouhá Lhota? Před dvěma lety jsem tam byl stálo to 250 Kč na hodinu (bez kluzné plochy). Je to sice menší, ale na sraz ideální... Kousek od prahy a pěkné okresky se v okolí taky najdou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 24.02.10  12:36

Pro me je z ruky tak nejak vsechno. ;-)

Nej je to okoli Jihlavy.
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.02.10  12:01

SubaruEvo a Thomašíno - Vy jste teda pěkní filutové s tím hodnocením.

Teď su v práci ale odpoledne si to s Vámi vyřídím!!! >:D ;-)
    Jinak Hrochův Týnec je pro mě krapet z ruky ale v rámci solidarity bych dorazil ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  09:55

Pokud odsun, tak co nejdřív než se začnou hlásit lidi. Protože už některým srazům posun termínu uškodil. jeden byl dokonce oficiální :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.02.10  09:52

wiicko v ten termin sa mi to aj tak nepodari ;-\ cechy musim nechat az na leto pripadne mirkine prijimacky by mohli byt skor
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…