BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  21:22

« Re: Land Cruiser 90 vs. Freelander

Když už tu píšeš o tom Defíkovi a Gčku, tak by stála za zvážení Lada Niva. Je podobně nekompromisní, má opravdu dlouhou (možní 40letou) historii a seženeš ji v cenových hladinách od 1 do 600000 Kč. Navíc můžeš počítat s velmi levným servisem, čítajícím pouze mohutné kladivo z Hornbachu >:-[] >:D

Taky je velmi kompaktní, zloději o ni nemají zájem a vozy starší 10 let mají automatické snižování hmotnosti karoserie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  21:11

jj s terranem jsem jednu dobu i jezdil, ale jen v benzínu (2,4).... Jako jestli si nevyberu, tak si koupim Terrano II.... To se dá sehnat za rozumné peníze ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:59

Géčka dolů nepůjdou, a když už, tak jen ty starý a zničený kusy. Defendery taky. Tahle auta si lidi cení na "pěkný" prachy, navíc to jsou extrémy vhodný tak na Island a na nějaký expedice. To LCéčko bude asi nejvhodnější, ještě bych kouknul na Nissana Terrano, ale tam nevim, jak je to s designem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:53

Suba:
    Forestr je podle mého prostě kombík >:D A s tím nic neuděláš ;-)

Jinak pickup je pro me nesmyslný, nijak bych ho nevyužil (až na to jak říká xGay s hvězdama) >:D >:D Takže prostě bud čekat jestli nepujdou dolu ceny Meďáků G nebo Defendrů ;-) :yes: :yes: To by se mi líbil nejvíc :-)

xGay:
    Já jsem slušnej člověk, takhle bych nikdy nezaparkoval 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:42

S pickupem tě nějaký parkování s.ráth nebude, prostě do tý mezery vjedeš a je to ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  20:40

Forester není ani kombík, ani SUV pro geye !!!, je to normální chlapácká pojízdná krabice s nezaměnitelným charisma !!! >:D

Dovolím si tvrdit, že 2.0 benál ve Forestru sežere míň než jakýkoli diesel v zde uváděných Offroadech (vyjma Jimniho).

Ale ty chceš pořádný teréňák, tak ti Forestra vnucuju zbytečně a vůbec nevím proč to dělám ;-\ ...

Podle mě když už pickup, tak určitě pro 4/5 lidí - na ty zadní sedačky si hodíš bundu, nákup, tašku a tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:39

Vo.le LC 90 ve třídvéřku je celkem krátkej >:D >:D jde mi o tu délku, protože se budu muset vejít na takové menší parkovací místo na zahradě a taky nechci půl dne v praze hledat místo na zaparkování >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:37

Ty voe, ty tady přemejšlíš nad LC a pickup je na tebe moc >:D Ten pickup má hodně výhod, třeba v létě si na korbu hodíš matračku a se slečnou si můžeš udělat romantický večer koukáním na hvězdy :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:33

Suba:
    Do kombíku mě prostě nikdo nedonutí jít >:D >:D Nekoupil bych si ani BMW v kombíku >:D >:D :no: :no: Navíc shánim auto s dieselem a to jak si v mých možnostech Subaru nenabízí.. to až teď ;-)

No jinak jsem na pickupy taky myslel, ale nevim jestli to neni moc >:D Nasel jsem pěknou Navaru (pro dva) ale má vzadu konstrukci pro převoz motorky >:D >:D A motorky mě nikdy nebraly a ani asi brát nebudou ;-\

PS: s Jimny jsem lítal v řecku na dovolené >:D >:D to už je moc malé a cítil jsem se v tom celkem nebezpečně >:D Ale je pravda že projel dost věcí v trénu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:28

Subo4eva: Hilux je moc dobrý autíčko, pánové z Top Gearu by to jistě potvrdili >:-[] >:D :yes:
    Jimny a Samurai se mi taky líbí, sice malý, ale zas hbitý :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  20:26

Forestra jsem chtěl napsat taky >:D ... jenže by až povážlivě moc konkuroval BMW, takže tě chápu, že ho nechceš >:-[] >:D

Lanďák bude nejspíš ideální volbou :-)

No a na vyblbnutí musí být geniální autíčkoffroad Suzuki Jimny - ale to nejspíš nebude to, co hledáš >:D

A co takhle nějakej Pickup ??? Ranger, Hilux nebo snad i Navara :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:26

Tak si ten zadek uřízneš a uděláš si z toho pickup, no >:D A propos na pickupy bych se taky kouknul, třeba takový Mitsu L200, Ford Ranger, Dodge RAM (nemá diesela, ale zas V8, dyť to znáš, a budeš jak Chuck Norris >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:22

xGay:
    Chci naftu do takového auta a navíc Forestrr je každopádně kombík >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:20

Forester neni kombík, ale jen trošku větší hatchback >:D
    Každopádně bych ho ještě neodepisoval, kdybys na něj náhodou někde v bazaru natrefil, zkus se na něj kouknout ;-) Motory má slušný, když tam hodíš LPG, tak i spotřeba bude celkem v normě (a LPG je pořád lepší než zastaralej chrochták)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:14

xGay:
    To jsou oba kombíky, jsem zapřísáhlen nekupovač kombíku a automaticky je ve všech nabídkách ignoruju >:D >:D :no: To ne.... Kombíka nechci ;-\

Jinak na ty Vitary se jdu kouknout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  20:10

Freelander navíc taky není buhvíjak kvalitní auto, ta Toyota bude určitě lepší volba. Do Vitar diesely dodávalo snad Isuzu a byly celkem kvalitní.
    Hele, a co třeba takovej Forestrer? Ten by se ti nelíbil? Zvládne prakticky 95% toho, co LC, ale na silnici se chová jako normální osobák. Navíc servis u něj bude míň komplikovanej.
    Přece jen LC a podobný čistokrevný off-roady s žebřinovým rámem a listovými pery jsou spíš do hardcore terénu, kdežto takovej Forester nebo Outback se dá v pohodě použít jako každodenní auto.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  20:01

xGanga:
    No Vitara... nevíš jaké diesly (od koho) používá? :-)

Jinak wrangler je určitě super, ale v mé cenové relaci seženu jedině benzín 2,5 a spotřeba 15 litrů s klidnou nohou.... >:D >:D

Land cruiser mi taky vychází celkem dobře ;-)

No a Freelander jako jediný aspon trochu znám osobně (ačkoliv je to už dva roky zpět)... Na silnici se s tim autem dá jezdit normálně (ne sportovně, normálně >:D ) ale nic víc od takového auta nečekám :-) jen mě u Freelanderu děsí že je to v podstatě předohrab který jen při potřebě připojí zadek haldexem ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  19:53

LC i Freelander jsou dobrá auta, ale LC bude určitě lepší ;-) Já bych se klidně kouknul i po Vitaře, je to jednoduchý auto a v terénu se neztratí. A když už off-road, tak se koukni i na Wranglera, to je pořádná klasika. Měl jsem s ním tu čest a je to fakt super kára na vyblbnutí. Nevýhodou ale je, že na normální silnici se s ním dá jet tak 80 km/h, pak už je to o koule >:D
    Nejlepší volbou bude ale asi Toyota Land Cruiser ;-)

Jen se připrav na to, že tyhle auta jsou primárně určený do terénu a na silnici se s nima bude jezdit fakt špatně. Ale pokud bude zima jako teď, tak to bude ideální :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  19:39

« Land Cruiser 90 vs. Freelander

Zdravím zdejší osazenstvo, :-)

možná jste si všimli, že jsem tu řešil změnu vozu před další zimou, nakonec jsem usoudil, že esíčka se zbavovat ani trochu nechci, a tak jsem přistoupil k plánu "B" a to - koupit malý terénní auto na zimu... Koukal jsem na bazary... Na možnosti této kategorie do 300 tisíc (na podzim počítam max 250)

Do užšího reálného výběru jsem zařadil:
    Toyota Land Cruiser 90 - 3 dvéř
    Land Rover Freelander TD4 - 3 dvéř

jako další jsem přemýšlel o, všechny mají "ALE":

Land Rover Defender - 3 dvéř (ale je jich sakra málo a jsou poměrné drahé, ale jinak jasná volba)
    Mercedes-Benz G - 3 dvéř (ty jsou snad ještě dražší než Defendry >:D , ale jinak druhá příčka)
    Mitsubishi Pajero - 3 dvéř (nelíbí se mi tolik a za tu cenu člověk koupí jen ten starý co vypadá jak Ssangsyong >:D )

Jinak co jsem četl tak Freelander je celkem náchylný na spojku ;-\

A o co mi jde? Pokud by jste mi někdo mohl pomoct s výběrem, popřípadě měl nějakou osobní zkušenost, nebo další návrh (ani omylem nepište Rav4, CR-V a podobné - nejsem gay), tak mi sem napište Váš názor >:D >:D

Takže předem díky za rady :-) :yes: :yes:

PS: měla by to být nafta do 3 litrů obsahu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  12:43

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz

WL:
    Nedělej žes u toho nebyl >:-[] >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…