BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.02.10 22:23
« Re: Land Cruiser 90 vs. Freelander
H1 má jeden týpek z Jevan ;-) :yes: Je to horší než se míjet s autobusem >:D >:D >:D Ale výhoda je, že s Hummerem může vyjet zesilnice a uhnout mi >:D Ale popravdě jsem tu jeho H1 už vděl zapadlou >:D >:D Jednou v zimě se rozhodl, že to vezme přez pole a zůstal viset v příkopě >:D >:D Tak to jel tahat Land Cruiserem V8 >:D >:D Celkem pecháček >:D >:D
jinak já asi koupím tu Nivu a nechám ji ještě vylepšit >:-[] >:-[] -
Wiii 25.02.10 22:04
Ty voe, kam se to ří.tím (proč mi to slovo ří.tím hvězdičkuje? >:D ) >:D >:D Niva, ARO, UAZ, Santana, Jimny atd atd >:D >:D Ale Niva se mi celkem zamlouvá, samozřejmě bych nekupoval nic čím bych se předtím nesvezl :-) Takže uvidím...
PS: Právě ta záruka na nové vozidlo, O na tachometru a cena mě hodně láká k Ladě >:D >:D :-!
PPS: ARO z roku 2004, nenajeto ani 100 tisíc a hlavně ta schodová střecha a zadní sedačky podélně >:D >:D >:D za 160 000 >:D >:D -
Subaru4ever 25.02.10 22:01
Jestli Santana, tak potom i ARO a UAZ. Speciálně ARA vypadaj fakt drsňácky. Ruským vozům nejde upřít to, že jsou prostě totálně nezničitelné a nejsnáze servisovatelné.
Xg - Ale nová Niva s 0 km na tachometru, plnou zárukou, asistenční službu, dokonalým retrostylem a cenou pod 300000 je naprostý offroaďácký žrádlo >:-[] -
Wiii 25.02.10 21:55
Suba:
Absurdní by to bylo, ale jelikož sháním ryze účelové auto tak to dává smysl >:D >:D nejspíš teda pro tebe budu na podim největší king >:D >:D >:-[]
jinak koukals na ten odkaz? Takovou Nivu bych bral i za 270 tisíc >:D >:D
xGanga:
Jo koukal jsem na Santanu a dá se to sehnat celkem levně, ale je to hrozně velký, úplně zbytečně, navíc to má 9 míst k sezení, takže podle českých pravide (myslím) bych musel mít řidičák na malý mikrobus, nebo co to je >:D >:D -
Ondřej Šámal 25.02.10 21:53
Nivu v žádnym případě, ani kdyby byla zadarmo, snad nejhorší auto, se kterym jsem kdy jel. Nejede to, neřadí to, nezátáčí to, žere to, klepe se to. To už ty peníze radši propij >:-[] >:D :yes: Kdyžtak mrkni i na Santanu [odkaz] ;-) >:D -
Subaru4ever 25.02.10 21:51
To bys pro mě byl největší king >:D
Hlavně bys tak vytvořil nejabsurdnější osobní vozový park v celé ČR, ne-li v celé Evropě >:D
Nevěděl jsem, že stojí až tak málo :-O ... Lada vystavuje Nivu a Kalinu na každém velkém autosaloně (Lipsko, Brno) a vždy tam má člověk pocit, jako by vešel do sekce veteránů ;-)
Ta výstavní Niva je vždy stejná. Má vínovou metalýzu a spoustu chromovaných trubek všude dokola. K tomu pokud se dobře pamatuji zatmavená okna, přídavná světla na mřížce chladiče a pořádný M/S kola. Musím se přiznat, že tak nevypadá vůbec marně :yes: -
Wiii 25.02.10 21:44
Suba:
Nivou jsem původně opovrhoval >:D Ale ted na to koukám a ono se to pořád vyrábí >:D >:D Nová Lada Niva (r.v. 2009) vyjde na 246000,- s daní >:D >:D >:D To je snad lepší než kupovat něco ojetého >:D >:D :yes: Hlavně když už se tam něco vysype, tak to opraví kdokoliv kdekoliv za pomocí francouzáku, kladiva a možná plochého šroubováku >:D >:D :yes: A je to nové auto ;-) :yes:
PS: ale tahle by se mi fakt líbila >:D >:D i s tou historii jakou má >:D [odkaz]
To si teda dělám srandu, nejsem vetešník, ale jedna stodváca v dieslu by se mi líbila na tu hospodárnou jízdu, ale od jiného výrobce, než se nabízí za odvoz >:D >:D >:D