BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.02.10  17:23

« Re: Vítej Wídžeji

Wii: Ahá >:D Já jsem přišel na nový zbarvení ve WR2. Jsme si stáhl R8 Le Mans racing a má nátěr podle týmu a pak speciální barva, no jaká to může být barva, samozřejmě růžovoučká >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.02.10  16:43

Ypsi:
    No tak se mej, treba se sem zase nekdy vrátíš >:D >:D

Kysky:
    Nevyhrál, jen dávám na vědomí mou oriiientaci >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.02.10  16:21

Hekzý den přeji :-)
    Wii, za co jsi vyhrál nový nick? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.02.10  16:14

taky Te vitam vojtisku >:D ;-) no ja si myslim,ze jedno z "be em wee" pujde z kola ven, 3 v topce prece nemuzou dlouho vydrzet >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.02.10  16:05

Díky za úvítání, už jsem začínal přemýšlet o mazání účtu a k tomu nějakou srdceryvnou přednášku, jak jste mi ublížili >:D >:D >:D Ae když jsem zpátky v topce, tak to zatím odložím na dobu neurčitou (až zase opustím topku) >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 26.02.10  15:43

« Vítej Wídžeji

zpátky v topce ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.02.10  12:59

« Re: Land Cruiser 90 vs. Freelander

Zdravím zdejší osazenstvo, :-)

možná jste si všimli, že jsem tu řešil změnu vozu před další zimou, nakonec jsem usoudil, že esíčka se zbavovat ani trochu nechci, a tak jsem přistoupil k plánu "B" a to - koupit malý terénní auto na zimu... Koukal jsem na bazary... Na možnosti této kategorie do 300 tisíc (na podzim počítam max 250)

Do užšího reálného výběru jsem zařadil:
    Toyota Land Cruiser 90 - 3 dvéř
    Land Rover Freelander TD4 - 3 dvéř

jako další jsem přemýšlel o, všechny mají "ALE":

__Land Rover Defender - 3 dvéř (ale je jich sakra málo a jsou poměrné drahé, ale jinak jasná volba)
    __Mercedes-Benz G - 3 dvéř (ty jsou snad ještě dražší než Defendry >:D , ale jinak druhá příčka)
    __Mitsubishi Pajero - 3 dvéř (nelíbí se mi tolik a za tu cenu člověk koupí jen ten starý co vypadá jak Ssangsyong >:D )
    __Lada Niva - je malá a hlavně v mé conové relaci bych měl fungl nové auto (stále se vyrábí) >:D takže všechny záruky atd. (pořizovací cena nového vozu 250 tisic s daní) ;-) :yes:

Jinak co jsem četl tak Freelander je celkem náchylný na spojku ;-\

A o co mi jde? Pokud by jste mi někdo mohl pomoct s výběrem, popřípadě měl nějakou osobní zkušenost, nebo další návrh (ani omylem nepište Rav4, CR-V a podobné - nejsem gay a ani kombíky jako je Forestr a podobné), tak mi sem napište Váš názor >:D >:D

Takže předem díky za rady ;-) :yes: :yes:

PS: Auto musí být poměrně krátké (z důvodu parkování přez léto - mám jen krátké parkovací místo na zahradě) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.02.10  00:44

A nemáte k danému problému nějaké doplnění? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.02.10  00:42

Richie:
    Ahoj admine >:D Myšlenkou bylo malé terénní auto na zimu ;-) Viz příspěvek 6222 ;-) A jak jinak je? A co mara89, kdy nás opustí? >:D

WL:
    No to pociťujete všichni chlapečci >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 26.02.10  00:29

Co je myšlenkou diskuzního tématu, které má v jednom nadpisu off-road a normální SUV? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.02.10  00:21

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz

Tak tam jsem tenkrát sice byl taky, ale netvářil ses u toho, jako když si plníš povinnosti... 8-s :-O

P.S: Že nejsi Gay, ale Wii-Gay, už nějakou dobu pociťujem na vlastní "bulvy"....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  22:55

Tak tomu říkám limuzína >:D >:D Jinak kena Blocka jsem u fefe nevidel, ale jeho videjka znám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  22:48

Pokud nestačí běžný řidičák na H1, nevím co musí mít člověk na tohle :yes:

A taky nevím jak se tomu měří výkon na motorové brzdě >:-[]

Když nabízíš OTčko, určitě by šel i nějaký drobný americký monstertruck: třeba takový, pod který můžeš zaparkovat i pár svých normálních aut: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  22:46

A co tohle? [odkaz] Diesel to má, prokouše se to vším, nikde nezapadne a když se náhodou připleteš do nějakýho ozbrojenýho konfliktu, tak můžeš i opětovat palbu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  22:45

A ještě tohle: [odkaz] (je to tedy zprofanovaný, ale taky to asi ve sněhu docela dost projede) >:-[] (omlouvám se těm, co to nedávno viděli u Fefe v diskuzi)
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 25.02.10  22:45

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  22:40

Revoluční auto >:D >:D Jinak proti zapadnutí je ideální tahle Multikára >:D >:D >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  22:39

Do Fábky přijde 1,2 TDi až po faceliftu, ale 120 ho měla už před 20 lety >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.02.10  22:36

>:D >:D >:D Tak to je masakr >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.02.10  22:34

Náhodou, Tráboše bych bral, děda jich měl asi 5, jednoho dokonce zelenýho s oranžovou střechou >:D
    Jinak tady [odkaz] máš stodvácu 1,2 TDi >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…