BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 26.02.10 12:59
« Re: Land Cruiser 90 vs. Freelander
Zdravím zdejší osazenstvo, :-)
možná jste si všimli, že jsem tu řešil změnu vozu před další zimou, nakonec jsem usoudil, že esíčka se zbavovat ani trochu nechci, a tak jsem přistoupil k plánu "B" a to - koupit malý terénní auto na zimu... Koukal jsem na bazary... Na možnosti této kategorie do 300 tisíc (na podzim počítam max 250)
Do užšího reálného výběru jsem zařadil:
Toyota Land Cruiser 90 - 3 dvéř
Land Rover Freelander TD4 - 3 dvéř
jako další jsem přemýšlel o, všechny mají "ALE":
__Land Rover Defender - 3 dvéř (ale je jich sakra málo a jsou poměrné drahé, ale jinak jasná volba)
__Mercedes-Benz G - 3 dvéř (ty jsou snad ještě dražší než Defendry >:D , ale jinak druhá příčka)
__Mitsubishi Pajero - 3 dvéř (nelíbí se mi tolik a za tu cenu člověk koupí jen ten starý co vypadá jak Ssangsyong >:D )
__Lada Niva - je malá a hlavně v mé conové relaci bych měl fungl nové auto (stále se vyrábí) >:D takže všechny záruky atd. (pořizovací cena nového vozu 250 tisic s daní) ;-) :yes:
Jinak co jsem četl tak Freelander je celkem náchylný na spojku ;-\
A o co mi jde? Pokud by jste mi někdo mohl pomoct s výběrem, popřípadě měl nějakou osobní zkušenost, nebo další návrh (ani omylem nepište Rav4, CR-V a podobné - nejsem gay a ani kombíky jako je Forestr a podobné), tak mi sem napište Váš názor >:D >:D
Takže předem díky za rady ;-) :yes: :yes:
PS: Auto musí být poměrně krátké (z důvodu parkování přez léto - mám jen krátké parkovací místo na zahradě) :-) -
Subaru4ever 25.02.10 22:48
« Re: Land Cruiser 90 vs. Freelander
Pokud nestačí běžný řidičák na H1, nevím co musí mít člověk na tohle :yes:
A taky nevím jak se tomu měří výkon na motorové brzdě >:-[]
Když nabízíš OTčko, určitě by šel i nějaký drobný americký monstertruck: třeba takový, pod který můžeš zaparkovat i pár svých normálních aut: [odkaz]