BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.03.10  17:39

« Re: Teplometi, prosím o klik

Kajuš, jasně....a když to pošleš 5ti kamarádkám, taky se zlobit nebudu...

Výhra by pak měla být nějaké auto, takže se to na MACZ výborně hodí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.03.10  17:36

>:D >:D

Zino, zdravotní sestru, v mojem případě zdravotní tetu. Jinak teta dělá na neurologii v NJ vrchni sestru, tak třeba Vám někdy zachrání život za váš hlas.....Díky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kajuska

Kajuška 04.03.10  17:36

jestli chceš mužu hlasovat ještě z druhýho počítače >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.03.10  17:33

Máš to tam ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.03.10  17:32

tak mas to tam ale pises o sestru kraja a hlasujeme za tetu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.03.10  17:29

« Teplometi, prosím o klik

Zdravím. Vím, že se tady s tím klikáním roztrhl pytel, ale mohli bysme prosím hlasovat v soutěži o sestru kraje roku 2009?? číslo 1 je moje teta. Byl bych rád, kdyby to vyhrála

[odkaz]

č.1 Marie Jurošková

Díky moc....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.03.10  14:14

« Re: Koho v TOPce ojedničkovat?

Kysky:
    Já se srazu neúčastním (jsem v tu dobu v GB) takže doufám, že mi nikdo nebude mít za zlé, že se organizace zdávám >:D >:D

Zkus se obrátit na někoho jiného ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.03.10  10:44

Hezký den přeji :-) Delší dobu jsem tu nebyl a ani nebudu, na intru nejde net :-(
    Wii: pěkná fotka, chudák BMW ;-\ :-|
    edit: jak to vypadá s tím srazem kolem Humpolce?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.10  21:10

Mě se líbí předek trojky kupátka před faceliftem více, nejlépe v M paketu ;-) Zadní světla po faceliftu jsou možná o kousek hezčí, jinak je to skoro stejné :-)
    Osobně bych třeba raději už volil lehce jeté Z4 kupé 3.0si, než 1 kupé.. S tím sezením je to v nich nastejno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.03.10  21:05

no já mám cca 175cm a za sebe se tak akorát posadím... pro vysšší už to může být problém. Mě se zadek 1er líbí moooc :yes: >:D 3er coupé je taky krásný, ale zase je už docela veliký. No ale každej se na to dívá jinak. Každopádně 330i coupé bych na 100% schvaloval! a teď po faceliftu je ještě hezčí :-)

k tomu ESP : ve standartním módu zasahuje dost, ale když ho stisknutím tlačítka omezíš, tak je to super - viz moje recenze. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.03.10  21:00

To se mi nějak nezdá... Na HDR stačí i jedna fotka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.10  20:58

Myslíš kupé-cabrio se skládací střechou?? Brr.. To rozhodně ne! Pevné kupé samozřejmě :-) Mě se jednička moc nelíbí. Jednička kupé je o kousek lepší, ale do trojky kupé to u mě osobně má daleko. Boční linka OK, předek je zvláštní jako u každé jedničky a zadní světla jsou trochu mimo všechny ostatní BMW :-( A místo vzadu? To tam není už vůbec :-O :-( Měřím 190cm, když jsem si zkoušel za sebe sednout, tak jsem to hned vzdal, to vůbec nešlo.. Ale pokud se někomu líbí předek i zadek a stačí mu auto pro dva a vyjímečně pro tři, proč ne. Jen doufám, že má 1 kupé jinak naladěný podvozek a ESP. Jel jsem ve 120i 5D a stabilizace zasahuje otravně brzo. Asi nastaveno pro ženský ;-) Trojka je nastavena jinak..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.03.10  20:54

Erl:
    Asi bylo :-( :-( >:D >:D

Fotka nebude, posílal jsem to s-mikovi a prej jsou moc expozičně podobné, budu to muset dělat ručně, ale to musim nejdřív koupit pořádnej stativ, jelikož ten co jsi viděl se vzdycky pri doteku rozhodí >:D

Thomasino:
    Jo odpočet by se některým hodil, já ho nepotřeboval, jelikož svoje IČO nemám >:D

A co se týče 325i, tak to se zeptej Erla, co se s tím dá dělat (v podstatě je to stejný motor jako 330i, myslim že stačí Chip), takže pokud auto není v záruce, je 325i lepší volba ;-)

já taky přemýšlel nad E92, ale praktičnost u mě nakonec vyhrála a navíc motor vyhrál ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.03.10  20:52

Nevím... mě se teda CC moc nelíbí... A co 1er na blbnutí?

PS : Wii kdy bude ta tvoje HDR fotka ze strahova?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.10  20:44

Nevím jestli by to byla lepší volba (každopádně o hodně dražší na provoz), ale hodně jsem ji chtěl. Bohužel jsem žádnou pěknou (ne černou) a s odpočtem DPH v Německu nenašel a ještě jsem ji chtěl pokud možno v M paketu a nejlépe bez kůže a samozřejmě pouze manuál. Jen kombinace sportovní sedadla + boky v kůži ;-)
    Asi takto:
    [odkaz]

nebo takto: M paket i barva dobrá, ale motor "jen" 325 a k tomu automat ;-\
    [odkaz]

.. no možná časem jako příští auto, nebo jako druhé víkendové auto.. Ale to je pak zase zbytečně velké a těžké..
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.03.10  20:42

Thom : jj Wii má pravdu... koukni ke mě do galerie a uvidíš, že jsme na šumavě i teď v Praze minimálně 4 BMW spolu :yes: >:D >:D

Wii : by ti bylo smutno ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.03.10  20:38

Thomasino:
    A to jsi ještě zapomněl na Frenetiqa a mate038 >:D >:D >:D

Jinak 330i v kupátku by bala lepší volba >:-[] >:-[] :yes: :yes: :yes:

PS: Všimni si, jak my s bavorama držíme při sobě a stále se scházíme ;-) :yes: :yes:

ERL:
    Nedělej tlaky, nebo tě dám na Hate >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.03.10  19:22

WII - nemáš těch fejků už nějak moc?? Erl, Stain, Mara89.. Nějaké další? Já si teda taky nějakej udělám.. Je těch BMW tam nyní přede mnou nějak moc >:D >:D >:-[]

edit: A to jsem si málem 330i kupé taky koupil.. Ale ta tady zatím není, tak by to nevadilo. Ale asi by někomu vadilo, že by tu bylo tolik BMW a všechny skoro na jedno brdo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 02.03.10  17:58

Asi bych si měl pomalu dávat pozor, aby mi ten můj druhej nick nezajedničkoval... >:-[] >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 02.03.10  17:46

Omlouvám se všem, na profil Erla mi leze 5 letá sestra a mláti do klávesnice >:D >:D Tak si i nevšimejte, neví co píše >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…