BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 02.03.10 21:10
« Re: Koho v TOPce ojedničkovat?
Mě se líbí předek trojky kupátka před faceliftem více, nejlépe v M paketu ;-) Zadní světla po faceliftu jsou možná o kousek hezčí, jinak je to skoro stejné :-)
Osobně bych třeba raději už volil lehce jeté Z4 kupé 3.0si, než 1 kupé.. S tím sezením je to v nich nastejno >:D -
Erl 02.03.10 21:05
no já mám cca 175cm a za sebe se tak akorát posadím... pro vysšší už to může být problém. Mě se zadek 1er líbí moooc :yes: >:D 3er coupé je taky krásný, ale zase je už docela veliký. No ale každej se na to dívá jinak. Každopádně 330i coupé bych na 100% schvaloval! a teď po faceliftu je ještě hezčí :-)
k tomu ESP : ve standartním módu zasahuje dost, ale když ho stisknutím tlačítka omezíš, tak je to super - viz moje recenze. ;-) -
Thomasino 02.03.10 20:58
Myslíš kupé-cabrio se skládací střechou?? Brr.. To rozhodně ne! Pevné kupé samozřejmě :-) Mě se jednička moc nelíbí. Jednička kupé je o kousek lepší, ale do trojky kupé to u mě osobně má daleko. Boční linka OK, předek je zvláštní jako u každé jedničky a zadní světla jsou trochu mimo všechny ostatní BMW :-( A místo vzadu? To tam není už vůbec :-O :-( Měřím 190cm, když jsem si zkoušel za sebe sednout, tak jsem to hned vzdal, to vůbec nešlo.. Ale pokud se někomu líbí předek i zadek a stačí mu auto pro dva a vyjímečně pro tři, proč ne. Jen doufám, že má 1 kupé jinak naladěný podvozek a ESP. Jel jsem ve 120i 5D a stabilizace zasahuje otravně brzo. Asi nastaveno pro ženský ;-) Trojka je nastavena jinak.. -
Wiii 02.03.10 20:54
Erl:
Asi bylo :-( :-( >:D >:D
Fotka nebude, posílal jsem to s-mikovi a prej jsou moc expozičně podobné, budu to muset dělat ručně, ale to musim nejdřív koupit pořádnej stativ, jelikož ten co jsi viděl se vzdycky pri doteku rozhodí >:D
Thomasino:
Jo odpočet by se některým hodil, já ho nepotřeboval, jelikož svoje IČO nemám >:D
A co se týče 325i, tak to se zeptej Erla, co se s tím dá dělat (v podstatě je to stejný motor jako 330i, myslim že stačí Chip), takže pokud auto není v záruce, je 325i lepší volba ;-)
já taky přemýšlel nad E92, ale praktičnost u mě nakonec vyhrála a navíc motor vyhrál ;-) :yes: :yes: -
Thomasino 02.03.10 20:44
Nevím jestli by to byla lepší volba (každopádně o hodně dražší na provoz), ale hodně jsem ji chtěl. Bohužel jsem žádnou pěknou (ne černou) a s odpočtem DPH v Německu nenašel a ještě jsem ji chtěl pokud možno v M paketu a nejlépe bez kůže a samozřejmě pouze manuál. Jen kombinace sportovní sedadla + boky v kůži ;-)
Asi takto:
[odkaz]
nebo takto: M paket i barva dobrá, ale motor "jen" 325 a k tomu automat ;-\
[odkaz]
.. no možná časem jako příští auto, nebo jako druhé víkendové auto.. Ale to je pak zase zbytečně velké a těžké.. -
Wiii 02.03.10 20:38
Thomasino:
A to jsi ještě zapomněl na Frenetiqa a mate038 >:D >:D >:D
Jinak 330i v kupátku by bala lepší volba >:-[] >:-[] :yes: :yes: :yes:
PS: Všimni si, jak my s bavorama držíme při sobě a stále se scházíme ;-) :yes: :yes:
ERL:
Nedělej tlaky, nebo tě dám na Hate >:-[] >:-[] -
Thomasino 02.03.10 19:22
WII - nemáš těch fejků už nějak moc?? Erl, Stain, Mara89.. Nějaké další? Já si teda taky nějakej udělám.. Je těch BMW tam nyní přede mnou nějak moc >:D >:D >:-[]
edit: A to jsem si málem 330i kupé taky koupil.. Ale ta tady zatím není, tak by to nevadilo. Ale asi by někomu vadilo, že by tu bylo tolik BMW a všechny skoro na jedno brdo ;-)
Výhra by pak měla být nějaké auto, takže se to na MACZ výborně hodí >:D