BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 05.03.10 13:48
« Re: Co s tím srazem 3.dubna kolem Pelhřimova ?? Kdo může?
No nikde jsem teď nebyl a asi nikam ani v nejbližší době nepojedu, ale jako kandidáty jsem vybral :
- nouzová plocha Hrochův Týnec u Chrudimi GPS 49°56'45.371"N, 15°53'43.732"E
- nouzová plocha Nová Cerekev u Pelhřimova GPS 49°24'33.828"N, 15°8'37.213"E
Tak na to koukni, ideální by bylo se zeptat toho tvého kolegy, jestli jsou tyhle plochy (nouzové plochy) volně přístupné :-) No a pak pokračovat tím, se tam někdo podívá na ten povrch ;-)
S tímhle ti víc asi nepomohu :-( -
Wiii 05.03.10 12:55
« Re: Co s tím srazem 3.dubna kolem Pelhřimova ?? Kdo může?
Cau Thomasino, no jelikož jste se tu víceméně minule domluvili, že se to z těch velikonoc přesune na jindy, tak jsem s tím 3.4. už nepočítal.... V tu dobu budu už v Anglii týden (odjíždím 27.3. v podvečer ) :-( :-( Takže já se neúčastním, ale jelikož se moje diskuze už stala takovým místem pro debaty o vekých srazec, klidně to tu rozjeďte ;-) :yes: :yes: A pokud bych mohl ještě nějak drobnostma pomoct, pomůžu :-) -
Thomasino 05.03.10 12:52
« Co s tím srazem 3.dubna kolem Pelhřimova ?? Kdo může?
Zdar WII, jak to teda vidíš s tím větším srazem v SO 3.4.2010?? Nestíháš to už před Anglií, nebo to spácháme? Mě ty velikonoce nevadí. Napiště všichni jestli jste pro a jestli můžete, ať víme podle zájmu, jestli má smysl něco organizovat nebo ne. Někoho možná doma nepustí, když je to velikonoční víkend, někdo pojede na celý víkend pryč.