BMW 320si (Wii-Jay)
Ondřej Šámal 06.03.10 21:06
« Re: Vlastní design platební karty?
Tak tomu řikám "vlastní" design, když si tam člověk nemůže plácnout, co chce >:D A co třeba nějakou uměleckou fotku tvojí slečny? Při každym průseru by pak stačilo vyndat kreditku a hned bys to měl u ní vyžehlený >:-[] >:D -
Wiii 06.03.10 20:54
« Vlastní design platební karty?
Zdravím všechny MACZáky :-) Neporadil by mi někdo s designem mé nové platební karty? zkoušel jsem dát moji vítěznou fotku z Lednové fotosoutěže, ale byla zamítnuta (důvod: Reklamni nebo propagacni material -> WTF??!!! ) >:D >:D
takže projíždím obrázky na netu a hledám... pokud by někdo měl dobrý nápad, budu vám vděčen ;-) :yes: :yes:
Co je zakázané:
- 1. Pasová nebo identifikační fotografie
- Telefonní číslo
- Písmo (rukopis)
- E-mailová nebo webová adresa
- Vizitka, jméno, adresa
- Veřejně známá osobnost
- Logo společnosti, název společnosti, značky, obchodní značka
- Umělecké dílo, které není starší než 70 let
- Vlajka nebo jiné národní symboly, znaky, erby
- Politická prohlášení, symboly, organizace nebo strany
- Olympijské symboly
- Náboženská prohlášení, symboly, organizace nebo strany
- Zábava - filmy, hry, komiksy a další
- Válka, zbraně, vojenské motivy
- Zobrazení násilí a pohrůžek, poraněné osoby nebo mrtvá těla
- Rasistické motivy
- Nevhodný motiv
- Neznámý jazyk
- Jednobarevný design
- Design způsobuje nepříznivé či nepřátelské vnímání značky KB
- Grafický návrh je v rozporu s pravidly karetních asociací
- Reklamní nebo propagační materiál
- Rozpor s požadovanými bezpečnostními rysy karty
- Značkové produkty (výrobky) -
Thomasino 05.03.10 21:50
« Re: Co s tím velkým srazem ?? Další možnost, Brno 8.5. spolu se srazem KSA
Ještě mám jeden nápad na větší sraz. Předpokládám, že většina z nás přijede v sobotu 8.května (nebo v neděli 9.května) do Brna na okruh na sraz klubu sportovních aut, aby viděli ohromnou spoustu nádherných sporťáků (např.inzerát v posledním Autocaru, nebo odkaz níže). Tak co se sejít někde v Brně nebo blízkém okolí v pozdním odpoledni a večer můžeme jít někam posedět?? ;-)
David Silver 05.03.10 16:29
« Re: Co s tím srazem 3.dubna kolem Pelhřimova ?? Kdo může?
FRPE: Ale to se milý FRPE pleteš, já sem říkal, že tam jedeme na dovolenou, a to nekecám! mám i fotky :yes: Akorát to bylo cestování v čase na dovolenou, protože jsme tam byli asi před třemi roky ;-)