BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.10  12:39

« Re: Co s tím velkým srazem ?? Další možnost, Brno 8.5. spolu se srazem KSA

Přes celou reoubliku, bys to měl až ke mně, nedělej fóry a doraz, dostaneš sponzorský příspěvek na palivo...
    ;-) :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.10  12:37

Já pevně věřím, že to takhle přímo neplánoval... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.03.10  12:33

Akorát jsem přišel a chvíli jsem myslel, že FRPE zase přejmenoal svoje auto na Audi A8 (jako dříve na Lancera Evo) >:D >:D No ale koukám, že tak to nebylo ;-\ ;-\

Jinak já mu to neberu, jen jsem vysvětloval, jak dosáhl bodů (asi to ani neplánoval) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 07.03.10  12:23

No, já pochybuju, že bych do toho Brna jel. Je to pro mě přes celou republiku, takže asi určitě ne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.10  11:56

Taky je to pěkná fuška stíhat vítat všechny nováčky a může to dělat každý,, takže i kdyby to bylo i tím, je to zasloužené... ;-) :-)
    Teď se může řešit "simcisko", který několikrát (účelově) změnil své hodnocení, dokud nebyl FRPE úplně pryč z TOPky... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.03.10  11:47

Tady se intrikaří, kují plány! >:-[] Děkuji za kliky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.10  11:08

No jen vidím drobný problém v tom, jakým způsobem a za co ty desítky někteří rozdávají!! >:D >:D Když se člověk podívá na nováčka, který má pár fotek a recenzi taky o ničem, a pak tam najde hodnocení 3x 10, tak se musím opravdu smát! >:D
    Zase takový "bodohonič" být nechci ;-) >:D >:D Ale Frpe je nedává aspoň všem, spíše jim píše.. Taky "politika"..

FRPE: bacha, zase tě pomlouvám!! ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.03.10  10:43

Když ta přemýšlím o úspěchu FRPEho, myslím, že je to tím jeho vítáním nováčků ;-) Napíše jim komentář, oni si ho zapamatují a hned jak to jde, ohodnotí mu auto.. Toť celé kouzlo jak toho FRPE dosáhl >:D >:D

Ale přejme mu to ;-)

Poustík:
    Pravidelně hlasuju (aspon 5x denně když stíhám) ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.03.10  07:59

« Kdo tady klikne, vyhraje projížďku sportovním BMW!!!!

Ne...kecám! Nic nevyhrajete! Vím, že prudím, ale v soutěži o nejoblíbenější kapelu kolínska moje favority Alžbětiny sosny opět válcuje skupina Kontroll, tak se nenápadně snažím sehnat nějakou klikačskou klaku....Takže kdyby se vám chtělo mi udělat radost, klikněte tady. [odkaz] Děkuji mnohokrát, rucelíbám! :-) Videoklip - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.03.10  22:46

No já s tím nechtěl začínat, ale jak víme, tak FRPE má vícero účtů, že? Zbytek už si každý domyslí sám. :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.10  22:45

Koukal jsem, že poslední dobou tady přibylo spousta nových aut co mají jen pár fotek, takže to je taky cesta ;-) >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 06.03.10  22:42

Je to fajn, ale tady na tom serveru je to až moc častý jev! >:D A ve většině případů to jsou vozy, který ten uživatel v životě neměl v garáži...
    Ehm, FRPE? >:D vtip ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.03.10  22:41

Thomasino - no FRPE bude kluk šikovná. Kdybychom to věděli, tak jsem TOP1 my. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.10  22:39

No právě!! >:D >:D Ale joo, ať si každý té slávy chvilku užije, s tím nemám problém. Ale jsem zvědavý, jak se mu to přihodilo ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 06.03.10  22:36

Thomasino - ale je to fakt být TOP1 a ještě ke všemu s fejkovým autem. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.10  22:34

Thomasino
    Nezáviď tak, na to se zeptej spíš těch, co ho hodnotili, to víš kouzlo osobnosti a charakteru... ;-) :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.10  22:30

To bude fajn Fpre, konečně tě taky uvidím, ty jeden šprýmaři! ;-) Ještě jsi mi nevysvětlil, jak jsi dosáhl toho, že jsi najednou poskočil o tolik míst dopředu a dokonce až na TOP1? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 06.03.10  22:22

No myslím že u Frpáčů to máme za, čili asi přijedeme. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.10  22:00

Jo kluci, to jsem vymyslel sám!! To čumíte, co? ;-) :-)
    Jak to tady tak sleduji, tak domluvit nějaký sraz je celkem problém, ale pro mě osobně je tento sraz KSA v Brně velká akce na kterou se zase moc těším!! Opět tam bude spousta Poršáků, Ferrari, Lamb, M3, Astony, nebo takové skvosty jako Carrera GT, Ferrari F40 či Enzo, Aston DBS, Ford GT40 a mnoho dalších :-)
    Proto předpokládám, že většina z nás se přijede podívat a tudíž je to ideální možnost se potkat ve větším počtu na vhodném a dobře naplánovaném místě, něco pofotit a pak večer zajet do hospůdky a posedět. Předpokládám, že ti nějvětší nadšenci (a pařmeni) tady přespí a druhý den se můžou kochat pořádnými sporťáky na okruhu znovu ;-) :-) A my brňáci máme to štěstí, že jednou do roka takovou akci tady máme ;-) A přece jen je Brno více uprostřed republiky než Most..
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 06.03.10  21:35

« Re: Vlastní design platební karty?

Jak to tak čtu, tak mě zarazilo ´nevhodný motiv´. To mohli napsat jen toto a dalo by se za to považovat vše ostatní co je zde vypsáno, ne?

No a neznámý jazyk, to je joke největší. To bych tam úmyslně šel s nějakým textem ze scifáče(škrtance a prazvláštní geometrické útvary) >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…