BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 09.03.10 16:50
« Re: Video z tvoji recenze
FRPE:
xGay mi řadil, jednou rukou jsem řídil a druhá byla zaneprázdněná něčím na něm >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D Jinak to prostě nešlo >:D
Hele jinak mě kritici nevadí.. Vím, že ta jízda ve videu je o ničem, ale aspoň něco >:D >:D Nejvtipnější bylo, když jednou Olííí psal novinku z našeho srazu a ze srandy tam napsal, že jsem tím lesíkem jel 140 >:D No sesypala se na mě halda (nejmenovaných) uživatelů, že jsem nebezpečný pro své okolí atd. To, že ta rychlost byla nadnesená jim bylo jedno >:D >:D
A co se týče tvého videa... Mě se taky nelíbilo >:D >:D Aspoň jsem upřímnej >:D >:D
Zino:
No tak to je cajk... A kdy v létě? Já budu totiž celkem pryč, tak dej vědět dosttečně dopředu ;-) :yes: :yes: Budu se těšit a na letních pneu to svezení bude o 100% lepší ;-) -
FRPE 09.03.10 16:45
No myslel jsem že ti po celý pobyt na srazíku ,,řadil,, a dále ,,dělal,, jiné věci X-gang nebo se pletu? >:D
Jinak k tomu videu - mě se docela líbí tihle kritici, já myslím že pokud se jede na úzké lesní cestě která má max. cca 3-4m >:D
a není vidět víc jak na 300-500m dopředu asi nejde brousit to tam 200km/h.
Já když přidal video klouzání a otoček s Altou na místě - vysmívali se mě všichni ale nikdo z posměváčků vlastní video nemá a neměl ... ;-\ -
Wiii 09.03.10 16:36
Ahoj Lucky11 :-)
Naopak brždění motorem je tam celkem častým jevem (dokonce mi i někdo psal, že bych jím měl brzdit opatrněji) ;-\ A co se týče zatáček - v lese je to více než pravděpodobné, že je nejedu pod plynem a to z více důvodů:
- Auto jsem v té době měl cca dva týdny a ještě jsem se s nim tak nezžil (přesedal jsem z Fabie, takže jsem byl celkem vyjukanej >:D )...
- Měl jsem čerstvě přezuto na zimní pneu (první týden jsem jezdil na letních) a ty při vyšších teplotách (bylo cca 15-20 stupňů) zas tak perfektně nedrží.
- V lesíku není vidět prakticky do žádné zatáčky (je tam vidět dobře tak do dvou-tří zatáček), takže vjet do ní naplno pod plynem je zahrávání si se životem či sešrotováním auta (šířka silnice tam není ideální na vyhybání se protijedoucímu autu) :-)
Pak jsem od někoho ještě měl připomínku na to, že nedávám meziplyny - při takovéto jízdě, kde člověk nevyužívá ani zdaleka potenciál auta jsou prakticky k ničemu a jen zvyšují spotřebu ;-) Aby meziplyny měli smysl, musí člověk jet ostře a dravě a (na tom se asi shodneme) tato jízda ani jedno nesplňuje :-)
Jinak až přezuju na letní pneu (cca příští týden) tak natočím něco jiného, lepšího a už více sžitého s autem ;-)
Myslím, že už ho mám celkem v ruce (narozdíl od prvních dnů v jeho společnosti >:D )...
Tak se měj a klidně se dál ptej ;-) :yes: