BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  16:56

« Re: Video z tvoji recenze

wii ty chces byt v tom anglicku dokedy ? kedy to este neviem ale budu to zrejme tri dni ako na sumave ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  16:50

FRPE:
    xGay mi řadil, jednou rukou jsem řídil a druhá byla zaneprázdněná něčím na něm >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D Jinak to prostě nešlo >:D

Hele jinak mě kritici nevadí.. Vím, že ta jízda ve videu je o ničem, ale aspoň něco >:D >:D Nejvtipnější bylo, když jednou Olííí psal novinku z našeho srazu a ze srandy tam napsal, že jsem tím lesíkem jel 140 >:D No sesypala se na mě halda (nejmenovaných) uživatelů, že jsem nebezpečný pro své okolí atd. To, že ta rychlost byla nadnesená jim bylo jedno >:D >:D

A co se týče tvého videa... Mě se taky nelíbilo >:D >:D Aspoň jsem upřímnej >:D >:D

Zino:
    No tak to je cajk... A kdy v létě? Já budu totiž celkem pryč, tak dej vědět dosttečně dopředu ;-) :yes: :yes: Budu se těšit a na letních pneu to svezení bude o 100% lepší ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  16:46

wii ved ja neumieram >:D v lete pridem a povozis ma (nas) :yes: a ja zase budem cestou domov pocuvat ake su sedadla v seate nepohodlne a tak dalej >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.03.10  16:45

No myslel jsem že ti po celý pobyt na srazíku ,,řadil,, a dále ,,dělal,, jiné věci X-gang nebo se pletu? >:D

Jinak k tomu videu - mě se docela líbí tihle kritici, já myslím že pokud se jede na úzké lesní cestě která má max. cca 3-4m >:D
    a není vidět víc jak na 300-500m dopředu asi nejde brousit to tam 200km/h.

Já když přidal video klouzání a otoček s Altou na místě - vysmívali se mě všichni ale nikdo z posměváčků vlastní video nemá a neměl ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  16:39

Zino:
    >:D >:D >:D A to jsem tě ani pořádně nepovozil ;-\

FRPE:
    Jak to myslíš s tou závorkou nakonci? 8-s >:D Nějak jsem jí nechytl >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  16:36

Ahoj Lucky11 :-)

Naopak brždění motorem je tam celkem častým jevem (dokonce mi i někdo psal, že bych jím měl brzdit opatrněji) ;-\ A co se týče zatáček - v lese je to více než pravděpodobné, že je nejedu pod plynem a to z více důvodů:
    - Auto jsem v té době měl cca dva týdny a ještě jsem se s nim tak nezžil (přesedal jsem z Fabie, takže jsem byl celkem vyjukanej >:D )...
    - Měl jsem čerstvě přezuto na zimní pneu (první týden jsem jezdil na letních) a ty při vyšších teplotách (bylo cca 15-20 stupňů) zas tak perfektně nedrží.
    - V lesíku není vidět prakticky do žádné zatáčky (je tam vidět dobře tak do dvou-tří zatáček), takže vjet do ní naplno pod plynem je zahrávání si se životem či sešrotováním auta (šířka silnice tam není ideální na vyhybání se protijedoucímu autu) :-)

Pak jsem od někoho ještě měl připomínku na to, že nedávám meziplyny - při takovéto jízdě, kde člověk nevyužívá ani zdaleka potenciál auta jsou prakticky k ničemu a jen zvyšují spotřebu ;-) Aby meziplyny měli smysl, musí člověk jet ostře a dravě a (na tom se asi shodneme) tato jízda ani jedno nesplňuje :-)

Jinak až přezuju na letní pneu (cca příští týden) tak natočím něco jiného, lepšího a už více sžitého s autem ;-)

Myslím, že už ho mám celkem v ruce (narozdíl od prvních dnů v jeho společnosti >:D )...

Tak se měj a klidně se dál ptej ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.03.10  16:33

Já myslím a kord po šumavě, že Wídžej neřadí. Na parkovišti při driftech dal dvojáka a zdatně se točil a kouzal, mám dojem že má asi automat ... >:D ( myslím X-gangu! ) ;-) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  15:53

wii jazdi stylom wruuuuum a uz ho niet >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto Kolik80

Kolík80 09.03.10  15:33

« Video z tvoji recenze

Koukal jsem na video z tvoji recenze a neda mi to abych se nezeptal, podle zvuku to vypada, ze vubec nebrzdis motorem a zatacky projizdis s vyslaplou spojkou, vazne takhle jezdis bezne??
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  12:19

« Re: Dnes 15:30 Radiotín

Tharas: Tobys jel až ze Šumavy, nebo jsi byl v Prahé? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 09.03.10  12:04

« Re: Dnes 15:30 Radiotín

Skoda, ze jsem si to precetl az ted. Zrovna jsem se v nedeli docela nudil...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.10  10:38

« Re: Vyměním 3x1 za poděkování

Wii: anebo o prázdninách že bych na pár dní zajel do Prahy...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  09:09

« Re: Není ti už pod tím sněhem dusno?

FRPE neboj, mám jen ledové srdce >:D >:D >:D Jinak jsem živ a zdráv ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 08.03.10  23:21

« Není ti už pod tím sněhem dusno?

Wiičko, začínám mít o tebe trochu strach, přece jen jsi min. 14x dní pod tou haldou sněhu, jsi v pořádku? :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.10  11:25

« Re: Co s tím velkým srazem ?? Další možnost, Brno 8.5. spolu se srazem KSA

No už to tady vidím, píšu si pánové ;-) :-! Ješitnej? No možná trochu, asi jako každej chlap.. Chlípák? Já? Až po WL..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.03.10  09:42

« Re: Vyměním 3x1 za poděkování

Chobot:
    Ale zatím žádný efekt >:D >:D

Kysky:
    Myslím že ty se zúčastníš nejdřív za cca 2 roky ;-\

Spadja:
    No ještě někdy určitě uvidíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.03.10  23:55

white label - on to ale asi ví a rozhodně mu to dělá dobře na kuličky >:-[] ..je ješitnej jak každej chlap...mimo Sampuse samozřejmě >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.10  23:52

Proto jsem to napsal, aby si zítra přečetl co si o něm vlastně myslíš (myslíme)... :*) >:D

Ještě ne...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.03.10  23:48

white label - blbý je,že sem chodí,takže si to asi zítra přečte :-O

btw : už jsi zjistil ty diody na tvou audinu?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.03.10  23:47

Promiň, ano přesně tak, spletl jsem si tě s Thomasinem... :*) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…