BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  20:36

« Re: Hola hola Wiičko volá

wii mirka sa pyta ci ides na jazykovy pobyt alebo co ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 09.03.10  20:31

Tak to s tím panstvím je dobře - UF :-!

A nevím, jestli jsi jel tam/zpět trajektem nebo vlakem, ale já bych volil jedině variantu trajektem tam a vlakem zpět (v tomto pořadí). Oboje stojí za to zažít - hlavně je nutný jet trajektem alespoň za střední bouře na Lamanči - nemá CHYBU >:-[]

Přeji hodně zdaru při plánování !!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:26

V Doveru jsem byl (jen nevím jestli v té pevnosti) >:D Brighton jsem už viděl a jak říkáš, nic extra, navíc je to město gayu >:D Takže tam bych dojel a už se nevrátil >:-[] >:-[]

Noa trénink? >:D Trénuju už na našem panství, máme tu cca 20 km vlastní silnice, tak David (náš zahradník) jezdí proti mě a já si tak trénuju aspoň nějaké potkávání na špatný straně >:D >:D

PS: Londýn určitě plánuju a do Brightnu taky zajedu ;-) No a Stonehange taky musí být, když už tam (v UK) budu ;-)

PPS: Díky za tipy ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 09.03.10  20:21

Asi bych zajel na Stonehange, sice to není zas až takový odvaz, jako na fotkách, ale stojí to za to :-)

Co je naprosto exkluzivní, je skalní pevnost z 2WW v Doveru. Atmosféra v protiletadlovém krytu je jedinečná a mají to tam opravdu moc hezky udělaný. To bych po Londýně doporučil jako 2hé nejlepší místo :yes:

Hodně lidí tě požene do Brightonu, ale byl jsem tam (bohužel) třikrát a skutečně bych tam nemusel znovu. Jsou tam obrovská mořská mola s kasinama a horskou dráhou (wau 8-s ), mořský svět s akvárkama (wau 8-s ) a pak takovej moderní rádobytureckej zámek (wau 8-s ). Kromě rejnoků v mořském světě mě to tam fakt nenadchlo.

Toť vše, co mi z 3 návštěv UK utkvělo v paměti ;-) ... a ještě jsem byl ve vlakovém museu v Yorku (National Railway Museum) - a to bylo hóóódně dobrý ;-) ... jenže je to dost na severu

PS: Kdy začneš v Praze trénovat řízení vlevo ??? Abych věděl, kdy nemám raději vyjíždět na silnice ??? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:03

Tharas:
    No zblbla mě ta jihočeská značka ;-) A myslel jsem si, že tehdy na ten Strahov jsi jel jen žes právě byl v Prahé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Tharas

Tharas 09.03.10  19:58

« Re: Dnes 15:30 Radiotín

Bydlim v Praze, na Sumavu jezdim jednou za cas.
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  19:53

« Hola hola Wiičko volá

Pánové a dámy,
    sháním tipy na zajímavá místa v UK, ideálně někde v jižní části ;-) Popřípadě, pokud tam někdo byl déle, tak jestli nezná nějaké tamnější okruhy, respektive jejich webové stránky ;-)

No a pro ty co k tokuto tématu nemají co říct... Jak se dneska máte? ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  17:33

« Re: Video z tvoji recenze

kto neskoro chodi (cita) sam sebe skodi >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  17:29

Tak to prrrr >:D A co já, zůstanu na ocet? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  17:22

>:D a ja s frpem na posteli ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.03.10  17:21

Vem mě na dovolenou Zino!!! :-! Budu spát klidně i s Mirkou na pristýlke ... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  17:19

no keby slo vsetko podla planu tak by v lete bola ale nejak vela som minul na sumave takze sa to musi odlozit >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  17:14

No hlavně aby taky v řecku neklesla úroveň ubytování >:D >:D

Jinak svatba jo? >:D Na to je času dost ne? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.03.10  17:13

Na Srní má představu jet přece ... :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  17:12

podla toho ci to bude svadobna cesta alebo nie >:D >:D tento rok vobec netusim ale zevraj v grecku je nejaka kriza a vsetko lacne >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  17:11

Ty vaše jsou snáž odvoditelné třeba od němčiny >:D Naše jsou origo >:D >:D

A kam bys měl představu jet na dovolenku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  17:09

ja som z tych vasich mesiacov jelen >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  17:08

To je srpen >:D Na dohodnutí je času dost...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  16:58

my chodime na dovolenky v 8. mesiaci (neviem ako to je po cesky) >:D to sa dohodneme nevidim tam problem prinajhorsom pojdeme na dovolenku vsetci spolocne >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  16:57

No jako vracím se už 5.6. ale na 99% ještě někam pojedu na dovolenou s přítelkyní ;-) (červenec nebo srpen)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…