BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Subaru4ever 09.03.10 20:31
« Re: Hola hola Wiičko volá
Tak to s tím panstvím je dobře - UF :-!
A nevím, jestli jsi jel tam/zpět trajektem nebo vlakem, ale já bych volil jedině variantu trajektem tam a vlakem zpět (v tomto pořadí). Oboje stojí za to zažít - hlavně je nutný jet trajektem alespoň za střední bouře na Lamanči - nemá CHYBU >:-[]
Přeji hodně zdaru při plánování !!! ;-) -
Wiii 09.03.10 20:26
V Doveru jsem byl (jen nevím jestli v té pevnosti) >:D Brighton jsem už viděl a jak říkáš, nic extra, navíc je to město gayu >:D Takže tam bych dojel a už se nevrátil >:-[] >:-[]
Noa trénink? >:D Trénuju už na našem panství, máme tu cca 20 km vlastní silnice, tak David (náš zahradník) jezdí proti mě a já si tak trénuju aspoň nějaké potkávání na špatný straně >:D >:D
PS: Londýn určitě plánuju a do Brightnu taky zajedu ;-) No a Stonehange taky musí být, když už tam (v UK) budu ;-)
PPS: Díky za tipy ;-) :yes: :yes: -
Subaru4ever 09.03.10 20:21
Asi bych zajel na Stonehange, sice to není zas až takový odvaz, jako na fotkách, ale stojí to za to :-)
Co je naprosto exkluzivní, je skalní pevnost z 2WW v Doveru. Atmosféra v protiletadlovém krytu je jedinečná a mají to tam opravdu moc hezky udělaný. To bych po Londýně doporučil jako 2hé nejlepší místo :yes:
Hodně lidí tě požene do Brightonu, ale byl jsem tam (bohužel) třikrát a skutečně bych tam nemusel znovu. Jsou tam obrovská mořská mola s kasinama a horskou dráhou (wau 8-s ), mořský svět s akvárkama (wau 8-s ) a pak takovej moderní rádobytureckej zámek (wau 8-s ). Kromě rejnoků v mořském světě mě to tam fakt nenadchlo.
Toť vše, co mi z 3 návštěv UK utkvělo v paměti ;-) ... a ještě jsem byl ve vlakovém museu v Yorku (National Railway Museum) - a to bylo hóóódně dobrý ;-) ... jenže je to dost na severu
PS: Kdy začneš v Praze trénovat řízení vlevo ??? Abych věděl, kdy nemám raději vyjíždět na silnice ??? >:D -
Wiii 09.03.10 19:53
« Hola hola Wiičko volá
Pánové a dámy,
sháním tipy na zajímavá místa v UK, ideálně někde v jižní části ;-) Popřípadě, pokud tam někdo byl déle, tak jestli nezná nějaké tamnější okruhy, respektive jejich webové stránky ;-)
No a pro ty co k tokuto tématu nemají co říct... Jak se dneska máte? ;-) :-!