BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  21:02

« Re: Hola hola Wiičko volá

>:D >:D >:D To teda nevim Zino, koupim vám 330i >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  21:01

wii takze potom nam das esicko ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:59

Zino:
    Tomuto rozumím >:D >:D Postavíme jedno auto a pak se uvidí >:D

WL:
    Nedělej >:-[] >:-[]

Suba:
    Jasně, já tam jedu hlavně kvůli Angličtině (budu tam chodit do školy) sice AJ umim a maturoval jsem z ní (za 2 >:D ), ale dokud tim člověk nemluví plynně, tak je pořád co se učit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  20:57

Wii
    "A ty mi ho sem hned předstrčíš..."? :-O
    Že by žívé vzpomínky na Šumné Srní... :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 09.03.10  20:55

Hastings nebyl špatnej :-) ... ale mě Anglie nikdy moc za srdce nechytla. Na nic z Hastings si dnes už nepamatuju. Skutečně mi ty pobyty zanechaly jen vzpomínky na níže uvedené lokace (taky jsem byl ještě malej klučík a dnes by to ve mně určitě zanechalo víc).

Mám rád vřelejší, odvázanější, méně uměřené a přátelštější státy. Hlavně ale jezdím do zahraničí za sportem, na poznávací pobyty jsme nikdy moc nebyl :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  20:54

Wii
    Já si nedělám "naděje" ani s tebou, natož s Mirkou... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  20:54

tak to budeme musiet stihnut zrealizovat do dvoch rokov bude to mat ako diplomovku >:D neviem ci to slovo poznas zaverecna praca v piatom rocniku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:52

No vidíš to Zino, zrovna dnes jsem přemýšlel, že bych postavil jednou nějaké speciáln auto - drahé a luxusní a hlavně ručně dělané a limitované za balík chechtáků >:D >:D >:D Přemýšlel jsem kdo že to bude ten designer >:D >:D A ty mi to sem hned predstrčíš ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  20:50

wl mirka je v skole aby mal kto v buducnosti nasim chlapcom navrhovat baworaky >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  20:49

wii zevraj je po slovensky prosinec >:D >:D co ja viem co znamena zevraj ? odmysli si to >:D a na projizdku sa tesime >:D :yes: ukazes nam aj prahu ? :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:49

Berustina:
    Netěš se, je to chlap s velkým pe.... mozkem >:D >:D >:D >:-[] A jeho proniknutí občas zabolí >:D >:D >:-[] Myslím proniknutí do tvé mysli >:D >:D :-!

WL:
    Sakra, to abych začal brát ty modrý pilulky... :'-( :'-( Neudělal jsi mi radost >:D >:D

PS: nedělej si s Mirkou naděje >:D

Suba4eva:
    Nic si od toho neslibuju, prostě pár šutrů do kruhu >:D >:D Ale zase můžu řikat že jsem tam byl >:D >:D :yes: A jak se tobě líbil Hastings? Já tam přeci jen byl pouze chvíli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  20:47

Zino copak, Mirce se zalíbil nějaký Wiičkův partner... :-O :-| >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 09.03.10  20:46

To s panstvím jsem samozřejmě pochopil >:D >:D >:D

Byl jsem tam v 6., 7. a 8. třídě >:-[]

1. Torquay
    2. Hastings
    3. Harrogate

Vždy 5 dní spaní v těch městečkách a jednou jsme spali ještě jeden den navíc na suburbu Londýna.

Když už člověk navštěvuje UK, Stonehange musí vidět. Ale upřímně ti radím, aby ses připravil na to, že budeš možná zklamán
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:45

Zino:
    Aha >:D >:D Takž se domů zatim nevrátila >:-[] >:-[] Jinak já vás povozím, ať víte jak jezdí dobrý BMW, u Ypsiho jste jen ochutnali >:D >:D >:D

PS: Co znamená zevraj?

Hálóóó Ypsíku, jsi tu někde? >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  20:44

Ne, právě naopak... :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 09.03.10  20:43

Wiiho jsem už viděl a moc se těším až poznám WL, abych měl představu, kdo dělá mámu a kdo tátu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  20:42

nie nie chatujeme a pisal som jej ze nas chces v lete povozit a spomenula si na to anglicko vravel som jej o tom niekedy neviem kedy tak sa pytala >:D
    edit a zevraj by menila s tebou >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:41

WL:
    Teď jsi to trefil na hlavičku... >:D >:D >:D Co to, že ses u mě dlouho neukázal, minule jsem byl moc tvrdej? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  20:39

Jj přesně, je to určitě "jazykový" pobyt..., jede pilovat (do Brightonu) "teplé francouzské sexuální praktiky"... :*) >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  20:38

Subík4eva:
    S panstvím to byl fór >:D >:D Jedinou cestu co máme na našem "panství" je cca 12-15 metrů ke garáži >:D >:D

Ale jinak trajektem jedu každopádně, ale ten vlak nevim nevim, je celkem mastnej ;-\ Koukal jsem na net a stojí to cca 120-130€ což už je celkem pálka >:D >:D :no: Ale uvidim...

Jestli bude bouře těžko říct >:D Budu se teda modlit ;-) A v jakém městečku jsi v UK bydlel... Já když jsem tam byl minule, tak ve Worthinu a teď udu bydlet v Hastingsu, tam je to celkem pěkný (byl jsem tam tehdy na půl dne) ;-) :yes:

Jinak cestu už mám naplánovanou a tamnízábavu si budu zajišťovat až dle potřeby ;-) :yes:

Zino:
    Jo jo, na jazykový pobyt.. Ale dal jsem si volnější verzi (20 hodin týdně), takže čas budu mít i na ostatní věci >:D >:D :yes:

Pozdravuj Mirku!! Nakonec se vrátila? >:D >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…