BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 10.03.10 09:25
Poustnik:
Jako chtělo by to vozkoušet, jestli to ta stránka kontroluje podle IP adresy... některé mobilní modemy (CDMA) od O2 (možná i od ostaních) mají tu výhodu,že když se odpojíš a znova připojíš, máš novou IP, takže můžeš znova hlasovat.... Nejsnažší možnost ;-) :yes: :yes: -
Wiii 10.03.10 08:52
Dobré ranko :-)
Vampi:
Zdravím tě, zajímavé příběhy >:D >:D A druhá část, jak řekl WL, tobě se tam toho ani zdaleka tolik nevejde.... Diesel, turbo a plasty >:D >:D já ani ty plasty nevedu >:D >:D
Ypsi:
Hola hola >:D Cos dělal v Bohumíně? >:D Jinak s dvouma kuframa maš pravdu, hold já mám motor jen za zadní nápravou (skoro by se dalo říct že uprostřed >:D ), ty i nad a kouskem před >:D >:D >:D -
ypsilon 10.03.10 00:15
« Re: Hola hola Wiičko volá
tak akorat jsem se vratil z bohumina a koukam,ze tady po me byla shanka :-) a vy uz chrnite, ach jo ;-\
wii-co to placas, vzdyt ty mas jedinou e90, ktera ma dva kufry,normalne vzadu a potom vepredu u motoru..ten moturek je tak malej,ze se mezi nej a chladic nasklada 2lodaky a surfarska vystroj >:D >:D ;-) -
Vampix(Diesel Power) 10.03.10 00:03
« Zdraví dvorní teplomet :-D
tak sem po delší době zase na tomto servru a nevím kam jinam bych měl pozdravit >:D Stýská se mi po Vás, ale nějak v posledni době nestíhám, slibuju že se vám ale budu věnovat... Měl jsem pro Vás v hlavě připraveny nápad, nafotim 2x 3er 320d at je tady pořadny naftový závan ale zase z domu zmizla(náhradní vozidlo za X6 kde odešla baterka z neznamych duvodu >:D ) Taky sem se dozvěděl že když jedne osobně kterou znam praskla hlava v X6 50i tak to chtěli hodit na něj. Normalně to BMW jde do kytek >:D Samo že mu to zreklamovali >:D Tak tolik z pomluv a užasnych novinek které Vás stejně nemají proč zajímat. jen mně chytla můza. Btw sem viděl krásnou bílou X6 s karbonovou kapotou, střechou a černými koly a když jsem byl v servisu na geometrii tak paní předemnou spadl na trojku sníh a měla pěkně vlnitou střechu. Tak to už je opravdu vše. Tady dady dady daaaa