BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 10.03.10  13:41

« Re: Hola hola Wiičko volá

Teda Pouštníku. Tomu se říká boj. Furt tak nějak vyrovnáno, a pořád prohráváme.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.10  13:20

Chobote, přes den je už pomalu doháníme, a odpojovat a zapínat nic nebudu, to by bylo nečestné a nesportovní, to by mi MIREK Dušín sprostě vynadal!!!! >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.03.10  12:53

Jen si měj mindrák >:D prostě má Wiičko větší ďouru noooo >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 10.03.10  10:53

No tak se mi tam toho tolik nevleze >:D v tom případě, bych měl asi mindrák, kdyby tam byla ještě větší díra >:D Ale já vím, že Wii ma díry rád :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.03.10  10:39

No jak na to koukám, kontroll má i tu denní >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.03.10  10:00

klikame na smeny my sme denna a kontroll nocna >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.03.10  09:25

Poustnik:
    Jako chtělo by to vozkoušet, jestli to ta stránka kontroluje podle IP adresy... některé mobilní modemy (CDMA) od O2 (možná i od ostaních) mají tu výhodu,že když se odpojíš a znova připojíš, máš novou IP, takže můžeš znova hlasovat.... Nejsnažší možnost ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.10  09:12

Neposouváš si ten motor nějak proklatě daleko, nízko, dozádu????? >:D >:D >:D >:D

Jinak Kontroll zas od 1 v noci do 6 ráno naklikal asi 30 hlasů, asi mají hodně příznivců mezi nočními hlídači... 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.03.10  08:52

Dobré ranko :-)

Vampi:
    Zdravím tě, zajímavé příběhy >:D >:D A druhá část, jak řekl WL, tobě se tam toho ani zdaleka tolik nevejde.... Diesel, turbo a plasty >:D >:D já ani ty plasty nevedu >:D >:D

Ypsi:
    Hola hola >:D Cos dělal v Bohumíně? >:D Jinak s dvouma kuframa maš pravdu, hold já mám motor jen za zadní nápravou (skoro by se dalo říct že uprostřed >:D ), ty i nad a kouskem před >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.03.10  01:32

Vampix
    Tobě se tam toho určitě tolik nevleze, jednak máš diesel, a hlavně navíc i turbo.... ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 10.03.10  00:42

ypsi do mého motorového prostoru se toho vleze stejně jako Wííčkovi...Jinak s tím Bohumínem tě pěkně lituji >:D se tam bojím jezdit...

Poustník >:D klasika se nezapře
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.10  00:16

« Re: Zdraví dvorní teplomet :-D

Já viděl prasklou hlavu v autě asi jenom v Pulp Fiction.... 8-s :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 10.03.10  00:15

tak akorat jsem se vratil z bohumina a koukam,ze tady po me byla shanka :-) a vy uz chrnite, ach jo ;-\

wii-co to placas, vzdyt ty mas jedinou e90, ktera ma dva kufry,normalne vzadu a potom vepredu u motoru..ten moturek je tak malej,ze se mezi nej a chladic nasklada 2lodaky a surfarska vystroj >:D >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 10.03.10  00:03

« Zdraví dvorní teplomet :-D

tak sem po delší době zase na tomto servru a nevím kam jinam bych měl pozdravit >:D Stýská se mi po Vás, ale nějak v posledni době nestíhám, slibuju že se vám ale budu věnovat... Měl jsem pro Vás v hlavě připraveny nápad, nafotim 2x 3er 320d at je tady pořadny naftový závan ale zase z domu zmizla(náhradní vozidlo za X6 kde odešla baterka z neznamych duvodu >:D ) Taky sem se dozvěděl že když jedne osobně kterou znam praskla hlava v X6 50i tak to chtěli hodit na něj. Normalně to BMW jde do kytek >:D Samo že mu to zreklamovali >:D Tak tolik z pomluv a užasnych novinek které Vás stejně nemají proč zajímat. jen mně chytla můza. Btw sem viděl krásnou bílou X6 s karbonovou kapotou, střechou a černými koly a když jsem byl v servisu na geometrii tak paní předemnou spadl na trojku sníh a měla pěkně vlnitou střechu. Tak to už je opravdu vše. Tady dady dady daaaa
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  23:13

>:D thomasino to ma iste dnes je predsa vyrocie
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 09.03.10  22:55

I já, taky na to pro rok 2010 dlabu a stejně je na tom i Mojito, jenže ten to letos ještě neměl a Fefe říkala, že prý si letos již nevzpomene ... ;-\ >:-[]

Ale Thomasino je na řadě ne? 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  21:34

To jsou nejdřív samé sladké teplé řečičky a nakonec jsi jdou stejně všichni zaškukat... 8-s
    Ještě, že já už to mám (letos) za sebou... :yes: ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.10  21:32

Já jdu taktéž, tak se mějte hošánci >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.10  21:31

Wii
    Dyť já to taky psal velmi opatrně a hlavně potichu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.10  21:29

no kluci moji musim ja ist tak pekny vecer prajem :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…