BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Chobot 11.03.10 17:16
« Re: Alžbětiny sosny
Nejdál jedu do Plzně, což je vlastně i nejblíž - Celej Chobot. Hranice města Plzně jsou pro něj něco jako konec světa >:D
Hm, do Sydney a Pouštník nám a našim vozům koupí letenky za výkonost při hlasování.........kromě Chobota, kterej hlasoval pro konkurenční hudební těles.......jo to jsem vlastně neměl řikat, natož opakovat >:D >:D -
Wiii 11.03.10 11:46
musíme máknout, aby to nakonec nevyhráli o jeden hlas >:D >:D :no:
Už jim chybí jen 16 hlasů.... ;-\ ... 15 ...14 ...13 ...12 ...11 ...10 ...9 ...8 ...7 ...6 ...5 ...4 ...3 ...2 ...1 ...vyrovnáno 8-s 8-s :no: ...vedou!!! :no: :no: :no: 8-s ... už vedou o 6 ;-\ ;-\ :no: -
Wiii 11.03.10 10:35
Poustniku, hlasuju co můžu >:D >:D
Wii, nemáš zač, rád se tě zastanu >:D >:D
Lucky, neber to, že ti Wii něco vyčítá ;-) tak to myšleno vůbec není :-) A teď jsem znova koukal na to jeho video, je to celkem zřejmé, Wii má vyspojkováno a vyčkává až bude vidět za zatáčku (vskutku tam není do žádné vidět) a jak už vidí za tu zatáčku, tak jede dál... myslím že to byl jeden z důvodů, co ti už psal :-) Ale to je jedno, mysli si co chceš >:D >:D -
FRPE 11.03.10 10:07
« Re: Cikády a pračka Indesit
Luckyno - v poho, rádo se stalo ... ;-)
Wii-jay - lepší a nové video s lepší zvuk kulisou? Těším se, to budeš nyní vymačkávat spojku nejen do zatáček ale i před rozjezdem, při jízdě atd? Tzv. jízda s vymáčklou spojkou? >:-[]
To budeš muset alke vybrat hodně kopcovité místo a jet směrem ze shora dolů viď? >:D ;-) -