BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 13.03.10 15:12
Peta:
tak jsem to zase nemyslel >:D NEchci shazovat tvoje auto, určitě má taky dost do sebe ;-) :yes:
FRPE:
No jistě že můžete ;-) :yes:
Tak co, kdo zítra (13.3.) půjde od 15:30 na motokáry do Radotína?
Zatim na seznam píšu:
FRPE + EDA
Kdo se dál přidá? :-! -
PeT-a (RSKa) 13.03.10 14:12
někde v okruhu 50-100km abych si mohl být jistý, že dojedu >:D >:D
Já vím, kdo s tím začal :-) ...chtěl sem jenom trošku pochválit to moje auto před takovým jménem jako je BMW....Každý když vidí 320Si, tak si řekne že to je špička techniky, přitom zrychlení z 0-100 za 8s mám i v 18 let starém seriovém renaultu, tak sem to myslel ;-)
Vůbec nepochybuju, že tvoje auto je ve všem 100x lepší ;-) -
PeT-a (RSKa) 13.03.10 11:51
« Re: Zítra motokáry?
Přiznám se, že ani nevím, žes něco nedal.....ale nic se neděje, jde vidět, že to máš promyšlené :-) :yes: ...To tvoje BéMwééé mě ale začíná čím dál tím víc zajímat....těším se na setkání :-) ...No hele, vše je na domluvě a datumu, určitě někdy kdy se nám bude VŠEM chtít a bude pěkně..... ;-) Dube, Květen, červen? Kdykoliv.....kdy jedeš do té GB?? -
Wiii 13.03.10 11:46
Suba:
No tak večer před pracovním dnem to chápu, ale okolo té 4té hodiny tam bývá dost lidí... chodíme ve stejný čas i den už delší dobu ;-) :yes:
Peta:
No tak to je cajk, že jsi už zase zdravej jak rybka ;-) :yes: Jinak, roky jsou znát na každém autě ;-) Na mém zatim ani moc ne... V poslední době se tam udělalo pár změn - konečně jsem nechal vyměnit ty mřížky (takže po diodách na denní svícení už nejsou památky) :yes: , taky jsem nechal sundat to modré podsvícení u nohou >:D , měl jsem servisku a dal jsem sportovní olej (0w40) a celkově se měnilo spoustu věcí ;-) :yes:
Jinak škola, asi víš, že jsem nedal dostatek zkoušek, takže jsem ukončil studium, ale od září nastupuju znova ;-) :yes: Ale teď jedu do GB na studijní pobyt, abych nezapoměl co to znamená učit se >:D >:D :yes: No a kde budeš chtít udělat ten srázek (na jaře nebo v létě)? :-) -
PeT-a (RSKa) 13.03.10 11:26
« Re: Zítra motokáry?
Wii: Ok, těším se na léto ;-)
Jinak díky za optání, noha už je docela v pořádku. Už to bude měsíc, takže basket už hraju znova ;-) .....R19 stále skvělá, výkonově atd.....ale bohužel v mrazu ne vždy nastartovala na poprvé, ikdyž mám novou baterku, sem tam něco křápne, klepne.....roky jdou poznat ;-\
Co ty? Co škola? :-) -
Casio
Subaru4ever
Tak kdo dál se přidá?
Suba:
Tam je jim to jedno v kolika lidech se jezdí, limitní je jen to maximum >:D Stačí když dorazíš ty ;-) :yes: :yes: