BMW 320si (Wii-Jay)
ypsilon 14.03.10 11:26
« Re: dnes motokáry?
to se neboj,nadopujem tebe i stelloneho a do tydne je z tebe schwanzik a stellone ma pod kapotou lambo V10 >:D ;-)
no zceknul jsem to..designove se mi libi,trosku me teda vylekalo to ted "nove a in" podsviceni interieru,ale porad jsem si k nove 5er nenasel cestu..uz jsem ji dvakrat videl a nemuzu se zbavit pocitu,ze je to "jen" mensi 7er.. -
ypsilon 14.03.10 11:01
« Re: dnes motokáry?
dobra,ale pocitej s autorskyma poplatkama >:D ;-) tak to mate dobry,u nas uz je sucho,ale porad mrzne,z cehoz mam nervy ja
:-) :no: ale 20.3. jedu na hory a az se vratim,tak prezouvam na letni, at se deje cokoliv >:D
hele nechtel bys prijet 10.4. na renocar do brna?bude tam tolik bmw,ze Ti ani nebude stacit pametovka ve fotaku >:D ;-) -
Brandon Walsh 14.03.10 10:55
« Re: dnes motokáry?
ypsi stellone tak to si dam ako prezyvku auta >:D :yes: ale celkom sa to tu da zase nam mrzne uz som mal z toho dvoj dnoveho tepla nervy >:D vcera som si na teba spomenul bol som v obchodne a jedna doslova kraska v minisuknicke mi nukala na predaj stastne strely >:D -
Brandon Walsh 14.03.10 08:26
« Re: dnes motokáry?
Tak co, kdo dnes (14.3.) půjde od 15:30 na motokáry do Radotína?
Zatim na seznam píšu:
FRPE + EDA
Tofoj
Tsmart
xGanga
zino celou svojou dušou telo žial musi ostat doma ;-\ >:D
Kdo se dál přidá? :-!
ps: prajem prijemnu zabavu :yes: -
Wiii 13.03.10 20:10
« Re: Zítra motokáry?
Aspon se tam nebudou motat zenský v zelených bundách a arabové, kteří se zaseknou v každé zatáčce do ochraných pneumatik >:D >:D >:D :yes:
Tak zatím, jdu do hospy...
PS: koukni k Rudovi do diskuze, uz jsem sehnal ten stojánek na kameru do auta, respektive na auto ;-) :yes: :yes: :yes: -
Wiii 13.03.10 19:51
« Re: Zítra motokáry?
Tak co, kdo zítra (14.3.) půjde od 15:30 na motokáry do Radotína?
Zatim na seznam píšu:
Tsmart
xGanga
Kdo se dál přidá? :-!
PS: díky Ypsi za zástoupení >:D >:D :yes:
PPS: Suba, mám obavy, že na volnou jizdu pro vsechny najednou budeme chvili cekat >:D >:D
ale james bond,a nejenom u me, dalsi cerny puntik :no: ach jo,frpe sosnovici :-( :no: