BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  18:26

« Re: dnes motokáry?

dekuji vsem zucastnenym,bylo to fajn ;-) :yes:

ale james bond,a nejenom u me, dalsi cerny puntik :no: ach jo,frpe sosnovici :-( :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.03.10  14:08

Jo už jsem v cajku >:D :yes: Jdu si dát sprchu a pomalu vyrazim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  13:06

wii-zadny vymluvy >:-[] ale je pravda,ze uz nejsme nejmladsi,teda vlastne ja,ty si jeste mlade >:D v patek jsem byl kalit,ukoncili jsme to v sobotu v sest rano u me a jeste dneska nejsem uplne stoprocentni ;-\ ,ale motokary nas vyleci,vypotime to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 14.03.10  12:22

Kombík neber Zino >:D >:D

Jinak Ypsi, je mi hrozně blbě, takže nevim jestli budu na motkárách jezdit >:D >:D Nějak jsem to přehnal s alkoholem ;-\ Ale dorazim, kdyby mi pak bylo lépe >:D >:D :yes:

OSáku doraž, dnes tam bude spoustu nových tváří ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  11:52

jj,m5 touring jako kombicek odvezu/privezu je fajn predstava >:D to ale rs6 avant od mtm taky >:-[] >:D ;-)

to mas >:D ;-)

jinak k tomu podsviceni:urcite to bude v realu vypadat hezky,ale prijde mi to,ze se bmw "lehce opici" po nove A8 ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.03.10  11:30

to podsvietenie je zvlastne ale tento touring sa mi paci design uzasny :yes: vyhrat loto pockat kym bude m5 a mam rodinny kombik na chalupu >:D
    tak to nie som od neho daleko ja mam lambo v10 v nohaviciach >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  11:26

to se neboj,nadopujem tebe i stelloneho a do tydne je z tebe schwanzik a stellone ma pod kapotou lambo V10 >:D ;-)

no zceknul jsem to..designove se mi libi,trosku me teda vylekalo to ted "nove a in" podsviceni interieru,ale porad jsem si k nove 5er nenasel cestu..uz jsem ji dvakrat videl a nemuzu se zbavit pocitu,ze je to "jen" mensi 7er..
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.03.10  11:10

>:D bude zo mna novy stallone pekna predstava len ten objem v hrudniku mi chyba >:D pozeral si toto ? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  11:08

no a co?koupil sis je a urcite si jednu stastnou strelu nasel ne >:D :yes:

tak to je skoda ;-\ bylo by t asi na dve dny az vikend..

>:D >:D zino spici,stellone driftujici..uz volam namet na film do hollywoodu >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.03.10  11:04

to su pre mna blbe datumy vtedy sa mi neda a 10.4 rovno obhajujem nejake prace :no: s tym mrazom je to sranda tak si idem rano po kruhovom objazde jedno oko este spalo a zrazu pozeram idem bokom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  11:01

dobra,ale pocitej s autorskyma poplatkama >:D ;-) tak to mate dobry,u nas uz je sucho,ale porad mrzne,z cehoz mam nervy ja
    :-) :no: ale 20.3. jedu na hory a az se vratim,tak prezouvam na letni, at se deje cokoliv >:D

hele nechtel bys prijet 10.4. na renocar do brna?bude tam tolik bmw,ze Ti ani nebude stacit pametovka ve fotaku >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.03.10  10:55

ypsi stellone tak to si dam ako prezyvku auta >:D :yes: ale celkom sa to tu da zase nam mrzne uz som mal z toho dvoj dnoveho tepla nervy >:D vcera som si na teba spomenul bol som v obchodne a jedna doslova kraska v minisuknicke mi nukala na predaj stastne strely >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.03.10  10:52

nazdar OSaku :-)

promin,ze jsem se neozval,mel jsem toho nak moc ;-\ mohl bys kdyztak toho ipoda vzit na motokary?diky ;-)

zino-nastartuj svyho "stellona",vyraz a akorat to stihas >:D ;-)
    jak se jinak mate tam na vychode? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 14.03.10  08:35

no mozna se pripojim...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 14.03.10  08:26

Tak co, kdo dnes (14.3.) půjde od 15:30 na motokáry do Radotína?

Zatim na seznam píšu:
    Wii-Jay
    Ypsilon
    Casio
    Subaru4ever
    FRPE + EDA
    Tofoj
    Tsmart
    xGanga
    zino celou svojou dušou telo žial musi ostat doma ;-\ >:D
    .
    .

Kdo se dál přidá? :-!

ps: prajem prijemnu zabavu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.03.10  20:10

« Re: Zítra motokáry?

Aspon se tam nebudou motat zenský v zelených bundách a arabové, kteří se zaseknou v každé zatáčce do ochraných pneumatik >:D >:D >:D :yes:

Tak zatím, jdu do hospy...

PS: koukni k Rudovi do diskuze, uz jsem sehnal ten stojánek na kameru do auta, respektive na auto ;-) :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 13.03.10  20:04

wii-neni zac ;-) akorat na zmenu datumu uz jsem nemel silu >:D no bude nas tam tak akorat na zaplneni cely jizdy,takze to bude zajimavy..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 13.03.10  19:51

Tak co, kdo zítra (14.3.) půjde od 15:30 na motokáry do Radotína?

Zatim na seznam píšu:
    Wii-Jay
    Ypsilon
    Casio
    Subaru4ever
    FRPE + EDA
    Tofoj
    Tsmart
    xGanga
    .
    .
    .

Kdo se dál přidá? :-!

PS: díky Ypsi za zástoupení >:D >:D :yes:

PPS: Suba, mám obavy, že na volnou jizdu pro vsechny najednou budeme chvili cekat >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 13.03.10  18:31

Wii-Jay: Beru zpět postesknutí nad nedostatečným počtem zúčastněných :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto tofoj

tofoj 13.03.10  18:29

Neboj se já taky nemam peníze, ale kupodivu jsem našel v autě nějakej benzín, takže toho hned využívám >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…