BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 16.03.10 08:41
Vampi:
Copak to neni tvuj sen - dělat mámu??? >:D >:D >:D
Mojito:
Jo koukat se na ně dá, to máš pravdu ;-) Jinak nejedná se náhoou o to vaše vysněné červené GT-R? >:D >:D
PS: GT-R je lákadlo i pro mě ;-) Kdyby udělali sedan s technikou GT-R, beru ho hned >:D >:D >:D :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10 23:39
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wii-jay - add Ronault - přesně jak píšeš,ale dle mě bys to dostal i když to nic moc neznamená,to máš pravdu.
Vím,že prodává,nekoukal,páč koukáme po něčem jiném,zatím nic psát nechci,že to vyjde je 50/50.
Já nevím,X6 a Infinity jsou fajn SUV i když bych si je nekoupil,tak se na ně dá dívat.Nechápu,že to vůbec píšu :-O :-O >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 15.03.10 22:53
« Re: BMW 320 si - hodnocení
>:D no já myslím, že celá řada X přispěla BMW tolik, že se pak rozhodli, že můžou vydat takový výstřelek jako je tvé si, takže můžeš být jenom rá >:D Navíc, já BMW fandím i v řadě X, někdo přece musel ukázat světu, že se dají dělat i lepší "SUV" než to co nabízel trh >:D
PS: Nekoupím si M3 abych pak 5 let někomu dělal mámu ja ve sprše a koukal se na fotky ne? :-D -
Vampix(Diesel Power) 15.03.10 22:45
« Re: BMW 320 si - hodnocení
jo četl jsem to zrovna jak jsem tu nakoukl tak sem se šel podívat na inzerát a je to vcelku pěkná cena na tuhle hračku, ale zrovna teď a ani v blízké době nepředpokládám nějaký větší přísun hotovosti >:D A nevím nevím jestli bych šel do SMG...
p.s: Wii ty chceš tvrdit že X6 není BMW? >:-[] -
Wiii 15.03.10 22:25
Mojito:
Víceméně se Ronault ptal jak to funguje... A ani sebevíc tipů nic neznamená, pokud to redakce nemá v úmyslu >:D Takže pokud při dnešním systému MACz nezískáš ocenění během prvního měsice, tak už to na 99% nedostaneš ;-) Ale nějak mě to netrápí, já jsem se svou recenzí spokojen :-) Ale ty malé změny cos říkal udělám ;-)
Joooo, to mi připomíná, že HonzaBa prodává M3, koukals na to? :-)
X6? >:D >:D To snad ne, kdo ti to provedl, kdo tě otrávil tím jedem >:D >:D Ono neni BMW jako BMW >:D >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10 22:17
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wii-jay - myslím,že by ti to redakce dala ;-)
No já napsal jen to co je ,,vidět,,je někde dál je bohužel M3,Oliverova Corvette,FoRS atp.
Víš co je nehorší?Nikomu to neříkej!!Líbí se mi X6 a to SUV vážně nemusím :no: .Byl jsem s tím u doktora,prášky na to prý nejsou :-( -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10 22:00
wii-jay - to nefotil Tizy? :-O :-O :-O
Ohledně úpravy dej info - rád bych ti dal tip na kvalitní recenzi,myslím,že si to zaslouží
btw : se svou představou o topce jsem asi profláklej,co? >:D
Mě stačí být v kategorii kupé do 10-tky,rocco si to,podle
mě,rozhodně zaslouží ;-)
ad.P.S. : >:D >:D ...je mi to jasný >:-[] -
Wiii 15.03.10 21:53
Jo je to jen fór >:D >:D
Ok, hantec moc neznám >:D >:D
někdy do toho měsíce to trochu upravim ;-)
Jinak to vim že se neudržej >:D >:D Dělám si srandu...
Co se týče tvého předposledního odstavce... Jde to snáž, když recenzi nepíšeš osobně a fotky ti nafotí profík >:D >:D >:D Ale to je jedno :no:
PS: Tvou představu o Topce znám ;-) :yes: Mám stejnou, ale jsem v ní na prvním místě >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10 21:47
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wii- jay - 577 kW a 1,8 spotřeba? :-O :-O >:-[] ..jestli to je vtip,což asi jo,tak je to vysvětleno :-)
1/2 metru,znamená půl měsíce,sorry za hantec >:-[]
To jednání s prodejcem(cca 3 věty)bych hodil dolů do sekce spokojenost s prodejcem
Opel a Daewoo se tam neudrží a já ti možná do top trochu pomohl,snad se to i přes drobnou kritiku vyplatilo ;-)
Zatím jsem to moc nestudoval,ale Tizy je asi ve spojení auto,recenze,foto nej a u toho co je první,auto,recenze ok,fotky na to,jaký má nádherný možnosti kompozic (Švýcarsko) lehký zklamání :-O
Asi do topky patří,ale rozhodně ne před Turbo,C6,zet,AMG,Capri.Dál už ano - to je můj pohled na topku >:-[]