BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.10  09:54

« Re: BMW 320 si - hodnocení

Mojito - a co je to? Hoď kdyžtak do SZ a taky si hoď fleshku do bundy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.03.10  09:44

wii-jay - GT-R to bohužel není ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.03.10  08:41

Vampi:
    Copak to neni tvuj sen - dělat mámu??? >:D >:D >:D

Mojito:
    Jo koukat se na ně dá, to máš pravdu ;-) Jinak nejedná se náhoou o to vaše vysněné červené GT-R? >:D >:D

PS: GT-R je lákadlo i pro mě ;-) Kdyby udělali sedan s technikou GT-R, beru ho hned >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10  23:39

wii-jay - add Ronault - přesně jak píšeš,ale dle mě bys to dostal i když to nic moc neznamená,to máš pravdu.

Vím,že prodává,nekoukal,páč koukáme po něčem jiném,zatím nic psát nechci,že to vyjde je 50/50.

Já nevím,X6 a Infinity jsou fajn SUV i když bych si je nekoupil,tak se na ně dá dívat.Nechápu,že to vůbec píšu :-O :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 15.03.10  22:53

>:D no já myslím, že celá řada X přispěla BMW tolik, že se pak rozhodli, že můžou vydat takový výstřelek jako je tvé si, takže můžeš být jenom rá >:D Navíc, já BMW fandím i v řadě X, někdo přece musel ukázat světu, že se dají dělat i lepší "SUV" než to co nabízel trh >:D

PS: Nekoupím si M3 abych pak 5 let někomu dělal mámu ja ve sprše a koukal se na fotky ne? :-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:51

Vampi:
    X6 neni BMW jak má být >:-[] >:-[] žádné X od BMW není BMW >:-[] >:-[]

PS: Tak v bankách je peněz a punčochu můžeš vzít mámě >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.03.10  22:45

jo četl jsem to zrovna jak jsem tu nakoukl tak sem se šel podívat na inzerát a je to vcelku pěkná cena na tuhle hračku, ale zrovna teď a ani v blízké době nepředpokládám nějaký větší přísun hotovosti >:D A nevím nevím jestli bych šel do SMG...

p.s: Wii ty chceš tvrdit že X6 není BMW? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 15.03.10  22:44

Ten už ho prodává 2x měsíce ... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:41

Hele tak ti dávám tip, nevim jestlis to nečetl, ale HonzaBa prodává svou M3, se na ni zajed podivat ;-) :yes: :yes:

neboj, ten nehoří >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.03.10  22:39

>:D právě že benzín >:D Bych měl strach být tebou, že přijdu k autu a chytne >:D Ale přiznávám, že už by bylo načase něco vytočit do těch 6-9 tis otáček za minutku :-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:37

>:D >:D >:D MPI je benzín voe >:D To je to správný palivo, se tu zeptej kohokoliv >:D >:D

Teplá noc... To ještě nevim :-! zatim tu žádného souseda nemam >:-[] >:-[]

Jak jsi na tom ty? ;-) Ještě ti to jezdí? >:D A co ty tvoje gumy? :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.03.10  22:33

ojej >:D tak to bude teplá noc >:D s žádným obsahem 1.4 ani motorem typu MPI nemám zkušenosti tak nevím >:D Ale určitě to nepojede, když to tankuje to špatné palivo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:30

Ahoj VaMPI, jak šlape 1.4 MPI? >:D >:D >:D No dnes, co by se mohlo dít, bude to "BAD" >:D >:D Jsem sám doma ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 15.03.10  22:27

tak sem zase tady pánové >:D Dneska na večerní skok. Bude se něco dít? >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:25

Mojito:
    Víceméně se Ronault ptal jak to funguje... A ani sebevíc tipů nic neznamená, pokud to redakce nemá v úmyslu >:D Takže pokud při dnešním systému MACz nezískáš ocenění během prvního měsice, tak už to na 99% nedostaneš ;-) Ale nějak mě to netrápí, já jsem se svou recenzí spokojen :-) Ale ty malé změny cos říkal udělám ;-)

Joooo, to mi připomíná, že HonzaBa prodává M3, koukals na to? :-)

X6? >:D >:D To snad ne, kdo ti to provedl, kdo tě otrávil tím jedem >:D >:D Ono neni BMW jako BMW >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10  22:17

wii-jay - myslím,že by ti to redakce dala ;-)

No já napsal jen to co je ,,vidět,,je někde dál je bohužel M3,Oliverova Corvette,FoRS atp.

Víš co je nehorší?Nikomu to neříkej!!Líbí se mi X6 a to SUV vážně nemusím :no: .Byl jsem s tím u doktora,prášky na to prý nejsou :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  22:10

Mojito:
    To jsem neřekl... Neřeš to ;-)

Jinak tip ani nepotřebuju, vim jak to tu funguje, respektive podle čeho se tu vybírá a kdybych mel dosta ocenení, už bych ho měl ;-)

Tvoje představa je známa snad každému >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10  22:00

wii-jay - to nefotil Tizy? :-O :-O :-O

Ohledně úpravy dej info - rád bych ti dal tip na kvalitní recenzi,myslím,že si to zaslouží

btw : se svou představou o topce jsem asi profláklej,co? >:D

Mě stačí být v kategorii kupé do 10-tky,rocco si to,podle
    mě,rozhodně zaslouží ;-)

ad.P.S. : >:D >:D ...je mi to jasný >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.10  21:53

Jo je to jen fór >:D >:D

Ok, hantec moc neznám >:D >:D

někdy do toho měsíce to trochu upravim ;-)

Jinak to vim že se neudržej >:D >:D Dělám si srandu...

Co se týče tvého předposledního odstavce... Jde to snáž, když recenzi nepíšeš osobně a fotky ti nafotí profík >:D >:D >:D Ale to je jedno :no:

PS: Tvou představu o Topce znám ;-) :yes: Mám stejnou, ale jsem v ní na prvním místě >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 15.03.10  21:47

wii- jay - 577 kW a 1,8 spotřeba? :-O :-O >:-[] ..jestli to je vtip,což asi jo,tak je to vysvětleno :-)

1/2 metru,znamená půl měsíce,sorry za hantec >:-[]

To jednání s prodejcem(cca 3 věty)bych hodil dolů do sekce spokojenost s prodejcem

Opel a Daewoo se tam neudrží a já ti možná do top trochu pomohl,snad se to i přes drobnou kritiku vyplatilo ;-)

Zatím jsem to moc nestudoval,ale Tizy je asi ve spojení auto,recenze,foto nej a u toho co je první,auto,recenze ok,fotky na to,jaký má nádherný možnosti kompozic (Švýcarsko) lehký zklamání :-O
    Asi do topky patří,ale rozhodně ne před Turbo,C6,zet,AMG,Capri.Dál už ano - to je můj pohled na topku >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…