BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 16.03.10 19:33
« Re: BMW 320 si - hodnocení
tak na protokolu o uschování pneu píšou že zbylo na každé tak 4 mm. Takže počítám že za léto je sundám protože kde jsem četl tak píšou že jdou rychle dolů a trošku toho okruhu a blbosti, ale uvidíme. Bránit se nebudu, uvažovat vážně budu :-)
Edit: Není tady někdo přes nálepky nebo výrobu či distribuci papíru? Chtěl bych zjisti zda-li je možné si koupit papír na který si cokoliv vytisknu a pak zezadu odlepím vrstvu jako z normální nálepky a nalepím obrázek někam. Jedna se mi hlavně o zkušenosti a nejlépe voděodolnou značkou papíru a taky distribuci. -
Vampix(Diesel Power) 16.03.10 19:26
« Re: BMW 320 si - hodnocení
To vypadá slibně, uvidíme, uvidíme. Přijet bych se podívat mohl. Nevím jak to bude s ježděním, ale pokud dostanu zelenou na nové gumy na léto tak bych ty staré mohl potrápit. Ještě čas na plánování, není třeba se nijak dopředu hlásit že? -
ypsilon 16.03.10 18:31
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wiicko-moje stara "stara" ruka je neunavitelna,je to vzdycky velkej maraton >:D ;-) jinak moje "mlada" sla na nakup a ja delam,ze neco delam >:D >:-[] ;-)
mojito-pockejte si na GT-R,pekne prosim :yes: prijedu pak za Vama na projizdku a je potom mozny,ze budes muj nejlepsi kamos >:D ;-) ja ted akorat premlouvam skorobrachu,aby si nekoupil porsche 2S v bily barve 8-s ;-\ takze ho aspon premlouvam do tohohle,kdyz uz porsche teda [odkaz]
btw. pojedete s fefe na renocar 10.4.? ;-) -