BMW 320si (Wii-Jay)
Subaru4ever 16.03.10 20:51
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Vy s tím samosvorem naděláte >:D - Impreza s 1,5 za 500000 ho má v základu >:-[] ... to jen pro upřesnění, která automobilka je skutečně "pro řidiče" >:D
Thomasino: S tím lezení do zelí bych až tak nesouhlasil. Jízdně možná 911 do zelí leze hodně, ale když je postavíš vedle sebe, Cayman bude vypadat jako hodně "chudý příbuzný" :-! -
Wiii 16.03.10 20:47
Vampi:
kdyby to tu nebylo veřejný, něco ti povyprávim >:D >:D
Mojito:
Jo to je pravda, budeš v něm vypadat jako pravej namakanej dělník, prostě chlapák!!!! >:-[] >:-[]
PS: Logan je dobrej, je to jedno z nejúčelnějších aut, stejně jako je jedno z nejúčelnějších aut Lotus Seven, chápeš jak to myslim ;-) :yes: :yes:
Thomasino:
Jo já souhlasím, se samosvorem to auto smysl už dává ;-) :yes: :yes: -
Thomasino 16.03.10 20:46
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Právě že CAYMAN S + samosvor je z mého pohledu ideální auto. Má nádherné tvary, motor před zadní nápravou, ideální rozložení váhy, rozumná hmotnost atd. Momentálně už leze 911-tce hodně do zelí ;-)
EDIT: nic, jdu koukat na ligu mistrů. Chelsea-Milano může být zajímavé ;-) -
Wiii 16.03.10 20:36
Vampi:
Copak, jsi alergický na latex? >:-[] Kamarádka je a musela někde shánět jakési speciální gumy :-! Myslim že z ovčích střívek, nebo co to bylo >:D
Jinak na své novinky jsem tě odkazoval jako reakci na tvou krásnou báseň >:-[] >:-[] :no:
Mojito:
Je to prostě auto pro holky >:D :yes: K tobě by mi prostě nepasovalo ;-) To už radši toho Caymana :-)
PS: Za ty peníze to auto určitě stojí a když si vezmeš, že máš supersport za mega a půl, tak takové částky ještě budeš rád platit >:D >:D :yes: -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.03.10 20:34
« Re: BMW 320 si - hodnocení
thomasino - omyl,má to pevnou střechu! ;-)
wii-jay - GT-R je klasa a 30 000 Kč za destičky a 50 000 Kč za gumy + 8 000 kontrolní intervaly snad přežijem,ale jistej si tím nejsem :-(
Jak může kořeň s holou glebzňou vypadat zženštile? >:-[] ...šlo by stejně do půjčovny ;-) -
Vampix(Diesel Power) 16.03.10 20:31
« Re: BMW 320 si - hodnocení
jiné gumy než na autě nepoužáívám >:D totiž mi způsobují určité problémy >:D
Každopádně neprasím, to auto tam tak stálo, byly jeté tak co >:D
edit: Pěkné, moc pěkné novinky :-D trošku sklamán :-D ale i tak pěkné :-D
Kolik ten stativ jestli není tajemství? -
Wiii 16.03.10 20:26
Ypsi:
Jo roky cviku ti z ní udělali neúnavnou ručku >:-[] >:-[]
Thomasino:
Jdi si stěžovat jinam, Tizy má taky napsáno Clubsport ačkoliv to Clubsport vůbec neni >:D tak v čem je problém ;-) To už já mám blíž k tomu co jsem si dal za dovětek :-) :yes:
PS: Když Porsche tak se špérou!!!! A to Cayman nesplňuje...
VaMPI:
Nesmíš tak pr.asit >:D Pak ti gumy vydržej déle... Ale jestli mluvíš o jiných gumách, tak ty bych celé léto určite nepouzival >:D Stačí jednou a dost, pak už je to celkem nehygienické >:-[] >:-[]
PS: Přečti si moje novinky ty tuzére >:D
Mojito:
Jo GT-R je prostě klasa (i když je to turbomotor, je úžasnej!!!) :yes: :yes: Jak už jsem psal, kdyby se objevilo Infi, který by používalo techniku GT-R a bylo by sedanem velkým jako 3er tak bych neváhal ani minutu >:-[] >:-[]
Jinak, pokud myslíš Boxster, tak doufám že pro Fefe, ty bys v tom vypadal moc zženštile >:D >:D
Suba:
Ano, tos trefil na hlavičku >:-[] >:-[] >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 16.03.10 20:20
« Re: 320si WTCC ?? :-)
Sem se nějak nechal inspirovat...Doufám že se matheas neurazí a Wii taky ne >:D
Wojtík trabantu to král,
čumí co by do něj ještě narval.
Motor dal tam specíální,
točí, ale jede jako originální.
Podsvícení jako tuzér,
z trabantistu jednoznačně největší pozér.
Nevadí to ale Wojtovi našemu,
krásnou pravačku neztratí,
sloužit do smrti bude mu,
snad netrefí se do gatí.
Možná i ženu jednou si vezme,
pokud ho nějaký chlapec opět neřezne.
Když uvěří mu pohádku o BMW,
je určitě jeho jedna, dvě.
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.03.10 20:17
« Re: BMW 320 si - hodnocení
wii-jay - s-mike ví,že na image nehraju,řídím se tak nějak citově >:-[]
ypsilon - GT-R jsme zatím nezavrhli i když provozování tohoto auta je neskutečně finančně náročné,alespoň takové mám poslední infa,víc se snad dozvím při dni KSA kde nějakého majitele MUSÍM odchytit!10.4.Renocar?O co se jedná,hoď info!
thomasino - Boxter S bohužel,ale zdaleka to není jistý,pozítří se jedem mrknout na jeden kousek do OV.