BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  20:30

« Re: BMW 320 si - hodnocení

thomasino - ničeho se neboj...teda mimo merkura!..ten bude nadrženej,páč jezdil dlouho s autem se zahrádkou! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  20:29

merkur - >:D >:D >:D >:D >:D

white label - >:D >:D >:D >:D >:D

Oba dva jste mě totálně rozmlátili na masokostní moučku! :yes: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.03.10  19:48

Hlavně mám pocit, že tam je těch aut na okruhu vždycky hodně, každý je po zimě nadržený, takže bych měl skoro strach tam vyrazit s autem aby to do mě někdo nenapálil :-| ;-\
    Běžné volné jízdy budou asi bezpečnější, Mojito ;-) Pak tam zajedeme spolu, já chci GTI alespoň zlehka na okruhu taky zkusit..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.03.10  19:38

To jen vždy Mojito zrovna jel na Paroubackův předvolební mítink...
    :-O 8-s >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 17.03.10  19:06

Basák klidně nech,ale vidělej si to plato vajíček,co jsem vždy viděl za zadním skle,když jsem tě míjel >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  18:24

merkur - rocco půjde zbaštit jednu Alfu >:-[] ...pokud vyndám z kufru ten basák,tak uvidíš to tóčo! >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.10  18:23

ypsilon - díky a Renocaru se snad zúčastním ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 17.03.10  17:57

Taktéž se chystám na renocar a posvačit na okruhu zepár "bramboráků" :-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.03.10  17:24

Zdravím teplometíci! Jak žijete? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 17.03.10  17:22

Tikot >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 17.03.10  17:07

Ypsi - to není paní Certina, nyní je to vážený pan Ťissot >:D nebo jsem to špatně četl a je to Ťichot? >:-[] Či snad Tiššot? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 17.03.10  10:56

Jako nad renocarem premyslim ;-)

Casu dost :-) ale myslim, že by to vyjít mohlo ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 17.03.10  10:19

certina-nazdarek :-)

jde to,ale musim uz zacat delat na bakalarce,za 7 tydnu ji mam odevzdat a nemam ani carku 8-s :no: a to jeste jedu v sobotu na ty hory..

premyslis nad tim renocarem? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 17.03.10  10:03

Přátelé zdravím Vás!
    Tak jak se ve(j)de?

Sobota se nám blíží a denní teploty už taky rostou, takže to vypadá dobře.

btw. Možná budu vypadat hloupě, ale já bych si místo Caymana vzal Z4M Coupé, nebo ještě raději zachovalou Z3M Coupé ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 16.03.10  23:45

mojito-budu Vam fandit,protoze GT-R je...to se snad uz ani neda slovy vyjadrit :-) :yes:

jinak tady ho mas [odkaz]

pry je to skvela akce,ale na tebe to asi bude moc BMW ;-) kazdopadne je to dobra moznost,jak zmerit sily na okruhu..a pry tam byla minuly rok i casomira,takze si normalne zaplatil 500,- na pul hodky,vyfasoval cisla a jel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.03.10  23:32

Nesouhlasím. Mě se Cayman líbí hodně, vedle 911 jsem ho viděl někoikrát na srazu KSA a vypadá jen jako o něco menší Porsche. Což ale nemusí být na škodu. Menší a lehčí auto je v zatáčkách vždy lepší ;-) :-) Taky bych chtěl být chudý příbuzný a mít "jen" Caymana S :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 16.03.10  21:08

Vím co chceš říct ;-)

Ale přece nemůže začínat nabídka Imprezy dvoulitrem !!! To by už konkurence nevydejchala - vždyť někteří konkurenti mají "jen" 1,2ku >:D

- ne beze srandy: Impreza s 1,5 kou je hrozně důležitý auto. Dokazuje, že to auto není k zahození, i když nemá 200 a víc koní.

Imprezy 1,5 vídám a věřím, že plní funkci dokonale. I novináři si nikdy nestěžovali. Vždy konstatovali, že 200kou sice po okreskách jezdit nebude, ale stejně je to příjemné povožení, tedy mnohem "sportovnější" než s konkurenčními 1,4 a 1,6 (tentokrát myslím bez turba >:D)

S tím jsi mě přinutil napsat, že už asi 3 roky chodím denně se psem kolem nové Imprezy 1,5 (dokonce se zrcátky v nebarvě vozu) a den ode dne se mi líbí víc a víc. Na začátku byla moc ošklivá a pak jsem cca 1000krát přehodnotil mírně názor, a dnes jsem konečně musel zkonstatovat, že se mi už moc líbí. :-)
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.03.10  21:05

wii- jay - myslím,že to chápu naprosto přesně ;-)

subaru4ever - já bych s tím Caymanem S dokázal žít jako chudý příbuzný! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.03.10  20:56

no takovým to situacím občasným se rád vyvaruju >:D Záleží o jak vyjímečný kus jde >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.03.10  20:54

Vampi:
    Možná jindy >:D prostě občas jsou situace, že tu gumu priostě musíš navlíknout, nebo máš pech >:D >:D

Se Subaru - skvělá charakteristika filosofie Subaru >:D >:D

Suba:
    Samosvor je jen jedním puzzlíkem z celé skládačky >:-[] >:-[] Takže víš co tím chci říct o Impreze s 1,5 za půl mega >:D >:D

Jinak s chudým příbuzným souhlasím, ale tak to prostě musí být a když není na 911, tak Cayman se samosvorem dobrej ;-) :yes:

LOUČÍM SE PÁNOVÉ, JDU SE VĚNOVAT NĚKOMU JINÉMU ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…