BMW 320si (Wii-Jay)
Thomasino 17.03.10 19:48
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Hlavně mám pocit, že tam je těch aut na okruhu vždycky hodně, každý je po zimě nadržený, takže bych měl skoro strach tam vyrazit s autem aby to do mě někdo nenapálil :-| ;-\
Běžné volné jízdy budou asi bezpečnější, Mojito ;-) Pak tam zajedeme spolu, já chci GTI alespoň zlehka na okruhu taky zkusit.. -
ypsilon 16.03.10 23:45
« Re: BMW 320 si - hodnocení
mojito-budu Vam fandit,protoze GT-R je...to se snad uz ani neda slovy vyjadrit :-) :yes:
jinak tady ho mas [odkaz]
pry je to skvela akce,ale na tebe to asi bude moc BMW ;-) kazdopadne je to dobra moznost,jak zmerit sily na okruhu..a pry tam byla minuly rok i casomira,takze si normalne zaplatil 500,- na pul hodky,vyfasoval cisla a jel :-) -
Thomasino 16.03.10 23:32
« Re: BMW 320 si - hodnocení
Nesouhlasím. Mě se Cayman líbí hodně, vedle 911 jsem ho viděl někoikrát na srazu KSA a vypadá jen jako o něco menší Porsche. Což ale nemusí být na škodu. Menší a lehčí auto je v zatáčkách vždy lepší ;-) :-) Taky bych chtěl být chudý příbuzný a mít "jen" Caymana S :-! -
Subaru4ever 16.03.10 21:08
Vím co chceš říct ;-)
Ale přece nemůže začínat nabídka Imprezy dvoulitrem !!! To by už konkurence nevydejchala - vždyť někteří konkurenti mají "jen" 1,2ku >:D
- ne beze srandy: Impreza s 1,5 kou je hrozně důležitý auto. Dokazuje, že to auto není k zahození, i když nemá 200 a víc koní.
Imprezy 1,5 vídám a věřím, že plní funkci dokonale. I novináři si nikdy nestěžovali. Vždy konstatovali, že 200kou sice po okreskách jezdit nebude, ale stejně je to příjemné povožení, tedy mnohem "sportovnější" než s konkurenčními 1,4 a 1,6 (tentokrát myslím bez turba >:D)
S tím jsi mě přinutil napsat, že už asi 3 roky chodím denně se psem kolem nové Imprezy 1,5 (dokonce se zrcátky v nebarvě vozu) a den ode dne se mi líbí víc a víc. Na začátku byla moc ošklivá a pak jsem cca 1000krát přehodnotil mírně názor, a dnes jsem konečně musel zkonstatovat, že se mi už moc líbí. :-) -
Wiii 16.03.10 20:54
Vampi:
Možná jindy >:D prostě občas jsou situace, že tu gumu priostě musíš navlíknout, nebo máš pech >:D >:D
Se Subaru - skvělá charakteristika filosofie Subaru >:D >:D
Suba:
Samosvor je jen jedním puzzlíkem z celé skládačky >:-[] >:-[] Takže víš co tím chci říct o Impreze s 1,5 za půl mega >:D >:D
Jinak s chudým příbuzným souhlasím, ale tak to prostě musí být a když není na 911, tak Cayman se samosvorem dobrej ;-) :yes:
LOUČÍM SE PÁNOVÉ, JDU SE VĚNOVAT NĚKOMU JINÉMU ;-) :yes: