BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 19.03.10 17:05
« Re: ALU
Kysky:
Pokaždé ne >:D Jen chci kola na, které nazuju řetězy a jsou hlavně v techničáku (to hlavně), nehodlám pak řešit s pojišťovnou - jakto, že jem tam měl technicky nepovolená kola >:D :no: :no: Někdo to do tebe napere a pak abych platil svoji škodu sám... prdlajs :-! :-!
Frpicek:
Jeste by se z toho dalo udělat hnusnější kolo >:D Ale bílou barvu nemám >:-[] >:-[] :no: -
STi (Modo Team) 18.03.10 21:53
« Re: Venku.. a SLS
no my s Dave6 se na Renocar těšíme už měsíce, takže budem určitě! S dalšíma známejma máme pronajaté dva boxy vedle sebe a budou zajímavé stroje... př. BMW e46 330i 3x, Caterham CSR200, BMW e36 M3, BMW e30 325, BMW e92 335i 2x, Opel Corsa OPC, M-B 190 2.3 16, Škoda Octavia RS TSI a možná dva supersporty, o kterých se má zatím mlčet ;-) No a já budu asi jen na čumendu, protože Fabka RS je prodaná a Impreza zatím daleko ;-\ -
STi (Modo Team) 18.03.10 21:35
to tissot: ty se nějak nemůžeš rozhodnout, jaká je ta správná značka hodinek, ne? >:D Doporučuju změnu na IWC Schaffhausen a už u toho zůstaneš :yes:
Jinak SLS je fakt mazec, mě vzhledově nadchnul (ikdyž je teda celý to auto dost velký a naopak vevnitř malinkatý - rarsch se tam vešel teda hodně natěsno) a když to nachviličku nahodili, tak to v tom schowroomu znělo líp než american muscle >:-[] -
David Silver 18.03.10 21:33
Wii: >:D >:D >:D Jo tááááák >:D >:D >:D >:D >:D Tak to potom jooo :yes: >:D >:D >:D Ono je potřeba, aby člověk se o sobě dozvěděl správné informace :-) :yes: Sem za posledních pár dní zjistil něco i já o sobě, poslední dobou se příšerně nudím, ale ještě víc jak příšerně! Takže už si přeju aby bylo léto a já mohl alespon něco dělat, anebo aby mi z nebe spadly buď peníze anebo pořádnej foťák, abych mohl se nějak zabavit :-) A hlavně potřebuju pro život teplo... ;-\ :-O >:D (to vyznělo trochu jinak >:D ) myslím teplo léta ;-) :yes:
PS: ty kola spíš natřít načerno, to by vypadalo pěkně na Sičku :-) ;-) Anebo šedý.. >:-[]